NEGATIVNE ENERGIJE UZROKUJU NEPLODNOST, POZITIVNE ENERGIJE GARANTIRAJU PLODNOST

VAŽNE INFORMACIJE  za lakše razumijevanje sadržaja ove web stranice:

Sve energije i sva energetska polja na Zemlji i u svemiru su TORZIJSKE energije i TORZIJSKA energetska polja. Izvori svih polja su elementarne čestice, rotiraju i osciliraju. Svi valovi rasprostiranja  energije kroz prostor (električni, magnetski, elektro-magnetski, svjetlosni, skalarni …) su TORZIJSKI valovi.

Sve što postoji u Svemiru, na nebeskim tijelima, na Zemlji … sve ima svoju „TORZIJSKU MATRICU“ i kroz TORZIJSKA POLJA kontroliraju se svi procesi koji se odvijaju u Svemiru, pa tako i na Zemlji. Temeljni zakon KVANTNE FIZIKE u potpunosti objašnjava torzijsku matricu: "SVE ŽIVO I NEŽIVO ŠTO POSTOJI U PRIRODI ZRAČI, APSORBIRA, EMITIRA I REFLEKTIRA RAZNE OBLIKE ZRAČENJA".

RAZINA INTENZITETA TORZIJSKOG POLJA (pozitivnog ili negativnog) frekventnog opsega kontakta sa VIŠIM INTELEKTOM NAŠE PODSVIJESTI zove se DUHOVNI NIVO.

BIOLOŠKO POLJE čovjeka (AURA) je manifestacija torzijskog polja. Sve ČAKRE su rotirajuća torzijska polja.

TORZIJSKA POLJA mogu biti: POZITIVNA i NEGATIVNA. POZITIVNA TORZIJSKA POLJA SU DESNA TORZIJSKA POLJA, izvori su BIOLOŠKI POZITIVNE ENERGIJE za čovjeka, poboljšavaju vodljivost staničnih membrana, metaboličke procese i stanje svih ljudskih organa.

NEGATIVNA TORZIJSKA POLJA SU LIJEVA TORZIJSKA POLJA, izvori su BIOLOŠKI NEGATIVNE ENERGIJE za čovjeka, uzrokuju poremećaje duha, uma i tijela, slabljenje imuniteta, smanjenje elektro-potencijala stanica, uzrokom su svih bolesti duha, uma i tijela i prerane smrti. 

LJUDI mogu generirati POZITIVNA i NEGATIVNA torzijska polja. DOBRE, POZITIVNE MISLI su POZITIVNA torzijska polja, a zlonamjerne misli, duhovno negativna djelovanja => magija, uroci, prokletstva, psovke ...zračenja „kuća koje pamte“ …“energijski duhovni vampirizam“, … „negativan marketing = preokretanje pozitivnih životnih i poslovnih situacija i događaja u negativne", spletkeideološka i religijska DEMAGOGIJA = umijeće laganja sa ciljem zarobljavanja i manipulacije ljudskim duhom i umom su NEGATIVNA torzijska polja.

ZDRAVLJE je POZITIVNO torzijsko polje, BOLEST je NEGATIVNO torzijsko polje.

Svi električni kućanski aparati i uređaji imaju lijevo torzijsko polje, mjesta spavanja, radna mjesta, mjesta odmora mogu imati "DESNO" POZITIVNO ili "LIJEVO" NEGATIVNO torzijsko polje.

BIOGENERATORI "ATLANTA" NAPREDNOM KVANTNOM TEHNOLOGIJOM 100 % TRANSFORMIRAJU SVE VRSTE I OBLIKE LIJEVIH, NEGATIVNIH TORZIJSKIH POLJA =>BIOLOŠKI NEGATIVNE ENERGIJE U 100 % POZITIVNA, DESNA TORZIJSKA POLJA => BIOLOŠKI ZDRAVE, POZITIVNE ENERGIJE, 100 % KOMPATIBILNE SA DUHOM, UMOM I TIJELOM ČOVJEKA, SA ORGANIZMIMA ŽIVOTINJA I BILJAKA I PRIRODOM U CJELINI.

 

NEPLODNOST SE OPĆENITO DEFINIRA KAO NESPOSOBNOST OPLODNJE NAKON ŠEST MJESECI DO GODINU DANA POKUŠAVANJA.

