Dijagnostika temperamenta, kvocijenta inteligencije, odabir škole i zanimanja

DIJAGNOSTIKA TEMPERAMENTA i KVOCIJENTA INTELIGENCIJE DJECE, učenika i studenata, afiniteta prema odgovarajućoj školi i zanimanjima u kojima će postići 100 % efikasnost.

U "energetskoj matrici" svakog čovjeka "upisane" su informacije o njegovom "izvornom" temperamentu naslijeđenom od roditelja tj. iz "energetske matrice predaka". Svaki čovjek može imati nekoliko temperamenata. Moderna psihologija prihvatila je podjelu temperamenta starogrčkih astrologa nastalu prije više od 2000 godina, naučno je razvila, definirala, istražila i danas su verificirana četiri temperamenta: sangvinik, kolerik, melankolik i flegmatik. SANGVINIK je ekstrovertiran i stabilan, prvenstveno usmjeren na druženje, ležeran je, često bezbrižan i živahan, pristupačan i govorljiv u komunikaciji i vrlo društven. Tip je vođe, uspješan u poduzetništvu i u svemu što radi, teži postići najviše ciljeve. KOLERIK je ekstrovertiran, ali i nestalan, vrlo je aktivan, uvijek optimističan, međutim nagao i osjetljiv na utjecaje okoline i ljudi, nemiran i nestrpljiv, može postati i agresivan u provođenju svojih ambicija i ostvarivanju ciljeva. Prvenstveno je usmjeren na posao i postiže uspjehe u poduzetništvu. MELANKOLIK je nestabilan i introvertiran, hirovit, tjeskoban, krut u odnosima, staložen, ali istovremeno pesimističan, oprezan i nedruštven, "tih" u komunikaciji, neuspješan u poduzetništvu, u školi, na ispitima .... FLEGMATIK je introvertiran i stabilan, samozadovoljan, ne voli promjene, introvertiran je, pasivan, pažljiv, promišljen i miroljubiv, obuzdan, pouzdan, uravnotežen, ali neuspješan u osobnom poduzetništvu.

Štetna (patogena) zračenja uzrokuju "neravnotežu energetske matrice" i značajno utječu i na promjenu temperamenta, čovjek se pod djelovanjem patogenih zračenja ne osjeća "SVOJ", ne osjeća "SVOJE UNUTRAŠNJE BIĆE" i nema svoj "izvorni temperament". Patogena zračenja uzrokuju "unutrašnje košmare" temperamenta, moguće nagle promjene temperamenta i nestabilnosti unutar "energetske matrice", te čovjek često puta i nije svjestan svojih "negativnih temperamentnih ponašanja i djelovanja".

ŽIVOT i RAD u uvjetima "POZITIVNIH ENERGIJA", proizvedenih biogeneratorima "Atlanta", OSLOBAĐA "izvorni" temperament "upisan" u "energetskoj matrici". ČOVJEK OSJEĆA "SVOJE PRAVO UNUTRAŠNJE BIĆE", ...njegova "energetska matrica" je POTPUNO URAVNOTEŽENA i STABILNA, njegov temperament je OSLOBOĐEN bilo kakvih smetnji.

DIJAGNOSTIKA TEMPERAMENTA metodom "Medicinske radiestezije" omogućava brze i precizne informacije o "izvornom" temperamentu, o temperamentima u tjemenoj i čeonoj čakri, o temperamentu u čakri srca, o temperamentu u podsvijesti. Dijagnostika se izvodi posebno razrađenom dijagnostičkom metodologijom usklađenom sa engleskom psihologijom i može značajno pomoći u izboru poslovnih partnera, suradnika, osoba za suživot, prijatelja ...

INTELIGENCIJA svakog čovjeka također je "upisana" u njegovoj "energetskoj matrici" kao "izvorna KRISTALNA" inteligencija i kao trenutna (dostignuta) "FLUIDNA" inteligencija. Inteligencija je prema definiciji "sposobnost snalaženja u novonastalim situacijama". Uobičajeno je da se inteligencija izražava u obliku IQ broja "IQ = MD/SD", što znači "mentalna dob/starosna dob". Prema istraživanjima američkog profesora psihologije Howarda Gardnera postoji devet vrsta inteligencije, a broj "IQ" odnosi se  samo na dvije vrste inteligencije: verbalno-lingvističku i logičko-matematičku inteligenciju.

