ZDRAVA TRUDNOĆA SA BIOGENERATORIMA ATLANTA

VAŽNE INFORMACIJE  za lakše razumijevanje sadržaja ove web stranice:

Sve energije i sva energetska polja na Zemlji i u svemiru su TORZIJSKE energije i TORZIJSKA energetska polja. Izvori svih polja su elementarne čestice, rotiraju i osciliraju. Svi valovi rasprostiranja  energije kroz prostor (električni, magnetski, elektro-magnetski, svjetlosni, skalarni …) su TORZIJSKI valovi.

Sve što postoji u Svemiru, na nebeskim tijelima, na Zemlji … sve ima svoju „TORZIJSKU MATRICU“ i kroz TORZIJSKA POLJA kontroliraju se svi procesi koji se odvijaju u Svemiru, pa tako i na Zemlji. Temeljni zakon KVANTNE FIZIKE u potpunosti objašnjava torzijsku matricu: "SVE ŽIVO I NEŽIVO ŠTO POSTOJI U PRIRODI ZRAČI, APSORBIRA, EMITIRA I REFLEKTIRA RAZNE OBLIKE ZRAČENJA".

RAZINA INTENZITETA TORZIJSKOG POLJA (pozitivnog ili negativnog) frekventnog opsega kontakta sa VIŠIM INTELEKTOM NAŠE PODSVIJESTI zove se DUHOVNI NIVO.

BIOLOŠKO POLJE čovjeka (AURA) je manifestacija torzijskog polja. Sve ČAKRE su rotirajuća torzijska polja.

TORZIJSKA POLJA mogu biti: POZITIVNA i NEGATIVNA. POZITIVNA TORZIJSKA POLJA SU DESNA TORZIJSKA POLJA, izvori su BIOLOŠKI POZITIVNE ENERGIJE za čovjeka, poboljšavaju vodljivost staničnih membrana, metaboličke procese i stanje svih ljudskih organa.

NEGATIVNA TORZIJSKA POLJA SU LIJEVA TORZIJSKA POLJA, izvori su BIOLOŠKI NEGATIVNE ENERGIJE za čovjeka, uzrokuju poremećaje duha, uma i tijela, slabljenje imuniteta, smanjenje elektro-potencijala stanica, uzrokom su svih bolesti duha, uma i tijela i prerane smrti. 

LJUDI mogu generirati POZITIVNA i NEGATIVNA torzijska polja. DOBRE, POZITIVNE MISLI su POZITIVNA torzijska polja, a zlonamjerne misli, duhovno negativna djelovanja => magija, uroci, prokletstva, psovke ...zračenja „kuća koje pamte“ …“energijski duhovni vampirizam“, … „energijsko duhovno vještičarenje“ su NEGATIVNA torzijska polja.

ZDRAVLJE je POZITIVNO torzijsko polje, BOLEST je NEGATIVNO torzijsko polje.

Svi električni kućanski aparati i uređaji imaju lijevo torzijsko polje, mjesta spavanja, radna mjesta, mjesta odmora mogu imati "DESNO" POZITIVNO ili "LIJEVO" NEGATIVNO torzijsko polje.

BIOGENERATORI "ATLANTA" NAPREDNOM KVANTNOM TEHNOLOGIJOM 100 % TRANSFORMIRAJU SVE VRSTE I OBLIKE LIJEVIH, NEGATIVNIH TORZIJSKIH POLJA =>BIOLOŠKI NEGATIVNE ENERGIJE U 100 % POZITIVNA, DESNA TORZIJSKA POLJA => BIOLOŠKI ZDRAVE, POZITIVNE ENERGIJE, 100 % KOMPATIBILNE SA DUHOM, UMOM I TIJELOM ČOVJEKA, SA ORGANIZMIMA ŽIVOTINJA I BILJAKA I PRIRODOM U CJELINI.

 

ZAŠTO JE ZA ZDRAVO ZAČEĆE I ODRASTANJE DJECE POTREBAN ZDRAV STAMBENI PROSTOR,

NEPREKIDNO TIJEKOM ODRASTANJA ISPUNJEN BIOLOŠKI ZDRAVOM ENERGIJOM ?