PROCJENJUJE SE DA DANAS U SVIJETU VEĆ VIŠE OD 30 % PAROVA IMA PROBLEMA SA ZAČEĆEM I PREMA VIŠEGODIŠNJIM ZNANSTVENIM ISTRAŽIVANJIMA OPADANJE BROJA SPERMATOZOIDA SAMO JE DIO PROBLEMA, JER JE I PORAST PROSJEČNE STAROSNE DOBI TRUDNICA ZNAČAJAN UTJECAJNI ČIMBENIK, S OBZIROM DA SE DANAS U INDUSTRIJSKI RAZVIJENOM DIJELU SVIJETA MNOGE ŽENE UDAJU NAKON ŠTO OSTVARE ODGOVARAJUĆE ŽIVOTNE AMBICIJE (ŠKOLOVANJE, USPJEH U POSLU …) I ODGOVARAJUĆI STANDARD, TE SE TEK TADA ODLUČUJU NA ZAČEĆE DJETETA, A TO MOŽE ZA SOBOM POVLAČITI I ODGOVARAJUĆE SMANJENJE NJIHOVE PLODNOSTI S OBZIROM NA SVE STRESOVE KOJE SU PROŽIVJELE NA PUTU POSTIZANJA SVOJEG USPJEHA I STANDARDA.

MNOGIM ZAPOSLENIM ŽENAMA RADNI DAN ZAPOČINJE UNAPRIJED DOGOVORENIM TERMINIMA SASTANAKA SA KLIJENTIMA, MOBITELI ČESTO NEPREKIDNO ZVONE. ODAVNO JE ZNANSTVENO DOKAZANA ŠTETNOST MOBITELA NE SAMO PO MOZAK VEĆ I ZA CIJELI ORGANIZAM U CJELINI, A POSEBNO PO HORMONSKU RAVNOTEŽU ORGANIZMA ŽENA.

RAVNOTEŽOM HORMONA UPRAVLJA MALA ŽLIJEZDA U BAZI MOZGA – HIPOFIZA. HIPOFIZA PODRAŽENA LIJEVOM, BIOLOŠKI NEZDRAVOM, NEGATIVNOM TORZIJSKOM ENERGIJOM I ELEKTRO-MAGNETSKIM POLJEM MOBITELA ILI NEKOG DRUGOG LIJEVOG, NEGATIVNOG TORZIJSKOG ELEKTRO-MAGNETSKOG POLJA UREĐAJA SMJEŠTENIH U POSLOVNOM PROSTORU, POČINJE NEPRAVILNO RADITI ŠTO REZULTIRA HORMONSKOM NERAVNOTEŽOM ORGANIZMA, JAKIM OSCILACIJAMA SISTOLIČNOG I DIJASTOLIČNOG TLAKA ILI RAZNIM KRONIČNIM, SISTEMSKIM, MALIGNIM ILI DRUGIM BOLESTIMA NA DOJKAMA JAJNICIMA I MATERNICI.

 

Sl.- 1 U parapsihološkom institutu u Heidelbergu dokazano je da se energija lijevih, negativnih, prirodnih i umjetnih, biološki nezdravih torzijskih polja koncentrira u hipofizi i vrlo negativno utječe na na hormone i plodnost žena i muškaraca.

MNOGE ŽENE IMAJU RAZNORAZNE POREMEĆAJE MENSTRUALNOG CIKLUSA I MORAJU SVAKODNEVNO UZIMATI UMJETNE HORMONE. TAKOĐER, I MNOGI MUŠKARCI IMAJU RAZNORAZNEHORMONALNE POREMEĆAJE ŠTO SE ODRAŽAVA NA NJIHOVU SMANJENU SPOSOBNOST OPLODNJE.

STRESNI NAČIN ŽIVOTA ŽENE POKUŠAVAJU RIJEŠITI RAZNIM VRSTAMA MASAŽA ILI DRUGIM NAČINIMA OPUŠTANJA, MEĐUTIM PROBLEM SE NE RJEŠAVA U NJEGOVOJ OSNOVI JER JE POTROŠNJA UMJETNIH HORMONA SVAKODNEVNO SVE VEĆA, A TAKOĐER SE POVEĆAVA I BROJ ŽENA MLAĐE STAROSNE DOBI KOJE IMAJU RAZNE HORMONSKE POREMEĆAJE. 

