Članak iz knjige "Hrvatski iscjelitelji"

A sada slijedi stranica za stranicom preslike mojeg osobnog iskustva iz knjige "HRVATSKI ISCJELITELJI".

 PRIJEPIS STRANICA KNJIGE, od 45-te do 59-te urađen je radi mogućnosti automatskog prevođenja na više stranih jezika.

Radi lakšeg razumijevanja tekst autorice knjige g-đe Kate Pranić napisan je u tamno zelenoj boji, a tekst mojih izvornih riječi u tamno plavoj boji.

Korice knjige "Hrvatski iscjelitelji"

Stranica 45

 

 

 

Stranica 45:

Prof. Darko Maltar, dipl. ing. stroj., radiestezija, bioenergija, autor metode Medicinska radiestezija, izumitelj biogeneratora Atlanta

Mi smo energija i sve oko nas je energija

"Otkrivam energiju karcinoma deset godina prije nego što čovjek oboli. Ta energija se najprije pojavljuje u čeonoj i tjemenoj čakri, a posljedica je višegodišnjeg izlaganja duha i tijela čovjeka raznolikim patogenim utjecajima iz čovjekove okoline i raznih "negativnih" mentalnih i emocionalnih stanja čovjeka".

 

Stranica 46:  prazna

 

Stranica 47

Stranica 47:

- Moje bavljenje radiestezijom započelo je slučajno, iako se nikad ništa u životu ne događa slučajno - upozorava najpoznatiji hrvatski radiestezist, profesor Darko Maltar, dipl.ing.strojarstva iz Bjelovara. Maltarova "igra" se nergijama započela je prije 44 godine kada je kao 16-godišnji gimnazijalac na dar dobio knjigu "Rašlje vilinske, na granici nauke i metafizike" Rudolfa Žihera. Knjigu je pročitao ali u početku ništa nije razumio, a nije imao koga pitati za objašnjenje jer tad u Maltarovoj okolini o radiesteziji nitko ništa nije znao. Koliko god se to doimalo sputavajuće, značilo je samo dobitak jer je razvio svoj jedinstven put spoznaje. Nije Maltar samo razvezao energetski gordijski čvor nego je svoju znatiželju, inteligenciju i inženjersku naobrazbu uobličio u inovaciju, biogenerator Atlanta, kojim je u jednom periodu života najprije izliječio sebe, a poslije i vrlo mnogo drugih. Put njegovih spoznaja započeo je "slučajnim" radiestezijskim početkom, a baš sve i dobro i loše morao je sam osjetiti, odraditi i riješiti. Iskušenja su ga ojačala, izazovi nadahnuli pa je odavno nadišao tehničku razinu radiestezije i energijama odredio značenje na nekoliko duhovnih razina.

- Istražujući patogene energije došao sam do spoznaje o nevidljivom svijetu koji može značajno utjecati na ljudski život. Nemoguće je pojmiti koliko naoko nevažne stvari mogu dramatično promijeniti život i odvesti čovjeka na put bez povratka. Čovjek uđe u stanje bolesti, a nije svjestan da se to godinama, iz dana u dan slagalo u mozaik - objašnjava Maltar koji i svoj poslovni i privatni život živi u savršenom skladu s energijama. Profesor je na bjelovarskoj srednjoj školi gdje predaje sedam tehničkih predmeta, a u slobodno vrijeme zaokupljen je istraživanjima i djelovanjima raznih energija i njihovih brojnih kombinacija na višim razinama; njihovim utjecajima na čovjeka u oblicima zračenja svih predmeta, strojeva, uređaja i svega ostalog što nas okružuje, ali i onih koji nas okružuju, vidljivih i još više nevidljivih.

- Otkrivam energiju karcinoma deset godina prije nego što čovjek oboli. Ta energija se najprije pojavljuje u čeonoj i tjemenoj čakri, a posljedica je višegodišnjeg izlaganja duha i tijela čovjeka raznolikim patogenim utjecajima iz čovjekove okoline i raznih "negativnih" mentalnih i emocionalnih stanja samog čovjeka.