Aura i čakre

 

U teoriji i praksi alternativne medicine, u knjigama, časopisima i svakodnevnoj terminologiji neprekidno se ističe značaj SEDAM glavnih čakri za zdravlje duha, uma i tijela čovjeka.

Osim njih postoji i veliki broj sporednih čakri. Riječ „ČAKRA“ sanskrtskog je porijekla i znači kolo ili VRTLOG.

Čakre su CENTRI DESNE, POZITIVNE TORZIJSKE ENERGIJE u ljudskom organizmu, VRTLOZI ENERGIJE I SREDIŠTA SNAGE. Učenje o čakrama preneseno je zahvaljujući tradiciji joge, ali same čakre može spoznati svaki čovjek neovisno o pripadnosti, kulturi ili vremenu u kojemu živi.

ČAKRE utječu na funkciju organa, krvotok, aktivnost hormona, emocije, misli, jedno riječju na duh, um i tijelo svakog čovjeka u cjelini na cijeli njegov život.

Čakre upijaju, skupljaju i transformiraju desnu, pozitivnu torzijsku, životnu energiju (prana, BIOENERGIJA, reiki, …) koja neprekidno struji tijelom i elektro-magnetskim poljem čovjeka (AUROM).

BIOENERGIJA JE ŽIVOTNA SILA SVAKOG ČOVJEKA I SVAKOG DRUGOG ŽIVOG BIĆA NA PLANETI ZEMLJI.

Bioenergetsko polje (aura) novorođenčeta u maternici.

Razvoj mozga svakog novorođenčeta počinje tijekom embrionalnog razvoja u utrobi majke, gdje se događaju vrlo složena zbivanja kojima je za cilj osigurati optimalni anatomsko-histološko-citološki i funkcionalni razvoj. Temeljna organizacija razvoja mozga programirana je genetski tj. neurogenetski, pri čemu tijekom tog razvoja još u utrobi majke značajnu ulogu imaju razni utjecaji iz okoline.

Mnogobrojnim istraživanjima dokazano je da su kod novorođenčeta otvorene samo dvije čakre: SEDMA ČAKRA koja se još zove čakra glave ili krunska čakra i PRVA ČAKRA koja se još zove osnovna ili korijenska čakra.

Ostale čakre nisu otvorene niti razvijene, preko njih je navučen zaštitni film, one se otvaraju i razvijaju tek tijekom djetetovog rasta i individualizacije.

Na SEDMU i PRVU čakru, prirodna (geopatogena) i umjetna (tehnička elektro-magnetska zračenja) lijeva, negativna torzijska polja i negativne duhovne energije iz terena i na mjestu gdje je postavljena kolijevka ili dječji krevetić mogu imati vrlo odlučujući negativan utjecaj na zdravlje, rast, rano djetinjstvo, razvoj mozga, razvoj organa i tijela u cjelini, dakle na fizičke i duhovne sposobnosti djeteta i kasnije tijekom cijelog života.

SEDMA (čakra glave, tjemena čakra, krunska čakra) ČAKRA leži na vrhu glave, tik iza tjemena. Povezana je s višim umom, znanjem, te s integracijom čovjekove duhovnosti i tjelesnosti. Odgovara EPIFIZI i upravlja velikim mozgom, desnim okom, živčanim i mišićnim sustavom te kožom.

SEDMA ČAKRA JE ČAKRA DUHOVNOSTIpreko nje dolazimo u dodir sa svojim višim «Ja» i kanaliziramo energiju iz svemira. Ova čakra omogućava čovjeku spoznaju posebnog oblika postojanja, koji se proteže s onu stranu materijalnog svijeta, pruža nam osjećaj cjelovitosti i osmišljava naše postojanje.