 

LIJEČENJE NEPLODNOSTI TIJEKOM POSLJEDNJA DVA DESETLJEĆA PRERASLO JE U VELIKU MEDICINSKU INDUSTRIJU, U KOJOJ LIJEČNICI PODUZIMAJU SVE, OD PROPISIVANJA LIJEKOVA ZA NEPLODNOST DO UMJETNE OPLODNJE (BEBE IZ EPRUVETE). TI, DANAS SVE ČEŠĆE REKLAMIRANI MEDICINSKI ZAHVATI, OSIM ŠTO SU VRLO SKUPI, U STVARNOSTI IMAJU I DODATNE NEGATIVNE PSIHOLOŠKE POSLJEDICE PO ONOG SUPRUŽNIKA KOJI NIJE MOGAO OMOGUĆITI ZAČEĆE NA PRIRODAN NAČIN, IAKO TO NITKO OD LIJEČNIKA KOJI SE BAVE UMJETNOM OPLODNJOM NE ŽELI JAVNO PRIZNATI. 

POČETKOM DEVEDESETIH GODINA DVADESETOG STOLJEĆA MNOGO NOVINSKIH ČLANAKA U SVIJETU IZVJEŠTAVALO JE O REZULTATIMA NAUČNIH ISTRAŽIVANJA KOJA SU POKAZALA KAKO SE ČINI DA JE BROJ SPERMATOZOIDA U SPERMI MUŠKARACA U ZNAČAJNOM PADU (ZA PRIBLIŽNO 40 %) U RAZDOBLJU OD SAMO 60 GODINA.

NEKI OD NAJALARMANTNIJIH ČLANAKA BILI SU:

                            U „TIME-U“ JE OBJAVLJEN ČLANAK POD NASLOVOM „ŠTO NIJE U REDU S NAŠOM SPERMOM ?“,

                            U „BUSINESS WEEK-U“ ČLANAK „OD TIHOG POTOKA DO SUHOG KORITA“,

                            U „ESQUIRE-U“ ČLANAK „SMANJENA POKRETLJIVOST: KAD GOVORIMO O SPERMI, VI STE TEK       

                                                                               POLA MUŠKARCA U ODNOSU NA SVOJEG DJEDA“.

 

S OBZIROM DA PROSJEČNI EJAKULAT ZDRAVOG MUŠKARCA (KOJI NIJE IMAO UPALU PROSTATE ILI NEKU INFEKTIVNU BOLEST SPOLNIH ORGANA) NAJČEŠĆE SADRŽI OKO 100 MILIJUNA SPERMATOZOIDA, SMANJENJE ZA 40 % ZNAČI DA JE U SPERMI PRISUTNO 60 MILIJUNA SPERMATOZOIDA, A TO JE ČESTO PUTA ZNAČILO NEMOGUĆNOST ILI VRLO SMANJENU MOGUĆNOST OPLODNJE.

TAKAV ZNAČAJAN PAD U SAMO 60 GODINA ZABRINJAVA SVAKOG MUŠKARCA, SVAKU ŽENU I SVAKU OBITELJ. ISTOVREMENO SU TIJEKOM TIH 60 GODINA MEDICINSKA OPAŽANJA POKAZALA DA SE MNOGA MUŠKA DJECA RAĐAJU SA UVUČENIM TESTISIMA ILI SVE MANJIM PENISOM I ČAK SA POREMEĆAJIMA FUNKCIJE ŠTITNE ŽLIJEZDE.

 LIJEVA, NEGATIVNA, BIOLOŠKI NEZDRAVA TORZIJSKA POLJA OSNOVNI SU UZROCI SVIH BOLESTI DUHA, UMA I TIJELA ČOVJEKA I OSNOVNI SU UZROCI SMANJENE PLODNOSTI I NEPLODNOSTI ŽENA I MUŠKARACA.

 

1.- PRIRODNA LIJEVA NEGATIVNA, BIOLOŠKI NEZDRAVA (patogena) TORZIJSKA POLJA:

     1a)   SVEMIRSKO-GEOMAGNETSKA: BENKEROVI ČVOROVI (BČ), HARTMANNOVI ČVOROVIvi (HČ), CURRY-evi ČVOROVI (KČ),

     1b)  GEOFIZIČKA: podzemni vodeni tokovi, usponi podzemnog vodenog toka, sjecišta podzemnih vodenih tokova, zračenje isušenih močvara, gnojnica i otpadnih voda, geološki lomovi terena, geološki rasjedi terena, magnetske anomalije, podzemne pukotine …

