Zašto smo najbolji ?

 

Nadam se da će Vam informacije objavljene u ovom članku potaknuti Vaša razmišljanja o Vašem osobnom iskustvu i osjetu Vaše okoline u kojoj živite i radite, kao i o simptomima utjecaja okoline koje već možda osjećate.

Zapitajte se da li možda već igrate "ruski rulet" sa vrlo opasnim malignim energijama koje možda djeluju na Vašem mjestu spavanja i umjesto da ustajete odmorni Vi ustajete umorniji nego što ste legli, ... na mjestu odmora gdje svakodnevno gledate omiljene TV emisije i želite se opustiti poslije napornog radnog dana, ali Vam to ne uspijeva, ... na Vašem radnom mjestu gdje trebate imati maksimalnu koncentraciju za obavljanje važnih poslova, a Vi je često puta nemate, ... u Vašem automobilu u koji ste ujutro sjeli umorni umjesto odmorni, a očekuje Vas vožnja tijekom koje trebate imati maksimalnu koncentraciju i budnost......

Ništa se nikada ne događa slučajno, sve što Vam se je bilo kada u životu dogodilo i što će se dogoditi uvijek je imalo i uvijek će imati svojeg "nevidljivog uzročnika", a štetna zračenja (štetne energije) uvijek su bila i uvijek će biti "okidači" neželjenih događaja u Vašem zdravlju i općenito u Vašem životu, a na pitanje "kada će se to neželjeno dogoditi u Vašem zdravlju i Vašem životu" odgovor Vam može dati vrlo precizna radiestezijska dijagnostika Vašeg stana, ... Vaše kuće, ... Vašeg ureda, ... Vaše tvornice i Vašeg organizma tj. energetskog stanja cjelokupnog Vašeg organizma, tijela, duha i duše po metodi "Medicinske radiestezije".  

Mnoge "neželjene događaje Vašeg zdravlja" možete preventivno izbjeći mnogo godina prije ako u Vašem stanu, ... Vašoj kući, .... Vašem uredu, .... Vašoj tvornici .... u Vašoj spavaćoj sobi primijenite "Medicinsku radiesteziju" i biogeneratore "Atlanta" kao što je opisano u ovom članku. 

(članak se ne prevodi na strane jezike dostupne u izborniku i mogu ih pročitati samo posjetitelji ove web stranice koji razumiju i govore hrvatski jezik).

PRESLIKA ČLANKA IZ KNJIGE "ZAŠTO SMO NAJBOLJI" TISKANE 2013 GODINE:

Budite uvijek pobjednik nad bilo kojim oblikom štetnih negativnih energija i uvijek ostvarite u Vašem zdravom duhu i zdravom tijelu sve Vaše životne snove !

Srdačno Vas pozdravljam !

Prof. Darko Maltar, dipl. inž.,

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine,

autor metode "Medicinska radiestezija",

izumitelj biogeneratora "Atlanta".

Pin It