Budući da ova čakra obuhvaća cijeli čovjekov život, njezina blokada i izlaganje utjecajima BIOLOŠKI NEZDRAVIH, LIJEVIH, NEGATIVNIH TORZIJSKIH POLJA I ENERGIJA  može imati dominantan utjecaj  na mentalnom, emocionalnom i fizičkom planu tijekom djetinjstva, odrastanja i kasnije zrele dobi.

Na mentalnom i emocionalnom planu utjecaj BIOLOŠKI NEZDRAVIH, LIJEVIH, NEGATIVNIH TORZIJSKIH POLJA I ENERGIJA izražava se u pomanjkanju samopouzdanja, u duhovnim odnosno osobnim krizama, u strahu od razvoja i upoznavanja samoga sebe, etici, humanizmu, nesebičnosti, sposobnosti viđenja širih perspektiva, vjeri, inspiraciji, pobožnosti, te u osjećaju da nam je život besmislen.

Takvi NEGATIVNI UTJECAJI na duhovnoj razini mogu u organizmu djeteta uzrokovati degenerativne bolesti, energetske poremećaje organizma, depresije, kroničnu iscrpljenost, krajnju osjetljivost na svjetlost, zvuk i druge utjecaje iz okoline, deformacije i nepravilni razvoj i rast kostiju, smetnje u živčanom sustavu, genetske smetnje, te leukemije i rak kostiju.

U parapsihološkom institutu u Heidelbergu dokazano je: energija lijevih, negativnih torzijskih polja i energija (patogenog zračenja) koncentrira se u hipofizi, vrlo negativno utječe na tijek trudnoće, na duh, um i tijelo novorođenčeta.

Blizu EPIFIZE u mozgu nalazi se HIPOFIZA koja je povezana sa ŠESTOM ČAKROM. Iako je kod novorođenčeta ŠESTA ČAKRA zatvorena, strujanje energije iz neposredne okoline novorođenčeta dolazi u ovu čakru iznutra kroz SEDMU ČAKRU. Kasnije, kada se ona tijekom djetinjstva razvije i otvori ispoljiti će se svi raniji njezini, bilo pozitivni, bilo negativni, podražaji na duhovne sposobnosti djeteta.

ŠESTA ČAKRA zove se još i ČEONA ČAKRA ("treće oko" ili oko mudrosti). Kada je potpuno razvijena i otvorena ona je indigo plave boje. Povezana je s univerzalnom ljubavi koja obuhvaća život u cjelini: podupire i čuva sve što postoji. Leži na području trećeg oka, u sredini iznad korijena nosa. Povezana je sa HIPOFIZOM i upravlja i regulira djelovanje svih ostalih žlijezda s unutarnjim  lučenjem, te upravlja malim mozgom, lijevim okom, nosom, ušima i živčanim sustavom.

ŠESTA ČAKRA JE SREDIŠTE ČOVJEKOVE DUŠE u budnom stanju, djeluje na intuiciju, viđenja i ostale paranormalne sposobnosti spoznaje, te na sposobnost prepoznavanja uzoraka, na sjećanje i spoznavanje, na sposobnost vizualizacije i na razumijevanje mentalnih pojmova.

Ako je ŠESTA ČAKRA izložena utjecajima BIOLOŠKI NEZDRAVIH, LIJEVIH, NEGATIVNIH TORZIJSKIH POLJA I ENERGIJA mogu nastati izuzetno teška oštećenja na mentalnom, emocionalnom i fizičkom planu još od najranijeg djetinjstva, mentalni pojmovi djeteta mogu biti zbrkani, a predodžbe o stvarnosti pogrešne i negativne uz nesposobnost ostvarivanja zamisli, dijete ima nedovoljno razvijene intelektualne potencijale i sposobnosti.

Na fizičkom planu izloženost ove zone djelovanju BIOLOŠKI NEZDRAVIH, LIJEVIH, NEGATIVNIH TORZIJSKIH POLJA I ENERGIJA može nakon rođenja ili kasnije u životu pokrenuti razvoj raznih krvarenja, poteškoća sa sinusima, migrene, glavobolje, poteškoće sa očima, očnu mrenu, slom živaca, moždani udar, neurološke poremećaje, sljepoću, gluhoću, tegobe s kralježnicom, poteškoće s učenjem, potištenost, epilepsiju, šizofreniju, tumor na mozgu.