     1c)  RAZNE KOMBINACIJE GEOFIZIČKIH I SVEMIRSKO-GEOMAGNETSKIH lijevih, negativnih, biološki nezdravih (patogenih) torzijskih polja:  BČ + HČ + KČ + PVT; BČ + HČ + PVT; KČ + HČ + PVT, KČ + PVT; HČ + PVT, …

2.- UMJETNA LIJEVA, NEGATIVNA, BIOLOŠKI NEZDRAVA (patogena) TORZIJSKA POLJA:

Proizvod su ljudske civilizacijske tehnologije u oblicima mnogobrojnih tehničkih elektro-magnetskih zračenja:  mobiteli, kompjuteri, svi kućanski aparati i uređaji, radio stanice, trafo stanice, dalekovodi, radari, satelitske stanice, kompjuterski centri, satelitske antene, telekomunikacijski aparati i uređaji, routeri, serveri, 4 G i 5 G repetitori, zračenja satelitskih mreža, svi oblici radio-komunikacijskih elektro-magnetskih valova, mikrovalne pećnice i svi električni aparati i uređaji priključeni na izmjenični napon 220 V/50 Hz koji u radu proizvode elektromagnetska polja: svi industrijski i uredski električni aparati i uređaji, svi dijagnostičko-terapijski aparati i uređaji u liječničkim ordinacijama, … poliklinikama, …bolnicama, … zubnim poliklinikama, … lječilištima, ... električni aparati i uređaji u hotelima, odmaralištima, kozmetičkim i welness salonima, ....

3.- „PSIHIČKA“, LIJEVA, DUHOVNO NEGATIVNA,  BIOLOŠKI NEZDRAVA (patogena) TORZIJSKA POLJA PORIJEKLOM OD ČOVJEKA:

… magija, uroci, prokletstva, zračenja „kuća koje pamte“, zračenja bivših bojišnica, zračenja starih grobišta, zračenja svih mjesta ljudske patnje: zatvora, mučilišta, gubilišta, koncentracijskih logora, negativnih terena, negativnih kuća,  …“energijski duhovni vampirizam“, … „negativan marketing = preokretanje pozitivnih životnih i poslovnih situacija i događaja u negativne", spletke, ideološka i religijska DEMAGOGIJA = umijeće laganja sa ciljem zarobljavanja i manipulacije ljudskim duhom i umom … sve BOLESTI generiraju negativne misaone procese, lijeva negativna torzijska polja i negativne skalarne valove …

 

 BIOLOŠKI NEZDRAVA, PRIRODNA I UMJETNA, LIJEVA, NEGATIVNA TORZIJSKA POLJA I ENERGIJE UZROKUJU NEPLODNOST !

DUHOVNI NIVO BIOLOŠKI NEZDRAVIH, LIJEVIH, NEGATIVNIH TORZIJSKIH POLJA I ENERGIJA d.n. = - 8.800

(ZA USPOREDBU, DNK POTPUNO ZDRAVOG ČOVJEKA IMA DUHOVNI NIVO d.n. = + 6.700)

 

BIOLOŠKI ZDRAVA, ISCJELJUJUĆA, DESNA, POZITIVNA TORZIJSKA POLJA I ENERGIJE, PROIZVOD TORZIJSKIH BIOGENERATORA "ATLANTA" DONOSE U VAŠ ŽIVOT PLODNOST, ZDRAVO ZAČEĆE, ZDRAVU TRUDNOĆU I DUHOVNO IZUZETNO RAZVIJENU DJECU.

DUHOVNI NIVO 100 % BIOLOŠKI ZDRAVIH, 100 % ISCJELJUJUĆIH DESNIH, POZITIVNIH TORZIJSKIH POLJA PROSTORNOG TORZIJSKOG BIOGENERATORA "ATLANTA" UNUTAR PROSTORA ENERGO-EKOLOŠKE KUPOLE "EKO SFERE", GDJE SE PREPORUČA ZDRAVO ZAČEĆE I ZDRAVA TRUDNOĆA d.n. = + 8.800,

+ 2.100 JEDINICA IZNAD DUHOVNOG NIVOA DNK POTPUNO ZDRAVOG ČOVJEKA (d.n. = + 6.700)

RAĐAJU SE DUHOVNO SUPERIORNA DJECA

 

DIJAGRAM PROMJENE STANJA LJUDSKOG DUHA, UMA I TIJELA PRIJE PRIMJENE I POSLIJE PRIMJENE BIOGENERATORA “ATLANTA”