VRSTE INTELIGENCIJE su: 1.- verbalno-lingvistička, 2.- glazbena, 3.- logičko-matematička, 4.- prostorna (spacijalna), 5.- tjelesno-kinestetička, 6.- interpersonalna, 7.- intrapersonalna, 8.- naturalistička (prirodnjačka) i 9.- egzistecijalistička (duhovna).

Štetna (patogena) zračenja vrlo negativno utječu na razvoj inteligencije, počev od dječjeg doba pa tijekom cijelog života jer ISCRPLJUJU POZITIVNU "DUHOVNU" ENERGIJU U "ENERGETSKOJ MATRICI" i uzrokuju NJEZINU NERAVNOTEŽU. "Energetska matrica" svakog čovjeka je nosilac informacija o svih devet vrsta njegove inteligencije. Konstantno djelovanje patogenih zračenja od rođenja, tijekom djetinjstva i puberteta može biti toliko jako da POTPUNO BLOKIRA OSLOBAĐANJE I RAZVOJ jednog, više oblika ili svih devet oblika inteligencije što može uzrokovati razne stupnjeve "mentalne retardacije" takvog djeteta. Najčešće se negativno djelovanje patogenih zračenja ispoljava u obliku "MENTALNIH, EMOCIONALNIH, LOGIČKIH, VERBALNIH,  DUHOVNIH .... I DRUGIH BLOKADA", "zastoja" u radu mozga u VAŽNIM trenucima života (npr. na ispitima, tijekom važnih poslovnih sastanaka, tijekom donošenja važnih odluka ....).

ODRASTANJE DJETETA, ŽIVOT i RAD u UVJETIMA "POZITIVNIH ENERGIJA" proizvedenih biogeneratorima "Atlanta" "OSLOBAĐA SVE POTENCIJALE INTELIGENCIJE DO MAKSIMUMA MOGUĆIH IZVORNIH POTENCIJALA" "zapisanih u energetskoj matrici". Takvo dijete, takav čovjek ima pred sobom "NEOGRANIČENE MOGUĆNOSTI svojeg INTELEKTUALNOG RAZVOJA i DJELOVANJA" i može postići vrlo visoke životne rezultate, velike poslovne i sve druge uspjehe jer njegovu "energetsku matricu" NE ISCRPLJUJU NIKAKVE PATOGENE ENERGIJE, "ONA JE OSLOBOĐENA ZA UZLET U NAJVEĆE INTELEKTUALNE VISINE".

DIJAGNOSTIKA KVOCIJENTA INTELIGENCIJE metodom "Medicinska radiestezija" omogućava spoznaju svih devet vrsta inteligencije pomoću posebnih dijagnostičkih "iskustvenih" dijagrama razvijenih tijekom višegodišnjih radiestezijskih istraživanja. Spoznajom svih mogućih devet vrsta "KRISTALNE" i "FLUIDNE" inteligencije svojeg djeteta roditelji mogu konkretno utjecati na njegov "intelektualni" razvoj već od ranog doba njegovog života, spoznati NJEGOVE SPOSOBNOSTI (i nesposobnosti) za razna područja djelatnosti (za "PRIRODNE" ili "DRUŠTVENE" znanosti, vrstu škole, fakulteta, konkretna "životna" zanimanja, vrste slobodnih aktivnosti ...) u kojima njihovo dijete može ostvariti "svoju osobnu intelektualnost" i maksimalne "životne" rezultate ....i u tom "smjeru" razvijati svoje dijete u "interesu njegove budućnosti".

 

SRDAČNO VAS POZDRAVLJAM !

Prof. Darko Maltar, dipl. ing.

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine,

Izumitelj biogeneratora "Atlanta",

autor metode "Medicinska radiestezija"

Pin It