PRVA ČAKRA zove se još i OSNOVNA ili KORIJENSKA ČAKRA nalazi se na početku kralježnice, kraj trtice. Ona je fizički oslonac tijela, povezana je s nadbubrežnim žlijezdama, upravlja i regulira ispravno djelovanje kralježnice, nogu, kostiju, stopala, bubrega, rektuma i imunološkog sustava.

Crvene je boje, a povezana je s djelovanjem tijela i s tjelesnim osjetima ugode odnosno boli. Djeluje na količinu tjelesne energije i volje za život tj. na težnju za očuvanjem, preživljavanjem i prizemljivanjem.

S prvom čakrom povezano je sve djelovanje na Zemaljskoj razini, odnos sa Zemljom. Ako ova čakra radi ispravno, u uvjetima energija koje stimulirajuće djeluju na organizam, čovjek osjeća snažnu volju za životom, koja se odražava u tjelesnoj snazi te odlučnom i vitalnom ponašanju.

U uvjetima okoline gdje djeluju BIOLOŠKI NEZDRAVE, LIJEVE, NEGATIVNE TORZIJSKE ENERGIJE I POLJA, AKO TE ENERGIJE NEPOSREDNO DJELUJU na PRVU ČAKRU ona počinje djelovati neispravno i nastaju značajni mentalni, emocionalni i tjelesni poremećaji.

Čovjek počinje gubiti vitalnost, postaje nesposoban za zadovoljenje osnovnih životnih potreba, osjeća i duševni i tjelesni umor, bezvoljnost, strah, nedostatak samopouzdanja, te se čini kao da čovjek nekako «nije tu». Čovjek ima osjećaj da je vanjski svijet nešto strašno, da za njega nitko ne mari i da je na svijetu posve sam.

Neispravno djelovanje PRVE ČAKRE može uzrokovati anemiju, artritis, kroničnu bol u slabinskom dijelu leđa, hemeroide, varikozne vene, slabu cirkulaciju, teške depresije, neobjašnjive poremećaje imunološkog sustava, išijas, rektalne tumore ili rak na tom području.

AKO TRUDNICA TIJEKOM TRUDNOĆE boravi ili spava na nekom BIOLOŠKI NEZDRAVOM, NEGATIVNOM MJESTU, NEGATIVNA ENERGIJA TOG MJESTA djeluje preko NJEZINIH ČAKRI NA NJEZIN MOZAK, NA CIJELO NJEZINO TIJELO I PREKO PUPČANE VRPCE PRENOSI SE NA DIJETE U NJEZINOJ MATERNICI.

MOGUĆA SU IZUZETNO TEŠKA MENTALNA (nevidljiva na ultrazvuku, ali vidljiva kasnije) ILI FIZIČKA (vidljiva na ultrazvuku) OŠTEĆENJA budućeg novorođenčeta tijekom sedmog, osmog i devetog mjeseca trudnoće UKOLIKO SE BUDUĆA MAJKA NE SKLONI SA TAKVIH BIOLOŠKI NEZDRAVIH, NEGATIVNIH MJESTA.

 

LIJEVA NEGATIVNA TORZIJSKA POLJA

99 % SU OSNOVNI UZROCI SVIH BOLESTI DUHA, UMA I TIJELA ČOVJEKA

UZROCI SVIH NEPLODNOSTI MUŠKARACA I ŽENA, ... RAZNIH OBOLJENJA NOVOROĐENE DJECE, FIZIČKIH DEFORMITETA, RAZNIH OBLIKA MENTALNE RETARDACIJE, NISKOG KVOCIJENTA INTELIGENCIJE, VRLO NISKOG DUHOVNOG NIVOA  .... INFERIORNE DJECE U ODNOSU NA DRUGU DJECU ... SVE JE VIŠE DJECE SA RAZNIM  POREMEĆAJIMA DUHA, UMA I TIJELA TIJEKOM ODRASTANJA ...