   

Stranica 48

Stranica 48:

Kad na ljudski organizam (posebno tijekom spavanja) djeluju patogena zračenja tad razni oblici tih patogenih energija neprekidno informiraju jezgru živčane stanice izazivajući promjene u strukturi RNK uzrokujući tvorbu bolesnih bjelančevina pamćenja. Nakon mnogo godina informiranja patogenom energijom bolesti živčane stanice nekontrolirano počnu slati informacije i zapovijedi o nastanku bolesti u one dijelove tijela koji su bili neposredno dulje vrijeme izloženi utjecaju patogenih energija - objašnjava Maltar mehanizam nastanka svih bolesti.

Čovjek koji je svakodnevno izložen raznim negativnim utjecajima svoje okoline, a koje ne može ili ne zna otkloniti i sam može transformacijom svojih misli u negativnom smjeru nakupljati određena, vrlo negativna energetska polja u neuronima i tako dodatno utjecati na svoj organizam te pojačati i ubrzati proizvodnju energije samouništenja.

- U mnogim radiestezijskim slučajevima kad sam izmjerio energiju karcinoma u području tjemene čakre izmjerio sam je vrlo često već i u području jetre, bubrega i to mi je pokazivalo da se bolest spušta na fizički nivo. Ova energija može se otkriti radiestezijskom dijagnostikom po mojoj metodi "Medicinska radiestezija" i do deset godina prije nego što se karcinom pojavi. Njeno spuštanje na fizički nivo mogu otkriti pet godina prije nego što se karcinom pojavi na određenom organu. O imunološkom sustavu čovjeka ovisi kad će se ta energija materijalizirati u obliku malignih stanica koje tad može otkriti konvencionalna medicina svojom dijagnostičkom opremom. Ukoliko se ta energija karcinoma na vrijeme odstrani iz organizma čovjek počinje ozdravljati i neće oboljeti od maligne bolesti - tvrdi Maltar.

Medicinska radiestezija je alternativna dijagnostičko-terapijska holistička metoda koja istražuje utjecaj patogenih zračenja i patogenih energija koje u organizmu čovjeka gene dovode u stanje izvan kontrole. Omogućuje izuzetno stručnu i detaljnu dijagnostiku patogenih promjena u organizmu čovjeka, izradu osobne karte mutacije stanica i vrlo rano otkrivanje malignih promjena u obliku energije karcinoma koju proizvodi genom karcinoma.

   

Stranica 49

Stranica 49:

Medicinska radiestezija daje potpunu i trajnu zaštitu stambenih i radnih prostora i organizma čovjeka, uspostavljanje energo-ekološke ravnoteže svih energija u prostoru u kojem boravi čovjek i ostala živa bića (biljke i životinje), vrlo efikasan oporavak i revitalizaciju organizma, ponovno uspostavljenje stanja kontrole gena i brisanje energije karcinoma iz organizma, iscjeljivanje duha i tijela čovjeka, a već oboljelima poboljšava kvalitetu i uspješnost konvencionalne medicinske terapije.

No da bi stigao do tog duhovnog nivoa prošao je Darko Maltar dugim putem samospoznaje. Intuitivan, sistematičan i poduzetan nije se olako predao pred nepoznatom tematikom darovane knjige, nego ju je, prisjeća se, pročitao deset puta prije nego što je sam napravio visak i primijenio ga.

- U dobi od 17 godina izradio sam mali visak koji se je u mojim rukama počeo okretati sam od sebe i tad sam shvatio da imam tu čudesnu moć koju je Žiher opisao u svojoj knjizi; u početku sam se satima "igrao" viskom bez bilo kakvih dijagrama. Intuicija me je uvijek nepogrešivo vodila na mjesta gdje se visak počeo izuzetno brzo vrtjeti pa sam zabijao kolčiće po dvorištu kuda idu podzemne vode. Moje nečujno pitanje uvijek je glasilo: Pokaži mi postoji li nešto ? Negdje se visak vrtio kružno, drugdje eliptično, pa trokutasto, na nekim mjestima je samo poskakivao. To sam pokazivao drugima, ali u njihovim rukama visak se nije vrtio. Pregledao sam roditeljsku kuću i našao sebi idealno mjesto za spavanje i učenje - prisjeća se Maltar koji se poslije završetka gimnazije upisao na mornaričko-tehničku vojnu akademiju u Puli.

