TORZIJSKA MATRICA ZEMLJE

Sveukupni svemir, sva nebeska tijela, Sunčev sistem, svi planeti, Mjesec i Zemlja i sveukupna priroda na Zemlji "živi" po načelima kvantne fizike u neprekidnom stanju ravnoteže sila i energija. 

Planeta Zemlja je planeta energije, ima svoju "energetsku matricu" koju čine telurska (prirodna) energetska strujanja kojima neprekidno, od postanka Zemlje, već pet milijardi godina, "energetskim meridijanima i paralelama" cirkulira magnetska energija koja proizvodi Hartmannovu globalnu mrežu, Curry-evu dijagonalnu mrežu i Benkerov atomski kubni sustav. Hartmannova mreža dio je Benkerovog atomskog kubnog sustava.


Benkerov atomski kubni sustav, Hartmannova globalna i Curryeva dijagonalna mreža su nezaobilazni i izuzetno značajni dijelovi "energetske matrice" planete Zemlje.

MAGNETSKO POLJE ZEMLJE

Magnetsko polje Zemlje je svemirska zaštita i izvor energije njezine "energetske matrice života". 

 

Svemirska magnetska postelja planete Zemlje u obliku energetske mreže koja Zemlju neprekidno drži u točno zadanoj, stabilnoj  ravnoteži tijekom rotacije oko Sunca.

 

BENKEROV ATOMSKI KUBNI SUSTAV, HARTMANNOVA GLOBALNA i CURRYEVA DIJAGONALNA MREŽA.

Sjecišta linija svake mreže zovu se čvorovi: Hartmannova mreža - Hartmannovi čvorovi, Benkerova mreža - Benkerovi čvorovi, Curryeva mreža - Curryevi čvorovi.

Unutar jedne Benkerove "atomske kocke" nalazi se 30 Hartmannovih čvorova. Zato je kombinacija Benkerovog i Hartmannovog čvora izrazito maligna i spavanje na takvoj vrlo patogenoj kombinaciji može u Vašem organizmu vrlo brzo pokrenuti malignu bolest u onoj zoni tijela i onim organima koji se nalaze iznad Benkerovog čvora.

Benkerov atomski kubni sistem i Hartmannova globalna mreža prirodnih (telurskih) strujanja magnetske energije.

 

     

Hartmannova globalna (crvena) i Curry-eva dijagonalna (plava) mreža prirodnih (telurskih) strujanja magnetske energije Zemlje i svemira "energetskim meridijanima i paralelama".

Na svakom čvoru svake mreže stvara se vertikalni rotirajući val magnetske energije. Taj val je patogen za sva živa bića, ljude, biljke i životinje, kada se duže vrijeme boravi, radi, spava na njemu. Nezdravo djelovanje tog vala ne može zaustaviti nikakvim "blokadama" poput zaštitnih deka, madraca, zaštitne posteljine jer se ne sastoji od materije već od magnetske energije.  Životinje u prirodi sklanjaju se sa područja djelovanja tog vertikalnog vala, a biljke se savijaju i pokazuju mjesto gdje taj val izlazi iz Zemlje.

Vertikalni rotacijski magnetski valovi svakodnevno, već milijardama godina, prolaze kroz sve prepreke jer su sastavljeni od magnetske energije, a ne od materije i zato su za organizme svih živih bića na Zemlji (čovjek, biljke i životinje) izuzetno štetni i uzrokom mnogih kroničnih, degenerativnih i malignih oboljenja.

      

Smjer rotacije vertikalnog vala magnetske energije je "smjer suprotan kretanju kazaljke sata" i identičan je  smjeru rotacije Zemlje što potvrđuje da je "proizvod" magnetskog polja Zemlje.

Spirala DNA čovjeka rotira u suprotnom smjeru i njezin smjer rotacije identičan je sa smjerom rotacije planete Venere. Planeta Venera prema uvjetima koji na njoj postoje (visoka tempeartura, visoki tlakovi, vlaga, sastav plinova u atmosferi) podsjeća na "prirodni svemirski laboratorij i inkubator" za sintezu molekula u aminokiseline, stvaranje jednostaničnih i višestaničnih organizama i ....  kloniranje. Ostaje otvoreno pitanje: zašto ljudska DNA rotira u smjeru kazaljke na satu identično smjeru rotacije planete Venere, a suprotno od smjera rotacije Zemlje ?

Rotirajući vertikalni val magnetske energije na ljudsku spiralu DNA djeluje vrlo patogeno, oslabljuje i razara aminokiselinsko proteinske veze i uzrokuje mutacije u smjeru malignih promjena.

Smjer rotacije Zemlje je "smjer suprotan kretanju kazaljke  sata", a smjer rotacije Venere je "smjer kretanja kazaljke sata".