1.- PRIRODNA LIJEVA NEGATIVNA, BIOLOŠKI NEZDRAVA (patogena) TORZIJSKA POLJA:

     1a)   SVEMIRSKO-GEOMAGNETSKA: BENKEROVI ČVOROVI (BČ), HARTMANNOVI ČVOROVIvi (HČ), CURRY-evi ČVOROVI (KČ),

     1b)  GEOFIZIČKA: podzemni vodeni tokovi, usponi podzemnog vodenog toka, sjecišta podzemnih vodenih tokova, zračenje isušenih močvara, gnojnica i otpadnih voda, geološki lomovi terena, geološki rasjedi terena, magnetske anomalije, podzemne pukotine …

     1c)  RAZNE KOMBINACIJE GEOFIZIČKIH I SVEMIRSKO-GEOMAGNETSKIH lijevih, negativnih, biološki nezdravih (patogenih) torzijskih polja:  BČ + HČ + KČ + PVT; BČ + HČ + PVT; KČ + HČ + PVT, KČ + PVT; HČ + PVT, …

2.- UMJETNA LIJEVA, NEGATIVNA, BIOLOŠKI NEZDRAVA (patogena) TORZIJSKA POLJA:

Proizvod su ljudske civilizacijske tehnologije u oblicima mnogobrojnih tehničkih elektro-magnetskih zračenja:  mobiteli, kompjuteri, svi kućanski aparati i uređaji, radio stanice, trafo stanice, dalekovodi, radari, satelitske stanice, kompjuterski centri, satelitske antene, telekomunikacijski aparati i uređaji, routeri, serveri, 4 G i 5 G repetitori, zračenja satelitskih mreža, svi oblici radio-komunikacijskih elektro-magnetskih valova, mikrovalne pećnice i svi električni aparati i uređaji priključeni na izmjenični napon 220 V/50 Hz koji u radu proizvode elektromagnetska polja: svi industrijski i uredski električni aparati i uređaji, svi dijagnostičko-terapijski aparati i uređaji u liječničkim ordinacijama, … poliklinikama, …bolnicama, … zubnim poliklinikama, … lječilištima, ... električni aparati i uređaji u hotelima, odmaralištima, kozmetičkim i welness salonima, ....

3.- „PSIHIČKA“, LIJEVA, DUHOVNO NEGATIVNA,  BIOLOŠKI NEZDRAVA (patogena) TORZIJSKA POLJA PORIJEKLOM OD ČOVJEKA:

… magija, uroci, prokletstva, zračenja „kuća koje pamte“, zračenja bivših bojišnica, zračenja starih grobišta, zračenja svih mjesta ljudske patnje: zatvora, mučilišta, gubilišta, koncentracijskih logora, negativnih terena, negativnih kuća,  …“energijski duhovni vampirizam“, … „negativan marketing = preokretanje pozitivnih životnih i poslovnih situacija i događaja u negativne", spletke, ideološka i religijska DEMAGOGIJA = umijeće laganja sa ciljem zarobljavanja i manipulacije ljudskim duhom i umom … sve BOLESTI generiraju negativne misaone procese, lijeva negativna torzijska polja i negativne skalarne valove …

 

MOJA ISKUSTVA SA DJELOVANJIMA BIOLOŠKI NEZDRAVIH, NEGATIVNIH ENERGIJA, LIJEVIH, NEGATIVNIH TORZIJSKIH POLJA NA TRUDNOĆU I NOVOROĐENČAD

U četrdeset godina moje dijagnostičko-terapijsko-iscjeliteljske prakse rješavao sam vrlo teške radiestezijske slučajeva gdje više nije bilo moguće pružiti potpunu radiestezijsku pomoć jer je energija patogenih kombinacija, najčešće sjecišta dva ili tri podzemna vodena toka sa Hartmannovim ili Curryevim čvorom ili sa Hartmannovim i Benkerovim čvorom ili sa sva tri čvora na površini od jednog kvadratnog metra bila izuzetnog intenziteta i vrlo patogena po svakog čovjeka, a posebno po žene u trudnoći.

