Nezdravi lijekovi

Za svaku bolest farmaceutske tvrtke diljem svijeta u svojim su laboratorijama i tvornicama proizvele lijekove koji su svojim sastavom prilagođeni "indikacijama" i "kontraindikacijama" bolesti koje trebaju izliječiti. Svaki takav lijek sastoji se od aktivne tvari, u vrlo malom % volumena, a preostali dio volumena oblika lijeka ili dodatka prehrani čine punila, veziva, boje, arome, a u nekima se dodaju i premazi u obliku filma ili se tako pomiješane supstance pune u kapsule. Aktivna tvar djeluje protiv bolesti, a ostatak do punog volumena lijeka potreban je samo za povezivanje molekula aktivne tvari u određenu koncentraciju ili kao nadomjestak veličine kapsule ili tablete zbog praktičnosti "uzimanja u ruku" i primjene.  Taj vrlo veliki dio volumena lijeka ili dodatka prehrani nije djelotvoran protiv bolesti već se nakon konzumacije lijeka mora izlučiti iz organizma preko probavnog i mokraćnog sustava i preko kože znojenjem. Pri tome, ovisno od kemijskih reakcija sa organizmom, dio punila i veziva može se apsorbirati u stanice organizma, povezati se sa enzimima i hormonima i uzrokovati veća ili manja oštećenja najprije organa i žlijezdi probavnog i mokraćnog sustava i alergijske reakcije na koži ukoliko nisu u velikom % sukladni sa organizmom, tj. kažemo da su punila i veziva u tom slučaju postali "otrov za ljudski organizam".

Dugotrajnim apsorpcijama punila i veziva u stanicama organizma nastaju neželjene kemijske reakcije koje mogu značajno utjecati na poremećaj metabolizma i možda pokrenuti "mehanizam neke druge (metaboličke) bolesti". Klasična medicina može pacijentu propisati samo lijekove (odobrene od Ministarstva zdravstva) za terapiju prema "indikacijama" i "kontraindikacijama" primjene, pri čemu ne može imati dovoljan uvid "kako će organizam pojedinog pacijenta" stvarno reagirati na terapiju tako da je primjena jednog te istog lijeka na različitim pacijentima u stvari eksperiment na svakom od njih, sa mogućim i neželjenim posljedicama.

Novinar Washington Timesa Rick Weiss objavio je 15. travnja 1998. godine članak "Ispravno propisani lijekovi ubiru velike žrtve. Milijuni trpe posljedice toksičnih reakcija". U članku ističe slijedeće: "Najnovije istraživanje dovodi do zaključka da se svake godine više od dva milijuna Amerikanaca teško razboli od toksičnih reakcija na ispravno uzimane i ispravno propisane lijekove, a 106.000 umre od tih reakcija. Ovi iznenađujuće visoki brojevi čine popratne učinke lijekova šestim, a možda čak i četvrtim uzrokom smrti u ovoj zemlji."

Farmaceutske industrije u svijetu proizvode sve veći i veći broj lijekova "za sve i svašta" i danas već dolazimo do apsurda da uzimanjem jednog ili dva lijeka za neki Vaš kronični problem često morate uzeti i neki treći dodatni lijek koji će poništiti negativno djelovanje nekih supstanci iz prvog i drugog lijeka i tako se liječenjem pomoću lijekova neprekidno vrtite u začaranom krugu i kemijski trujete svoj organizam, možda, već od djetinjstva.

Unatoč miliona vrsti raznih lijekova u svijetu, još uvijek nije i najvjerojatnije i nikad neće biti proizveden lijek u obliku tablete, kapsule ili sirupa koji bi ljudski organizam makar imalo zaštitio od bilo kakvih biološki štetnih utjecaja raznih štetnih (patogenih) kombinacija geofizičkih, svemirsko-geomagnetskih, tehničkih zračenja, a posebno od duhovno negativnih energija čovjeka protiv čovjeka. Takve vrste zaštita su moguće jedino primjenom kvantne fizike i odgovarajućih transformatora energije i na ovoj web stranici imate priliku upoznati razne modele biogeneratora "Atlanta" koji su se tijekom više od 20 godina dokazane primjene pokazali kao izuzetno efikasni protiv svih vrsta po čovjeka štetnih (patogenih) energija i zračenja.

 

Sl.- 1  99 % svih lijekova je sintetičkog porijekla. U malim dozama lijekovi pomažu u liječenju, a u velikim dozama mogu biti otrov za Vaš organizam.

 

Sl.- 2 Dnevna doza lijekova koje morate redovito uzimati često može zauzimati volumen velike jušne žlice. Da li su svi oni međusobno sukladni ili možda međusobno umanjuju pozitivno djelovanje terapije ? Klasična medicina ne može dati pozitivan odgovor na to pitanje.

 

Sl.- 3 Tjedna doza lijekova koje morate redovito uzimati često može zauzimati volumen Vaših ruku. Ako nisu 100 % sukladni sa Vašim organizmom mogu tijekom dužih terapija postati jaki otrov za Vaš organizam.

Sl.- 4 Tijekom samo jedne jednomjesečne terapije Vi ste Vaš organizam poprilično napunili lijekovima. Ako ti lijekovi nisu bili 100 % sukladni s Vašim organizmom tada ste tijekom takve terapije osim ljekovitih supstanci u Vaš organizam unosili i otrovne supstance.

 

Sl.- 5 Tijekom samo jedne godineVaš obiteljski liječnik za razne Vaše zdravstvene probleme propisati će veliku količinu lijekova. Da li će pri tome moći odrediti međusobnu sukladnost svih lijekova koje je propisao ? Nema objektivnih mogućnosti. Svaki lijek koji uzimate je eksperiment na Vašem organizmu.

 

Sl.- 6 Tijekom jednogodišnjeg liječenja Vaš organizam može biti potpuno "do glave" napunjen i ljekovitim, ali i otrovnim supstancama koje će značajno poremetiti metabolizam Vašeg organizma.

 

Sl.- 7 Lijekovi koji nisu 100 % sukladni s Vašim organizmom mogu oštetiti Vaše srce i otrovati Vašu jetru. Umjesto da se izliječite tijekom godina postati ćete sve bolesniji.

 

Sl.- 8 Mnogi lijekovi oštećuju sluznicu probavnih organa.  Tijekom godina postati ćete kronični bolesnik na  trbušne organe i trošiti sve više i više novih, drugih lijekova. 

 

Sl.- 9 Mnogi lijekovi djeluju štetno na rad bubrega. Tijekom godina postati ćete kronični bolesnik na bubrege i  i trošiti sve više i više novih, drugih lijekova. 

 Kako Vam se može pomoći ?

Odgovor je:

1.- Detaljnom dijagnostikom metodom "Medicinska radiestezija"

2.- Primjenom odgovarajućeg biogeneratora "Atlanta"

3.- Primjenom energizirane pitke vode prije energiziranja pročišćene ugljenim filterom.

Dijagnostikom metodom "Medicinska radiestezija" mogu se provjeriti svi lijekovi i odabrati (u suradnji sa Vašim obiteljskim liječnikom opće prakse) oni lijekovi koji će imati najefikasniji, najzdraviji, najpozitivniji ...najbolji utjecaj na organizam .... i koje neće stvarati preduvjete za obolijevanje Vaših zdravih organa.

 

Pin It