Ponio je visak, ali nije ga mogao javno koristiti zbog posebne organizacije života nego je u trenucima kad je ostajao sam u učionici tražio najbolje mjesto za učenje, a u sobi najbolje mjesto za spavanje. To mu je bilo vrlo važno jer je istovremeno studirao u Rijeci na strojarskom fakultetu i trebalo mu je mnogo više energije i vremena da u četiri godine školovanja uspješno savlada dva potpuno različita fakultetska programa, vojni i civilni. Maltar je vojnu akademiju završio prvi u generaciji s daleko najboljim prosjekom ocjena u odnosu na kolege, a isto tako i I stupanj strojarskog fakulteta.

Stranica 50

Stranica 50:

Znanje iz radiestezije dobro mu je došlo u mnogim situacijama; kad je nakon završetka vojne akademije nastavio studij na II stupnju studija u Rijeci, a potom i kad je po potrebi vojne službe kao poručnik mornaričko-tehničke službe i diplomirani inženjer brodostrojarstva premješten u remontno brodogradilište za ratne brodove i podmornice u Boki Kotorskoj gdje je odmah postao neposredni rukovoditelj remonta podmornica. Organizirao je radove, surađivao s ostalim inženjerima, posadom podmornice, nadgledao radnike i remontni proces.

- Vrlo često ostajao sam poslije redovnog radnog vremena i viskom pregledavao je li sve u podmornici stvarno ispravno. U početku sam sve doživljavao kao neku igru, jer sam kao inženjer školovan da ne vjerujem u ono što ne mogu dokazati i nisam vjerovao u nešto sve dok mi se to nije samo pokazalo i dokazalo. Pogriješiti u takvom poslu koji sam obavljao značilo je izlagati se mogućoj pogibelji. U remontu podmornica vrijedi pravilo: kad je remont završen, rukovoditelji, radnici i posada podmornice zajedno idu na probnu plovidbu. Igrajući se viskom pokušavao sam predosjetiti moguće pogibeljne situacije uslijed iznenadnih kvarova tijekom podvodnih vožnji i identificirati aljkave radnike. Dva puta smo tijekom takvih ispitivanja bili u pogibelji i gotovo potonuli zbog aljkavosti radnika na koje mi je visak pokazivao da nisu remontne radove izvršili korektno, ali ih se nije moglo prije probnih ronjenja vidljivo uhvatiti u nemaru. Tijekom probnog ronjenja, zbog zaglavljenog ventila u samo nekoliko minuta s dubine od 30 metara potonuli smo na dubinu od 130 metara, ali smo uspjeli sretno izroniti na površinu. Kasnijim vještačenjem dokazano je da je nemaran bio upravo onaj radnik na kojeg mi je visak pokazivao tijekom cijelog remonta - prisjeća se Maltar koji je poslije prešao raditi u Pomorski odred za spašavanje, na višu i odgovorniju dužnost. Kao pomoćnik zapovjednika spasilačke jedinice radiesteziju je vrlo intenzivno primjenjivao svakodnevno bez ikakvih ograničenja u planiranju raznih spasilačkih zadataka i vježbi, radu na pomorskim kartama i uživo u izvođenju i rukovođenju vježbama i spasilačkim akcijama ...

   

Stranica 51

 

Stranica 51:

Uslijed višegodišnjih velikih duhovnih iscrpljivanja organizma Maltar se 1984. iznenada teško razbolio.