Na nesreću tih majki BIOLOŠKI NEZDRAVE, LIJEVE, NEGATIVNE TORZIJSKE ENERGIJE DJELOVALE su u zoni trbuha i bile SU IZUZETNO SNAŽNE da je novorođenčad imala deformitete udova, nepokretnost, nerazvijenost zdjelice, nerazvijenost ruku, probleme sa kukovima, manji broj prstiju na nogama ili rukama ili su bila mentalno retardirana.

U svim takvim slučajevima uvijek se je ponavljala slična situacija tijekom pregleda stambenog prostora jer bi dijagnostika mjesta spavanja pokazala vrlo opasna patogena mjesta u njihovoj spavaćoj sobi.

Iz žalosnih priča tih nesretnih majki saznao sam kako su imale problema kada su željele zatrudnjeti, kako nisu mogle dobro spavati, kako su tijekom trudnoće imale noćne more, nemirne snove, migrene, glavobolje, kako su općenito tijekom trudnoće imale velikih problema sa svojim zdravljem, kako je beba bila jako nemirna u njihovom trbuhu i kako je porođaj bio kompliciran jer je pupčana vrpca često bila omotana oko glave djeteta, kako je dijete nakon porođaja moralo biti oživljavano kisikom jer je bilo rođeno gotovo ugušeno zapletenom pupčanom vrpcom ……

 

ZA BIOENERGETSKI ZDRAVU TRUDNOĆU POTREBNO JE:

 

1.- ZDRAV STAMBENI PROSTOR, NEPREKIDNO ISPUNJEN NEISCRPNOM, BIOLOŠKI ZDRAVOM, POZITIVNOM ENERGIJOM.

U STAMBENI PROSTOR POTREBNO JE UGRADITI PRIJE TRUDNOĆE PROSTORNI BIOGENERATOR "ATLANTA"

NAPREDNA KVANTNA TEHNOLOGIJA BIOGENERATORA „ATLANTA“ (prostorni, osobni, univerzalni) TRENUTNO, VREMENSKI NEOGRANIČENO, TRAJNO PROČIŠĆAVA STAMBENI/POSLOVNI PROSTOR OD SVIH PATOGENIH, PRIRODNIH I UMJETNIH LIJEVIH NEGATIVNIH TORZIJSKIH POLJA NA ZEMLJI;

…TRAJNO, VREMENSKI NEOGRANIČENO ISCJELJUJE LJUDSKI DUH, DUŠU I TIJELO, TRENUTNO TRANSFORMIRA I PROČIŠĆAVA LJUDSKU PODSVIJEST OD ROĐENJA AKUMULIRANIH LIJEVIH, NEGATIVNIH TORZIJSKIH DUHOVNIH ENERGIJA I SVIH DRUGIH PATOGENIH, LIJEVIH, NEGATIVNIH TORZIJSKIH POLJA I NEGATIVNIH SKALARNIH VALOVA…

NAPREDNA KVANTNA TEHNOLOGIJA BIOGENERATORA „ATLANTA“ OSLOBAĐA LJUDSKU DUHOVNOST, LJUDSKI UM SVIH BLOKADA I ZAROBLJENIŠTVA CIVILIZACIJSKIH, LIJEVOM TORZIJSKOM TEHNOLOGIJOM NAMETNUTIH LIJEVIH, NEGATIVNIH TORZIJSKIM POLJA.

LJUDSKA DUHOVNOST PRIMJENOM BIOGENERATORA „ATLANTA“ RASTE IZNAD RAZINE DUHOVNOG NIVOA LJUDSKE DNK (d.n. = + 6.700) NA ZEMLJI  I STREMI PREMA UNIVERZALNOJ VISOKOJ DUHOVNOSTI „VIŠEG INTELEKTA“ U UNIVERZUMU.