 

Rotirajući vertikalni val magnetske energije.

 

Spirala DNA čovjeka

Hartmannova globalna i Curryeva dijagonalna mreža prirodne energije i Benkerov atomski kubni sustav postoji u svakom stanu, u svakoj kući, u svakoj tvrtci, u svakom poslovnom prostoru ... niti jedan čovjek na Zemlji nije otporan na djelovanje vertikalnog, rotirajućeg magnetskog energetskog vala štetne energije koja može biti i maligna ako se oslobađa na kombinacijama Hartmannovog, Curryevog i Benkerovog čvora sa podzemnim vodenim tokovima i nekim štetnim tehničkim zračenjem.

"Točka karcinoma"

Rotirajući magnetski val nosilac je patogene energije koja je za organizme svih živih bića (biljke, životinje i čovjek) vrlo štetna i uzrokom je mnogih teških, degenerativnih, neuroloških, kroničnih i malignih bolesti.

Kada se rotirajući val magnetske energije oslobađa na kombinacijama čvorova sa drugim patogenim zračenjima (podzemne vode, tehnička zračenja ..., duhovno negativne energije iz terena) postaje nosilac maligne energije.

"Točka karcinoma" je najpatogenije mjesto koje sastoji se od kombinacije jednog, dva ili tri čvora zajedno sa još nekim od mnogobrojnih drugih patogenih zračenja (podzemne vode, tehnička zračenja, duhovno negativne energije).

"TOČKA KARCINOMA" postoji u svakoj kući, u svakom stanu, na svakom radnom mjestu, u svakom uredu, u svakoj tvrtci, u svakom poslovnom prostoru.

Patogena energija rotirajućeg magnetskog vala ne može se blokirati, ali se prema zakonu o održanju energije može transformirati u biotsku, iscjeljujuću energiju i iskoristiti za zdravi život ljudi i svih drugih živih bića na Zemlji.

Svi biogeneratori "Atlanta" su konstruirani za tu namjenu, transformaciju patogene energije u biotsku, iscjeljujuću, zdravu energiju, potrebnu svim živim bićima na Zemlji.

Rotirajući magnetski val je neiscrpan izvor energije potrebne za rad biogeneratora "Atlanta". Zato se "Atlante" uvijek i ugrađuju na Hartmannov, Benkerov i Curryev čvor.

Ravnoteža "energetske matrice" Zemlje uvjet je zdravog života čovjeka i svih drugih živih bića na Zemlji (biljke i životinje).

"Energetska matrica" svakog čovjeka neodvojivi je dio "energetske matrice" Zemlje.

Čovjek svakodnevnim zagađivanjem atmosfere, mora, slatkih voda, tla i mnogobrojnim frekvencijama tehničkih zračenja neprekidno djeluje negativno protiv "energetske matrice" Zemlje, narušava njezinu ravnotežu i ona postaje sve više nezdrava i neprikladna za zdravi život čovjeka i ravnotežu njegove "energetske matrice".

Maligna energija je već prisutna svagdje, čak i u prirodi za koju "samo mislimo" da je još uvijek čista.

Čovjek neprekidno uzrokuje poremećaje i neravnotežu "energetske matrice" Zemlje.

Dokaz su poremećaji pravilnosti linija Hartmannove i Curryeve mreže kao posljedica svakodnevne ljudske aktivnosti.

Mnoge ljudske tvorevine utječu na deformaciju prirodne globalne (Hartmannova) i dijagonalne mreže (Curry-eva) tako da razmaci između linija ovih mreža nisu pravilni, te patogena zračenja u raznim međusobnim kombinacijama mogu postati vrlo opasna po zdravlje čovjeka.

 Deformacija Hartmannove globalne mreže.

 

Deformacija Curry-eve dijagonalne mreže.

KAKO POPRAVITI NERAVNOTEŽU I PONOVO USPOSTAVITI RAVNOTEŽU ?

Prostorne "Atlante" su rješenje, dokazano tijekom 25 godina njihove vrlo uspješne primjene.

"Atlante" na mjestu ugradnje/primjene uspostavljaju ponovnu ravnotežu "energetske matrice" Zemlje.

Bilo kakve promjene u "energetskoj matrici" Zemlje značajno utječu na stanje "energetske matrice" svakog čovjeka.


Usklađena ravnoteža "energetske matrice" Zemlje i "energetske matrice" čovjeka uvjet je njegovog zdravog života bez malignih i drugih teških bolesti.

Prof Darko Maltar, dipl. ing.

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine,

autor metode "Medicinska Radiestezija",

izumitelj biogeneratora "Atlanta".

 

Pin It