MNOGI STAMBENI PROSTORI PRIJE PRIMJENE BIOGENERATORA "ATLANTA" ISPUNJENI SU BIOLOŠKI NEZDRAVIM, PRIRODNIM, UMJETNIM, MOGUĆE I DUHOVNO NEGATIVNIM LIJEVIM, TORZIJSKIM POLJIMA I ENERGIJAMA, NEGATIVNOG DUHOVNOG NIVOA (d.n. = - 8.800 ili višeg):

   1.- OD ROĐENJA, TIJEKOM ŽIVOTA LJUDSKI DUH, UM I TIJELO IZLOŽENI DJELOVANJIMA LIJEVIH,   NEGATIVNIH TORZIJSKIH POLJA, NEPREKIDNO SE PUNE BIOLOŠKI NEZDRAVOM ENERGIJOM. POSLJEDICA JE NEPREKIDNO, S VREMENOM IZLOŽENOSTI, SMANJIVANJE BIOENERGETSKOG POTENCIJALA "BEP" I PORAST RADIESTEZIJSKE OSJETLJIVOST "RP" NA NEGATIVNE ENERGIJE.

U OVOM PODRUČJU NEPREKIDNO SE SMANJUJE VITALNOST ORGANIZMA, A S NJOM I PLODNOST, KOD MNOGIH POJAVLJUJE SE NEOBJAŠNJIVO SMANJENA PLODNOST I NEOBJAŠNJIVA NEMOGUĆNOST ZAČEĆA IAKO SU OBOJE SUPRUŽNIKA, MEDICINSKI POSMATRANO "POTPUNO ZDRAVI".

   2.- "ULAZNA" KRITIČNA TOČKA U RAZNA "BOLESNA" STANJA ORGANIZMA (kronična, degenerativna, sistemska, maligna ...)

   3.- NEPREKIDNA IZLOŽENOST LJUDSKOG DUHA, UMA I TIJELA LIJEVIM, NEGATIVNIM TORZIJSKIM POLJIMA I ENERGIJAMA IZRAZITO VISOKOG NEGATIVNOG DUHOVNOG NIVOA, NA MJESTU SPAVANJA, MJESTU ODMORA, RADNOM MJESTU ... UZROKOM JE NAGLOG PORASTA OSJETLJIVOSTI "RP" I NAGLOG PADA BIOENERGETSKOG POTENCIJALA "BEP".

   LJUDSKI DUH, UM I TIJELO NA RAZINAMA PODSVIJESTI SVE VIŠE SE PUNI BIOLOŠKI NEZDRAVOM ENERGIJOM, ZAPOČINJU MNOGI PROCESI OBOLIJEVANJA NAJVIŠE IZLOŽENIH ORGANA DJELOVANJU NEGATIVNIH ENERGIJA, PLODNOST SE SVE VIŠE SMANJUJE I PRETVARA U NEPLODNOST ILI U NEOBJAŠNJIVU NEMOGUĆNOST ZAČEĆA, U ORGANIZMU SE OSLOBAĐA MALIGNA ENERGIJA.

   4.- UGRADNJOM BIOGENERATORA "ATLANTA" U SPAVAĆU SOBU, (najbolje ispod bračnog kreveta) ZAUSTAVLJAJU SE SVI NEGATIVNI PROCESI U ORGANIZMU. SVA BIOLOŠKI NEZDRAVA, PRIRODNA I UMJETNA LIJEVA, NEGATIVNA TORZIJSKA POLJA TRANSFORMIRAJU SE U BIOLOŠKI ZDRAVA, DOŽIVOTNA, NEISCRPNA, DESNA, POZITIVNA TORZIJSKA POLJA UNUTAR ENERGO EKOLOŠKE KUPOLE "EKO SFERE" BIOGENERATORA "ATLANTA" (prekriva cijeli stan, a najjača je u spavaćoj sobi).

   5.- UNUTAR "EKO SFERE" BIOGENERATORA "ATLANTA" LJUDSKI DUH, UM I TIJELO, NA RAZINAMA PODSVIJESTI, INTENZIVNO SE PROČIŠĆAVAJU, OD ROĐENJA NAKUPLJENIH (akumuliranih) BIOLOŠKI NEZDRAVIH ENERGIJA. BIOENERGETSKI POTENCIJAL "BEP" NAGLO RASTE, OSJETLJIVOST "RP" NAGLO SE SMANJUJE, MALIGNA ENERGIJA UKLANJA SE IZ ORGANIZMA, LJUDSKI DUH, UM I TIJELO ISCJELJUJU SE I SVAKODNEVNO SVE VIŠE OPORAVLJAJU, ZAUSTAVLJAJU SE PROCESI NEPLODNOSTI, PONOVO SE USPOSTAVLJA HORMONALNA RAVNOTEŽA ....

