Moja zahvalnost

Zahvaljujem se velikim kozmičkim učenjima Isusa Krista iz Nazareta, objavljenim u knjigama "PRAKRŠĆANSKE ŽIVOTNE ŠKOLE". Ta, za cijelo čovječanstvo, izuzetno velika i značajna učenja o energijama bila su i jesu moje neprekidno nadahnuće tijekom svih godina bavljenja Radiestezijom, a posebno su mi pomogla u istraživanju brojnih "duhovnih" energija, u razvijanju moje dijagnostičko-terapijsko-iscjeliteljske metode "Medicinska Radiestezija" i u konstrukciji izuzetno moćnih biogeneratora "ATLANTA" (prostornih, osobnih i posebnih  - vrlo moćnih zaštitno-terapijsko-iscjeliteljskih uređaja za sve razine ljudskog organizma, tijelo, duh i dušu).

Zahvaljujem se svim ljudima-znanstvenicima-radiestezistima, znanstvenicima-neradiestezistima, posebno svećenicima-radiestezistima koji su se odrekli religijskih i drugih dogmi "svojeg vremena" i objavili mnoga "tajna znanja" o energijama oko nas i u nama. Njihova brojna djela nadahnula su me i potakla na višegodišnja istraživanja u potrazi za najboljim rješenjem zaštite ljudi od utjecaja brojnih, nedovoljno istraženih patogenih zračenja i energija koje, poput "4000 godina već poznatih starokineskih demona", ljudima svakodnevno, posebno noću, "piju dušu".

Zahvaljujem se mojoj izuzetno duhovnoj i vidovitoj supruzi Blanki na svesrdnoj, neprekidnoj podršci i pomoći tijekom višegodišnjih istraživanja, velikom razumijevanju u iscrpljujućim trenucima mnogih dijagnostičkih mjerenja, na zajedničkom radu i savjetima koji su pomogli u rješavanju mnogih vrlo složenih slučajeva.

Zahvaljujem se mojim genetskim precima od kojih sam naslijedio takvu "genetsku kombinaciju" da se rodim  "prirođeno senzibilan" na razne energije u životnoj okolini i sa vrlo razvijenim osjetom za mjerenje tih energija. Zahvaljujem se mojim roditeljima što su mi  tijekom odrastanja, svojim metodama odgoja u iskrenosti, istini i slobodi mišljenja i donošenja važnih životnih odluka, mnogo pomogli u počecima mojeg  učenja i bavljenja radiestezijom, te učestvovali kao dobrovoljci u mnogim ispitivanjima "energetske matrice" ljudskog organizma i učinkovitosti biogeneratora "Atlanta" tijekom kojih je dokazana velika iscjeliteljska moć energije koju isijava biogenerator "Atlanta" i sposobnost produženja životnog vijeka čovjeka.

Zahvaljujem se mojem bratu Stanislavu, inž. telekomunikacija, na savjetima i svesrdnoj pomoći,  te osobnom učestvovanju tijekom mnogih vrlo značajnih istraživanja patogenih utjecaja na ljudsko zdravlje raznih telekomunikacijskih uređaja, tijekom kojih su prikupljeni izuzetno značajni podaci koji su pomogli u konstrukciji biogeneratora "Atlanta".

Zahvaljujem se mojim sinovima Žarku i Darku i mojim prijateljima i suradnicima koji su mi tijekom deset godina, kao dobrovoljci pomogli u istraživanjima i razvoju metode "Medicinska radiestezija", te u realizaciji izrade prototipa, modela i konačno sâmog biogeneratora "Atlanta".

Zahvaljujem se svim mojim suradnicima na vrlo uspješnoj suradnji u spašavanju ljudskih života od utjecaja patogenih zračenja i na promicanju terapijsko-iscjeliteljskih moći metode "Medicinska radiestezija" i biogeneratora "Atlanta".

Zahvaljujem se velikom putujućem propovjedniku i proroku g-dinu Rohini Siti na izuzetno lijepom doživljaju zaštitno-terapijsko-iscjeljujuće energije biogeneratora "Atlanta" i vrlo lijepim riječima pohvale "Atlante" tijekom susreta 1998 godine.

Zahvaljujem se svim svećenicima koji su se duhom izdigli iznad crkvenih dogmi i biogenerator "Atlanta" ugradili u svoje župne dvorove shvaćajući njegovu moć i potrebu za očuvanje dobre kondicije "energetske matrice" (duha i tijela) organizma čovjeka.

Zahvaljujem se svim liječnicima klasične medicine koji su od mojeg rođenja pa sve do navršetka 16-te godine života bili moji terapeuti i brojnim injekcijama, kapsulama i tabletama spašavali moje "iz nepoznatih razloga vrlo krhko i osjetljivo zdravlje, neobjašnjivo slabu krvnu sliku, neobjašnjive dišne i druge probleme".