- Moja neočekivana bolest značajno je promijenila moj pogled na svijet. Iscrpio sam se jer nisam dovoljno pozornosti poklanjao zaštiti svojeg organizma i previše sam svoje duhovne i fizičke energije trošio na razna radiestezijska mjerenja i eksperimente potpuno nezaštićen. Kad sam završio u bolnici u Slitu imao sam dijagnoszu teški ulcerozni kolitis u stanju pogoršanja - s naznakom pretkanceroznog stanja i liječnici su me htjeli operirati. Odbio sam, zatražio otpust iz bolnice i otišao na kućno liječenje. Tad sam detaljno pregledao svoj stan i odredio najbolje mjesto za krevet na kojem sam danima ležao u vrlo jakim bolovima. Svaki dan sam pregledavao sam sebe i kontrolirao svoje stanje. Također sam radiestezijski odredio i složio posebnu (samo moju) mješavinu ljekovitog čaja od 20-tak ljekovitih biljaka i radiestezijski ispitao sve vrste lijekova koje su mi liječnici prepisivali, a od kojih su mnogi bili neefikasni i umjesto liječenja uzrokovali krvarenja. Ispitao sam i sve vrste hrane te odabrao onu hranu i tehnologiju pripreme koja nije iritabilno djelovala na moje probavne organe, te sam tako svakodnevno vrlo sustavno radio na svome ozdravljenju - kaže Maltar čije je samoizlječenje utjecalo na njegovu spoznaju i promjenu pogleda na život te životne stavove.

- Zaštitne ploče koje su se tad mogle kupiti u specijaliziranim trgovinama za moj organizam bile su preslabe pa sam izradio prvi prototip današnjeg biogeneratora Atlanta. Bio mi je cilj napraviti takvu zaštitu koja će u skladu s postulatima kvantne fizike transformirati patogene energije u iscjeljujuće i tako u potpunosti trajno neutralizirati njihov patogeni utjecaj na organizam, potom omogućiti brzi oporavak i to mi je uspjelo. Neopisivo sam bio sretan  kad sam nakon godinu dana otišao na pregled u vojnu bolnicu i kad su mi rekli da se bolest povlači, ali nisam im tad još rekao što radim. Tek nakon pet godina, kad sam nabijen energijom došao na rutinsku kontrolu, liječnici su ustanovili da je bolest nestala.

 

Stranica 52

 

Stranica 52:

- Svakodnevno sam čitao, učio i vježbao - kaže Maltar koji je bolovanje iskoristio za edukaciju i odbio preporuku liječničke komisije za odlazak u mirovinu. Vratio se je na mjesto predavača, a zatim i višeg predavača na katedru brodo-strojarstva vojne akademije gdje je imao mnogo vremena za čitanje, a u vojnoj knjižnici bilo je mnogo inozemne literature pa se osjećao kao u rudniku zlata. Maltar je počeo usavršavati svoje radiestezijske dijagrame i obavljati radiestezijske intervencije po stanovima svojih prijatelja u Splitu. Tim putem došao je do izuzetno značajnih spoznaja koje je kasnije pretočio u sve ovo što danas radi.

- Tijekom liječenja shvatio sam da se ništa u mojem životu nije dogodilo slučajno i da sam očito bio predodređen za radiesteziju još od rođenja - kaže Maltar koji je zahvaljujući inženjerskom obrazovanju osvojio zemaljski svijet energija, ali i duhovni otkrivši tajnu o njihovom slojevitom djelovanju na naše fizičko i duhovno tijelo, što nam neuočljivo određuje sudbinu.

- Nakon što sam se izliječio, počeo sam se mnogo ozbiljnije baviti radiestezijom jer sam tijekom liječenja shvatio kakva se potencijalna moć krije u stvaranju zdravih uvjeta stanovanja. Iz inozemstva sam nabavio izuzetno stručne radiestezijske knjige doktora medicine Ernsta Hartmanna i drugih poznatih svjetskih radiestezista i detaljno ih proučio. Znanja iz njihovih knjiga bila su mi izuzetan putokaz u svim mojim tadašnjim i kasnijim radiestezijskim istraživanjima i učenju znanstvene radiestezije koju sam prakticirao gotovo svakodnevno, uporno mjereći mnoge vrste patogenih energija i uvježbavajući prepoznavanje odgovarajuće vrste patogene energije - kaže Maltar.