 6.- "IZLAZNA" KRITIČNA TOČKA POKAZUJE STANJE RAVNOTEŽE BIOENERGETSKOG POTENCIJALA "BEP" I OSJETLJIVOSTI "RP", BEP = RP. BIOLOŠKI NEZDRAVE ENERGIJE UKLONJENE SU DOŽIVOTNO IZ DUHA, UMA I TIJELA.

    7.- LJUDSKI DUH, UM I TIJELO NASTAVLJA SE NEPREKIDNO ISCJELJIVATI, BIOENERGETSKI POTENCIJAL "BEP" NEPREKIDNO RASTE DO VISOKIH RAZINA, OSJETLJIVOST "RP" SE NEPREKIDNO SMANJUJE NA NISKE VRIJEDNOSTI, ...

USPOSTAVLJENI SU PROCESI DOŽIVOTNE, NEISCRPNE REGENERACIJE LJUDSKOG DUHA, UMA I TIJELA.

DUHOVNI NIVO UNUTAR "EKO SFERE" d.n. = + 8.800, VIŠI JE OD DUHOVNOG NIVOA ZDRAVE LJUDSKE DNK ZA + 2.100  jedinica (d.n. = + 6.700).

PLODNOST ORGANIZMA VEĆA JE NEGO IKADA PRIJE !

 

NAPREDNA KVANTNA TEHNOLOGIJA

BIOGENERATORA "ATLANTA"

25 GODINA IZVRSNOSTI U PRIMJENI

 100 % DOŽIVOTNA GARANCIJA DJELOVANJA

  IZRAĐENI OD MATERIJALA, 100 % BIOLOŠKI KOMPATIBILNIH SA LJUDSKIM ORGANIZMOM, BILJKAMA, ŽIVOTINJAMA I PRIRODOM U CJELINI.

ENERGO-EKOLOŠKA KUPOLA BIOGENERATORA "ATLANTA", ISPUNJENA NEISCRPNOM, BIOLOŠKI ZDRAVOM, DESNOM, POZITIVNOM TORZIJSKOM ENERGIJOM, ENERGETSKA JE "EKO SFERA" ZDRAVOG ŽIVOTA, PLODNOSTI, ZDRAVIH ZAČEĆA I ZDRAVE TRUDNOĆE, ZDRAVIH MAJKI I OČEVA, ZDRAVE DJECE... 

 NEISCRPNA POZITIVNA ENERGIJA BIOGENERATORA "ATLANTA" PROIZVODI POZITIVNE DOGAĐAJE U VAŠEM ŽIVOTU, ŽELJENO, PRIRODNO, ZDRAVO ZAČEĆE, ZDRAVU TRUDNOĆU I ZDRAVU NOVOROĐENČAD.

 

ENERGO-EKOLOŠKA KUPOLA BIOGENERATORA "ATLANTA" DOŽIVOTNO PROIZVODI ZDRAVI PROSTOR DUHOVNOG NIVOA d.n. = + 8.800.

 

ZA BIOENERGETSKI 100 % ZDRAVU TRUDNOĆU POTREBNO JE:

 

1.- ZDRAV STAMBENI PROSTOR, NEPREKIDNO ISPUNJEN NEISCRPNOM, BIOLOŠKI ZDRAVOM, POZITIVNOM ENERGIJOM.

U STAMBENI PROSTOR POTREBNO JE UGRADITI PRIJE TRUDNOĆE PROSTORNI BIOGENERATOR "ATLANTA"

2.- POTREBNO JE PRIMIJENITI OSOBNI BIOGENERATOR  "ATLANTA"

 

KAKO PREPOZNATI TRUDNOĆU

AKO ŽENA POZNAJE SVOJ CIKLUS TADA VEĆ TJEDAN DANA NAKON OVULACIJE MOŽE PREPOZNATI TRUDNOĆU, ODNOSNO TJEDAN DANA PRIJE IZOSTANKA MENSTRUACIJE. POMOĆU BAZALNE TEMPERATURE MOŽE USTANOVITI JE LI TRUDNA VEĆ TJEDAN DANA NAKON OVULACIJE.