LJUDI KOJI PRIMJENJUJU BIOGENERATORE „ATLANTA“ IMAJU IZRAZITO VISOKO RAZVIJENU DUHOVNOST, IZRAZITO VISOKI DUHOVNI NIVO (d.n.), IZNAD RAZINE LJUDSKE DNK, KREATIVNOST, INTUICIJU, INTELIGENCIJU, VISOKU RAZINU PERCEPCIJE STVARNOSTI … I SVE DRUGE MNOGOBROJNE POZITIVNE VRIJEDNOSTI DESNIH, POZITIVNIH TORZIJSKIH POLJA…. „PROGLEDAJU“ I VIDE REALAN ŽIVOT NA ZEMLJI, OSLOBOĐENI DJELOVANJA „BILO KAKVIH“, „OD BILO KOGA“, „BILO GDJE“ I „BILO KADA“ ZAROBLJENIŠTVA LIJEVIH, NEGATIVNIH TORZIJSKIH POLJA.

PROSTORNI BIOGENERATOR "ATLANTA" DOŽIVOTNO STVARA TAKAV PROSTOR I NEPREKIDNO, NEISCRPNOM POZITIVNOM ENERGIJOM ISPUNJAVA STVORENU ENERGO-EKOLOŠKU KUPOLU "EKO SFERU", IMPRESIVNO VELIKIH DIMENZIJA

POZITIVNA „EKO-SFERA“ BIOGENERATORA „ATLANTA“ JE VJEČNA, NEPROBOJNA, I NEISCRPNA BIOLOŠKA OAZA MIRA I ZDRAVIH UVJETA ŽIVOTA, OPUŠTENOSTI, ZDRAVLJA, VITALNOSTI, IMUNITETA, BIOENERGIJE, ZDRAVIH ZAČEĆA, MLADOSTI I SNAGE VAŠEG DUHA, UMA I TIJELA, RAVNOTEŽE VAŠEG DUHA, UMA I TIJELA, KVALITETNOG DNEVNOG ODMORA, MIRNOG, DUBOKOG I OKREPLJUJUĆEG SNA, KREATIVNIH MEDITACIJA, INTUICIJE, INTELIGENCIJE, KREATIVNOSTI, VAŠEG POZITIVNOG I ZDRAVOG ŽIVOTA U CIJELOSTI …,

ZDRAV DUH => ZDRAVO TIJELO !

 

2.- POTREBNO JE PRIMIJENITI OSOBNI BIOGENERATOR  "ATLANTA"

ZA NEPREKIDNU, CJELODNEVNU ZAŠTITU TRUDNICE OD DJELOVANJA "BILO KOJIH" BIOLOŠKI NEGATIVNIH ENERGIJA (geofizičkih, svemirsko-geomagnetskih, tehničkih elektro-magnetskih, duhovno negativnih ...) "BILO GDJE" SE ONA NALAZILA IZVAN STAMBENOG PROSTORA, "BILO KADA" SE NALAZILA I "S BILO KIM" BILA U KONTAKTU.

 

MEDICINSKA RADIESTEZIJA PRECIZNOM DIJAGNOSTIKOM ENERGIJA I STANJA LJUDSKOG DUHA, UMA I TIJELA I BIOGENERATORI "ATLANTA" POZITIVNOM "EKO SFEROM" IMPRESIVNIH DIMENZIJA, DUHOVNOG NIVOA IZNAD DUHOVNOG NIVOA LJUDSKE DNK, DOŽIVOTNI SU, NEISCRPNI, BIOLOŠKI ŠTIT ZDRAVOG PROSTORA, VAŠEG ZDRAVOG ŽIVOTA, VAŠE PLODNOSTI, ZDRAVOG ZAČEĆA, ZDRAVE TRUDNOĆE, ZDRAVOG ODRASTANJA DJECE, ZDRAVOG ŽIVOTA VAŠE OBITELJI I SUPERIORNE DUHOVNOSTI VAŠE DJECE.

 

 

Prof. Darko Maltar, dipl. ing.

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine

Izumitelj biogeneratora "Atlanta"

Autor metode "Medicinska radiestezija"

Pin It