Maltaru samokritika nikad nije bila strana, onog trenutka kad je sam sebi rekao: "Ti ne znaš još dovoljno i moraš još mnogo, mnogo i svakodnevno učiti" zaslužio je biti učitelj i dijagnostičar. Izgovorio je tu rečenicu u trenutku kad je bio na vrlo visokom stupnju spoznaje, na kojem bi se sujetni alternativci smatrali Bogom, ali veliki umovi i veliki duhovi ne daju se zavarati iskušenju ega.

   

Stranica 53

 

Stranica 53: 

Ne prihvaćam neobjašnjiva čudesa jer sve se uvijek može objasniti, imam moć ali želim znati kako je mogu na najbolji način uporabiti. Moram iskoristiti svoju moć na najbolji način, a do tog stupnja svijesti dovelo me je učenje koje mi je bilo primarno - kaže Maltar koji je samo u ostvarenje ideje; projektiranje, izradu i usavršavanje biogeneratora Atlante potrošio šest godina. Ideja o biogeneratoru nastala je dok je u bolnici obavljao pretrage i bio smješten u sobu s dva maligna bolesnika.

- Mudrom čovjeku je jasno o čemu je riječ, tad sam se zavjetovao Isusu Kristu, a s obzirom da moji preci potječu iz Hrvatskog zagorja, zavjetovao sam se i Majci Božjoj Bistričkoj. Moj svaki dan započinje i završava molitvama i zahvalnosti Isusu Kristu na moćima i spoznajama nevidljivog svijeta energija oko nas - reći će Maltar, kojeg su fizička stvarnost i duhovni zavjeti nadahnuli na mnoge izuzetne samospoznaje, a u snu je dobio viziju pravog puta kojim će krenuti.

- Biogenerator Atlanta nije nastao preko noći, trebalo je vremena da sve to posložim, od ideje do realizacije prošlo je šest godina. Nije to bio lagan proces, najprije sam učinak zaštitnog i iscjeljujućeg djelovanja biogeneratora Atlanta do detalja htio izmjeriti i ispitati na sebi. Shvatio sam da konvencionalna medicina unatoč svoje izuzetne razvijenosti još nije otkrila uzroke nastanka bolesti koja je zahvatila moj organizam i da nemam drugog izlaza i zato sam sve vrlo detaljno mjerio i istraživao te eksperimentirao sam na sebi. Tek kad sam utvrdio potpunu djelotvornost biogeneratora postupak je bio okončan i tad sam odlučio da biogenerator Atlanta ponudim i mnogim drugim ljudima.

O svome biogeneratoru Atlanta Maltar kaže:

- Biogenerator Atlanta je specijalno projektirani radiestezijski zaštitno-terapijski uređaj za potpunu neutralizaciju mnogobrojnih patogenih energija i uspostavljanje potpune i trajne energo-ekološke ravnoteže u stambenim i radnim prostorima koji su izloženi djelovanju po čovjeka patogenih energija. biogenerator Atlanta složen je u oblik trostrukog kršteničkog križa čime je dobivena izuzetno jaka emisija zaštitne energije i omogućen preporod oboljelog organizma.

Stranica 54

Stranica 54:  

Maltar posebno ističe regenerativno djelovanje biogeneratora Atlanta na organizam čovjeka koje se može vrlo pregledno prikazati dijagramom bioenergoritmogram Atlante. Prikazuje kako biogenerator Atlanta nakon ugradnje u stambeni ili poslovni prostor energiju akumulacije bolesti u ljudskom organizmu pretvara ponovo u energiju rezerve zdravlja.