POVIŠENA TEMPERATURA SMATRA SE PRVIM SIGNALOM TRUDNOĆE I VRLO JE POUZDAN POKAZATELJ U REDOVNIM CIKLUSIMA I ŽENE KOJE ŽELE ZATRUDNJETI TREBAJU PRATITI SVOJU BAZALNU TEMPERATURU NAJMANJE TRI MJESECA. OVAKVO UTVRĐIVANJE TRUDNOĆE NIJE UVIJEK POUZDANO, TE JE MOGUĆE SAMO AKO JE ŽENA VEĆ PRIJE PRATILA BAZALNU TEMPERATURU U SVOME CIKLUSU I ZNALA TOČNO KADA JE BILA OVULACIJA.

NITI JEDAN CIKLUS NIJE IDEALAN I UVIJEK SU PRISUTNA ODSTUPANJA ŠTO JE VIDLJIVO NA RAZNIM DIJAGRAMIMA MJERENJA BAZALNE TEMPERATURE.

RADI SPOZNAJE KAKO SE KOD NEKE ŽENE TEMPERATURA PONAŠA TIJEKOM CIKLUSA TREBA STEĆI NAVIKU MJERENJA BAZALNE TEMPERATURE I TADA ĆE EVIDENTIRANE TEMPERATURNE PROMJENE BITI DOSTA POUZDAN POKAZATELJ. SVI PRIKAZANI DIJAGRAMI ODNOSE SE NA IDEALNE CIKLUSE, A BUDUĆI DA JE SVAKI CIKLUS KOD SVAKE ŽENE ZASEBAN, TRUDNOĆU MOŽE POTVRDITI ILI OPOVRGNUTI SAMO LIJEČNIK.

 

PRIMJERI DIJAGRAMA BAZALNE TEMPERATURE

Sl.- 2 Izgled dijagrama bazalne temperature. Porast temperature je prvi signal i u redovnim ciklusima vrlo pouzdan pokazatelj trudnoće.

 

Sl.- 3 Svaka žena ima svoj "osobni" dijagram bazalne temperature koji može u svakom mjesečnom ciklusu biti drugačijeg izgleda. Zato se svakoj ženi koja želi zatrudnjeti preporuča vrlo disciplinirano mjerenje bazalne temperature i crtanje dijagrama.

     

Sl.- 4 Ako žena poznaje svoj ciklus tada već tjedan dana nakon ovulacije pomoću dijagrama bazalne temperature može prepoznati trudnoću.

 

Sl.- 5 Niti jedan ciklus nije idealan i uvijek su prisutna odstupanja što je vidljivo na raznim dijagramima mjerenja bazalne temperature. Ukoliko kod neke žene ciklusi nisu pravilni primjenom metode "MEDICINSKA RADIESTEZIJA" može se pravovremeno dijagnosticirati trenutak ovulacije.

     

Sl.- 6 Pomoću dijagrama bazalne temperature žena može ustanoviti je li trudna već tjedan dana nakon ovulacije. Povišena temperatura smatra se prvim signalom trudnoće.

 

Sl.- 7 Svi prikazani dijagrami odnose se na idealne cikluse, a svaki ciklus kod svake žene ima svoj zaseban dijagram, promjenjivog izgleda, ovisno o biološki nezdravim utjecajima iz okoline u kojoj žena živi i radi i ovisno o njezinim unutrašnjim emocionalnim stanjima.

BAZALNA TEMPERATURA SE MJERI UJUTRO NAKON BUĐENJA, U LEŽEĆEM POLOŽAJU, PRIJE IZLASKA IZ KREVETA, OBIČNIM TOPLOMJEROM 5 MINUTA, U USTIMA, ISPOD JEZIKA, A MOŽE I ISPOD RUKE (PAZUHA). ODMAH NAKON MJERENJA TEMPERATURU TREBA ZABILJEŽITI NA PRIPREMLJENOM GRAFIKONU.

BAZALNA TEMPERATURA MOŽE SE MJERITI SAMO KOD ZDRAVIH ŽENA KOJE NE UZIMAJU NIKAKVE LIJEKOVE PROTIV BOLOVA KOJI BI MOGLI UTJECATI NA TEMPERATURNE VRIJEDNOSTI. POŽELJNO JE DA ŽENA SPAVA BAREM 6 SATI DA TEMPERATURU POČNE MJERITI OD PRVOG DANA PRESTANKA MENSTRUACIJE.