Kada smo se u mojoj 17-toj godini preselili u drugu kuću, moje zdravlje se je "iz nepoznatih razloga samo od sebe oporavilo". Tek mnogo godina kasnije, nakon što sam vrlo detaljno ovladao radiestezijskim umijećima, u posjeti "kući mojeg djetinjstva", u kojoj sam 16 godina bio "učestalo neobjašnjivo bolestan", izmjerio sam uzroke mojih bolesti: vrlo jaka štetna zračenja ukupno 4 podzemna vodena toka u kombinaciji sa Hartmannovim i Curry-evim čvorom na mjestu mojeg dječjeg kreveta. "Tajna" svih mojih bolesti u djetinjstvu konačno je bila otkrivena.

Zahvaljujem se svim ravnateljima osnovnih i srednjih škola koji su odlučili iskreno i sa punim razumijevanjem pomoći djeci u odrastanju i školovanju u zdravim uvjetima i u škole kojima rukovode, a koje su izgrađene na patogenim terenima i u kojima mnogobrojna informatička oprema može na nježni dječji organizma djelovati patogeno, ugradili biogeneratore "Atlanta" riskirajući pri tome da čak budu i smijenjeni od školskih i državnih organa koji nisu razumjeli što znači za budućnost jednog naroda odrastanje djece u uvjetima pozitivnih energija. Zdrava, intelektualno razvijena djeca zdrava su budućnost svakog naroda na planeti Zemlji.

Zahvaljujem se svim mojim pacijentima koji su tijekom 25-to godišnje primjene biogeneratora “Atlanta” u svojim stanovima, kućama, uredima, školama, poslovnim prostorima, tvrtkama, ordinacijama, poliklinikama, zubnim poliklinikama, hotelima, lječilištima, bolnicama, domovima umirovljenika …. iskoristili neograničenu moć “Atlanti” da doživotnom transformacijom štetnih energija u biološki zdravu, pozitivnu, ekološku energiju, osim zaštite svojih prostora i sebe osobno, energetskim kupolama biogeneratora "Atlanta" energo-ekološki vrlo pozitivno utječu na svoju okolinu povećavajući zdravu energiju na lokalitetu svojeg života i globalno na planeti Zemlji, te tako pozitivno utječu i na zdravlje biljaka i životinja u svojoj okolini. 

Zahvaljujem se poduzetnicima koji su potrošili mali dio svojeg profita i u svoje tvrtke ugradili biogeneratore “Atlanta” stvarajući tako zdrave radne uvjete svojim djelatnicima. Pozitivna energija biogeneratora “Atlanta” značajno je dugoročno povećala njihov profit jer samo zdrav djelatnik može dati maksimalne rezultate rada.

 

Prirodna, magnetska energija “od pamtivijeka” je prisutna na cijeloj planeti Zemlji, neprekidno cirkulira Hartmannovom, Curryevom i Benkerovom mrežom.

 

Moja životna želja i cilj bili su tijekom svih 40 godina istraživanja i konstrukcije biogeneratora “Atlanta” da tu prirodnu, neiscrpnu energiju transformiram u biološki zdravu, zaštitnu, terapijsku i iscjeljujuću energiju, neophodno potrebnu zdravom životu ljudi, biljaka i životinja, zdravom životu na planeti Zemlji, zdravom životu bez malignih bolesti… i da sva mjesta na kojima su ugrađeni biogeneratori “Atlanta” postanu  "EKO ZONE" i neiscrpni izvori biološki zdrave, ekološke energije.

 

 

Tijekom 40 godina istraživanja misao vodilja bila mi je:

 “U ZDRAVOM DUHU ZDRAVO TIJELO”.

Tako su, osim prostornih, nastali "prenosivi", osobni i posebni biogeneratori “Atlanta” koji Vam “bilo gdje ste i bilo s kim ste” uvijek daju neiscrpnu bioenergiju, vitalnost  i neprekidnu ravnotežu Vašeg tijela, duha i duše.

Njihovom primjenom Vi vrlo moćnom pozitivnom energijom neprekidno djelujete na Vašu okolinu, na druge ljude, biljke i životinje “bilo gdje ste i bilo s kim ste”, "u svako vrijeme" i na "svakom mjestu", "okolnosti više nisu važne", Vi neprekidno stvarate Vaše "pozitivne okolnosti".

Tijekom mnogo godina primjene biogeneratora “Atlanta” dokazana je izvrsnost njihovog djelovanja i moj je životni cilj potpuno ostvaren. 

 Vi ste mi ugradnjom i primjenom “Atlanti” pomogli u ostvarenju tog plemenitog cilja ! 

 HVALA VAM OD SRCA !

 

 

BUDITE UVIJEK POBJEDNICI NAD BILO KOJIM OBLICIMA BIOLOŠKI NEZDRAVIH, PATOGENIH ZRAČENJA I ENERGIJA I UVIJEK OSTVARITE U VAŠEM ZDRAVOM DUHU I ZDRAVOM TIJELU SVE SVOJE ŽIVOTNE SNOVE !

 

Srdačno Vas Pozdravljam !

 

                                                                                                                                                       Prof. Darko Maltar, dipl. inž.

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine,

izumitelj biogeneratora "ATLANTA"

autor metode "Medicinska radiestezija"

Pin It