- Kad na ljudski organizam djeluje iscjeljujuće energija biogeneratora Atlanta, tad ta energija neprekidno onformira jezgru živčane stanice iscjeljujućim frekvencijama. Pritom nastaje proces ponovnog uspostavljanja kontrole gena i na karti mutacije stanica unutar organizma događa se energetsko čišćenje jezgre živčane stanice od godinama akumulirane patogene energije i reverzibilni procesi u strukturi RNK koji uzrokuju tvorbu zdravih bjelančevina pamćenja. Kroz proces energetskog čišćenja stvara se sve više zdravih bjelančevina pamćenja umjesto bolesnih, te se na taj način informiranjem energijom zdravlja živčane stanice oporavljaju i počinju ponovo slati informacije i zapovjedi o zdravlju u sve dijelove tijela, a posebno u one koji su bili neposredno dulje vrijeme izloženi utjecaju patogenih energija - objašnjava Maltar sintetizirajući svoju teoriju u rečenicu: mi smo energija i oko nas je energija, a sve ovisi o tome kako se ta energija usmjerava i kako se i mi sami manifestiramo kao energija. Postulati kvantne fizike nedvosmisleno objašnjavaju sve moguće oblike raznih energetskih djelovanja: sve živo i neživo što postoji u prirodi zrači, apsorbira, emitira i reflektira razne oblike zračenja.

- Bolesna osoba uvijek ima izuzetno veliku osjetljivost i vrlo nisku bioenergiju, izuzetno slabu vitalnost, izuzetno velike poremećaje u protoku bioenergije kroz organizam i izuzetno veliku saturaciju (napunjenost) organizma energijom bolesti. To su parametri koje sam oduvijek analizirao i dan danas tako precizno i stručno radim kroz poseban dijagnostički obrazac utemeljen na medicinskoj radiesteziji. Razradio sam vrlo efikasan i precizan sustav dijagnostičkih mjerenja u skladu s mojim osobnim iskustvima i učenjima najvećih svjetskih radiestezista. Moja metoda Medicinska radiestezija objavljena je prvi put 2000. godine na mojoj internet stranici www.radiestezija-bioenergija.hr, a zatim i na 3. hrvatskom

Stranica 55

 

Stranica 55: 

kongresu o suradnji klasične i nekonvencionalne medicine "Kvalitetna suradnja za zdravijeg čovjeka", s međunarodnim sudjelovanjem, na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, 2002. godine - kaže Maltar objasnivši razliku u energetskom potencijalu između zdravih i bolesnih.

- Energetska slika zdrave osobe uvijek pokazuje da ima izuzetnu vitalnost, dok ljudi koji se izlažu raznim patogenim utjecajima uvijek imaju smanjenu ili uvjetovano normalnu vitalnost u procesu slabljenja. Bolesne osobe uvijek imaju oslabljenu energetsku vitalnost i u trenutku kad osjete djelovanje bolesti štetni utjecaji su već toliko napredovali da su promijenili stanice organa ili većeg dijela tijela - pojašnjava Maltar koji mjereći vrlo precizno radiestezijske parametre organizma u energetskim meridijanima i centrima svijesti "vidi" sliku organizma i utjecaj različitih energija i "skenira" pojedinačno i cjelokupno stanje na duhovnom i fizičkom nivou organizma.

- U potiljku imamo izuzetno važnu zonu koja se zove centar života i u kojem su pohranjene neopisivo važne informacije kakvi su naši genetski parametri, kako je organizam konstruiran i kako je povezan s drugim parametrima i elementima koji utječu na nas .... Netko ima karcinom, ali je genetski toliko jak da, kad ga se energetski zaštiti, izbaci ga iz organizma bez mnogo terapije. Ljudi koji su slabi i uz razne terapije teško svladavaju najteže bolesti. Meni je informacija iz centra života ključni orijentir kako tog čovjeka usmjeravati u terapiji, kako se treba hraniti i koji lijek uzimati. Danas postoje izuzetni dodaci prehrani i može se ta silna ponuda na tržištu kombinirati tako da podigne duh i tijelo do vrlo visoke vitalnosti i pokrene procese samoiscjeljivanja. Današnja medicina može učiniti izuzetno mnogo u liječenju vrlo teških i donedavno neizlječivih bolesti, ali neke stvari još uvijek ne može jer dijagnostička oprema ne radi na frekvencijama stanica ljudskog organizma. No radiestezija može jer radiestezisti koriste svoje frekvencije z aspoznaju identičnih ili sličnih frekvencija drugih ljudi, a što i koliko može iuvježbao sam na sebi, to je čista kvantna fizika - tvrdi Maltar upozoravajući da se s energijama nikada i nitko ne smije neznalački igrati.