                                                                        KLJUČNI DANI CIKLUSA SU:

                                                             - 13. ILI 14. DAN: OVULACIJA,
                                                             - 21. DAN: PORAST TEMPERATURE AKO JE DOŠLO DO TRUDNOĆE,
                                                             - 25. DAN: PAD TEMPERATURE AKO NIJE DOŠLO DO TRUDNOĆE.

UKOLIKO KOD NEKE ŽENE CIKLUSI NISU PRAVILNI TE SU DUŽI ILI KRAĆI OD 28 DANA, BITNO JE PREPOZNATI OVULACIJU, JER KOD TIH PRVA FAZA CIKLUSA JE PROMJENJIVA, DOK JE DRUGA FAZA IZA OVULACIJE GOTOVO UVIJEK JEDNAKE DUŽINE (14 ILI 15 DANA) SA SLIČNIM TEMPERATURNIM OBILJEŽJIMA, BEZ OBZIRA NA UKUPNU DUŽINU CIKLUSA.

U IDEALNOM CIKLUSU, U KOJEM NIJE DOŠLO DO TRUDNOĆE, TEMPERATURA ĆE NAKON OVULACIJE PORASTI, TE OSTATI OKO 37 STUPNJEVA CELZIJUSA SVE DO 25-TOG DANA CIKLUSA I TADA ĆE POČETI PADATI.

U IDEALNOM CIKLUSU U KOJEM JE DOŠLO DO TRUDNOĆE, TEMPERATURA ĆE BLAGO PORASTI (ZA 0,1 ILI 0,2) U 21. DANU CIKLUSA I NEĆE POČETI PADATI NAKON 25-TOG DANA.

KOD NEKIH TRUDNOĆA DOLAZI DO JEDNODNEVNOG "IMPLANTACIJSKOG" PADA TEMPERATURE. TAJ PAD TEMPERATURE TRAJE SAMO JEDAN DAN, OBIČNO SEDMI ILI OSMI DAN NAKON OVULACIJE, A NAKON TOGA TEMPERATURA SE VRAĆA NA VIŠU RAZINU. VAŽNO JE NAGLASITI DA PAD TEMPERATURE SAM PO SEBI NE ODREĐUJE TRUDNOĆU JER SE MOŽE POJAVITI I U CIKLUSIMA U KOJIMA NEMA TRUDNOĆE. KLJUČNI DANI ZA PREPOZNAVANJE TRUDNOĆE SU DANI IZA.

 

 KAKO NARUČITI BIOGENERATORE "ATLANTA":

      1.- KONTAKT BROJEVI:    00 385 98 98 14 568; 00 385 95 92 16 428;  00 385 95 555 8090

      2.- e-mail adrese:     Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,     Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

HVALA !

SVAKOM VAŠOM PRIMJENOM BIOGENERATORA "ATLANTA" POVEĆAVATE KOLIČINU DESNE, POZITIVNE TORZIJSKE ENERGIJE NA PLANETI ZEMLJI,

A VI OSOBNO POSTAJETE NAJBOLJA VERZIJA SAMOG SEBE, VLADAR SVOJE SUDBINE, ZAŠTITILI STE SVOJ DNK, OSLOBOĐENI STE DOŽIVOTNO DJELOVANJA SVIH LIJEVIH, NEGATIVNIH TORZIJSKIH POLJA, NERAVNOTEŽE DUHA, UMA I TIJELA, NESANICE, GLAVOBOLJA, MIGRENA, ISCRPLJENOSTI, NAPETOSTI, STRESA I TEŠKIH BOLESTI, NEPREKIDNO ISCJELJUJETE SAMI SEBE U SVIM ŽIVOTNIM SITUACIJAMA, POVEĆAVA SE VAŠA INTUICIJA, INTELIGENCIJA, KREATIVNOST, PROŠIRUJE PERCEPCIJA STVARNOSTI, PODIŽE VAŠ DUHOVNI NIVO NA RAZINU DUHOVNOG NIVOA DNK (d.n. = + 6.700) I IZNAD, POBOLJŠAVAJU SE METABOLIČKI PROCESI, POVEĆAVA SE VAŠ IMUNITET, ELEKTRO-POTENCIJAL STANICA VAŠEG ORGANIZMA JE 100 % STABILAN, VEĆI OD 100 mV (između 105 i 120 mV) ŠTO JE MEDICINSKI DOKAZANO ZDRAVA STANICA ...

 

 Prof. Darko Maltar, dipl. ing.

Dr radiestezije, energetske

i duhovne medicine

izumitelj biogeneratora "Atlanta"

Pin It