Stranica 56

 

Stranica 56:

- U trenucima kad sam bio najbolesniji počeo sam razvijati moju osobnu bioenergiju vježbajući određene vježbe, ali u potpuno energetski zaštićenom prostoru pomoću tadašnjeg prototipa biogeneratora Atlanta. Drukčije to ne bi bilo moguće jer bi mi negativan prostor uzimao moju bioenergiju. Možete dnevno trenirati bioenergiju kao što dižete utege, ali samo uz uvjet da to radite u potpuno energetski zaštićenom prostoru .... tvrdi Maltar.

- Kad sam naučio aktivirati svoju bioenergiju počeo sam pomagati drugima, najprije sam tretirao kolegu koji je patio od glavobolje. Sedam dana zaredom po 15 minuta bavio sam se njime i glava ga nije boljela mjesec dana nakon toga. To je bio moj prvi slučaj, tretirao sam još neke sve dok nisam zaključio da je neefikasno stalno tretirati iste ljude koji poslije odu na mjesto gdje se ponovno isptazne i opet imaju stare probleme. Moj prvi iskorak u medicinsku radiesteziju bio je kad sam to shvatio, a drugi kad sam počeo raditi dijagrame o utjecaju raznih energija na prostore i osobe; njihovo zdravlje, počevši od cijelog organizma pa do svakog organa pojedinačno. Višegodišnjim istraživanjima otkrio sam vrlo značajne utjecaje patogenih energija na energetske meridijane organizma i energetske centre svijesti (čakre) - objašnjava Maltar koji je korak po korak spoznavao bit i moć raznolikih patogenih energija, njihove frekvencije, njihovu razornu snagu te ih naučio kontrolirati i pretvarati u iscjeljujuću moć.

- Ljudi bi trebali svakodnevno mnogo više izražavati ljubav prema svojoj okolini, prema svojim bližnjima, prema drugim ljudima jer je najsnažnija pozitivna u svemiru energija ljubavi. Svemir je pun pozitivne energije, a ljudi su uslijed raznih svojih emocionalno ili mentalno nezadovoljenih duhovnih stanja, ambicija, oholosti, dominacije, posesivnosti i drugih sličnih stanja skloni vrlo često negativno djelovati na svoju okolinu i na druge ljude.

Najveći dokaz Maltarove medicinske radiestezije i biogeneratora Atlanta je ozdravljenje njegove supruge Blanke, vrlo senzibilne dizajnerice, vlasnice galerije Rafael u Bjelovaru.

Stranica 57

 

Stranica 57: 

Blanka je prije dvadesetak godina živjela u Virovitici kad je teško oboljela. Kao iznimno produhovljena osoba Blanka komunicira s anđelima, ali dok je spoznala kojem duhovnom nivou pripada prošla je svoj križni put. Put u njenu bolest započeo je gubitkom snage, a dok je obilazila liječnike po svijetu, odlazila je čak i na druge kontinente tragajući za dijagnostičarem koji će otkriti uzrok njenih tegoba, jedva je vegetirala. Kad liječnici nisu ništa otkrili, Blanka je hodočastila iscjeliteljima raznih profila, misticima, "čarobnjacima" .... Svaki joj je dao "lijek", danas su svi ti pripravci i razne zaštite odloženi u veliku ladicu u Maltarovoj radnoj sobi, ali nijedan nije pomogao.

Darko i Blanka susreli su se 1997. godine kao terapeut i klijentica i njemu je odmah bilo jasno da izuzetno fluidna aura senzibilne Blanke "puca" pod različitim negativnim energetskim utjecajima. Ugradnjom biogeneratora Atlanta Maltar je pokrenuo procese Blankina iscjeljivanja i oporavka te regeneraciju njezinog organizma i brojnim kontrolnim mjerenjima naprekidno pratio njezin povratak iz stanja bolesti u stanje zdravlja.

- Nježno prijateljstvo jednog dana pretvorilo se je u našu ljubav i danas živimo sretni i zdravi u energetski savršeno uređenoj kući i zajedno sudjelujemo u iscjeljivanju drugih ljudi. Blanka je izuzetan suradnik, svojom posebno razvijenom prirođenom senzibilnošću i edukacijom izuzetno mi mnogo pomaže u mnogim vrlo suptilnim spoznajama brojnih patogenih energija i djelovanja na ljudski organizam. Zajedničkim radom spasili smo tijekom 11-godišnjeg zajedničkog života mnoge ljude i učinili njihov život mnogo sretnijim i uspješnijim - ističe Maltar.

- Osjećamo da živimo u drugim dimenzijama, u našoj kući je stalno prisutno savršenstvo energije i čudimo se kako uopće u 21. stoljeću, kozmičko-informacijskoj eri, u takvim neuravnoteženim životnim uvjetima mogu živjeti drugi ljudi - kaže Maltar.

Iako je ostvario svoj najveći radiestezijski cilj napravivši biogenerator Atlanta koji proizvodi pozitivnu energetsku kupolu koja ljudski organizam regenerira i štiti od zračenja negativnih energija i dalje neprekidno istražuje. Proučava brojnu stranu literaturu, eksperimentira, uči i projektira nove, jače i efikasnije zaštitno-terapijske uređaje.

Stranica 58

Stranica 58: 

 U jednom od mnogobrojnih, svakodnevnih pisama zahvale, osim sažetih opisa svih pozitivnih promjena koje su se u toj obitelji dogodile nakon tri mjeseca od ugradnje biogeneratora Atlanta, bio je i odlomak iz dnevnika žene i majke koja je prije ugradnje biogeneratora Atlanta bila u vrlo složenoj životnoj situaciji, u svakodnevnim stanjima i brigama za svoju djecu, supruga i sebe.

B ........ piše: "Slušajte me svi vi kojima je teško duhovno, zdravstveno, poslovno, obiteljski - potražite gospodina Maltar, vjerujte mu, upijajte svaku njegovu riječ, svaki pokret, radite po njegovom naputku. On će otkriti vaše probleme, on će otkriti vašu bolest, ali ON će izliječiti vašu bolest i probleme. Mi smo patili 10 godina, 10 godina kretali smo se puževim korakom, a sada smo na pravom putu, na putu preporoda ... Dragi gospodine Maltar, uvijek ste u našim mislima."

U istraživačkom laboratoriju prof. Maltara nakon višegodinjih istraživanja nastao je izuzetan, novi proizvod: biogenerator Atlanta-new age u obliku medaljona koji će omogućiti brojnim ljudima diljem svijeta da svakodnevno uživaju u njegovoj zaštitno-terapijskoj energiji u okruženju koje postaje sve više zagađeno raznim električnim i elektromagnetskim nehumanim valovima elektro-smoga raznih tehničkih uređaja a koji čovjeka istovremeno, svakodnevno polagano i potajno odvode na put bolesti.

- Biogenerator Atlanta - new age u mini izdanju omogućiti će brojnim ljudima na njihovom radnom mjestu, u osobnim automobilu, u domovima i svugdje gdje će se kretati i boraviti (uz neograničene mogućnosti potpuno zdravih razgovora mobitelima) neiscrpne rezerve zdravlja, jačanje imunološkog sustava, regeneraciju i pomlađivanje duha i tijela, uz veliki porast bioenergije i ostvarivanje najvažnije želje u životu svakog čovjeka: život u zdravlju, a nakon toga i ostvarivanje svih ostalih životnih želja.

Ovaj bioenergoritmogram objavljen je na stranici 59 knjige "Hrvatski iscjelitelji", a njegovo vrlo detaljno tumačenje možete pročitati u poglavlju KAKO ? u članku "KAKO BIOGENERATORI ATLANTA ISCJELJUJU LJUDSKI ORGANIZAM". Svaki čovjek ima svoj osobni bioenergoritmogram koji je sastavni dio njegove "energetske matrice" tijekom života i ovaj prikazani primjer dijagrama je samo jedan od bezbrojnih takvih, za svakog čovjeka unikatnih i izuzetno značajnih dijagrama.

Pin It