TORZIJSKA MATRICA SVEMIRA

VAŽNE INFORMACIJE  za lakše razumijevanje sadržaja ove web stranice:

Sve energije i sva energetska polja na Zemlji i u svemiru su TORZIJSKE energije i TORZIJSKA energetska polja. Izvori svih polja su elementarne čestice, rotiraju i osciliraju. Svi valovi rasprostiranja  energije kroz prostor (električni, magnetski, elektro-magnetski, svjetlosni, skalarni …) su TORZIJSKI valovi.

Sve što postoji u Svemiru, na nebeskim tijelima, na Zemlji … sve ima svoju „TORZIJSKU MATRICU“ i kroz TORZIJSKA POLJA kontroliraju se svi procesi koji se odvijaju u Svemiru, pa tako i na Zemlji. Temeljni zakon KVANTNE FIZIKE u potpunosti objašnjava torzijsku matricu: "SVE ŽIVO I NEŽIVO ŠTO POSTOJI U PRIRODI ZRAČI, APSORBIRA, EMITIRA I REFLEKTIRA RAZNE OBLIKE ZRAČENJA".

RAZINA INTENZITETA TORZIJSKOG POLJA (pozitivnog ili negativnog) frekventnog opsega kontakta sa VIŠIM INTELEKTOM NAŠE PODSVIJESTI zove se DUHOVNI NIVO.

BIOLOŠKO POLJE čovjeka (AURA) je manifestacija torzijskog polja. Sve ČAKRE su rotirajuća torzijska polja.

TORZIJSKA POLJA mogu biti: POZITIVNA i NEGATIVNA. POZITIVNA TORZIJSKA POLJA SU DESNA TORZIJSKA POLJA, izvori su BIOLOŠKI POZITIVNE ENERGIJE za čovjeka, poboljšavaju vodljivost staničnih membrana, metaboličke procese i stanje svih ljudskih organa.

NEGATIVNA TORZIJSKA POLJA SU LIJEVA TORZIJSKA POLJA, izvori su BIOLOŠKI NEGATIVNE ENERGIJE za čovjeka, uzrokuju poremećaje duha, uma i tijela, slabljenje imuniteta, smanjenje elektro-potencijala stanica, uzrokom su svih bolesti duha, uma i tijela i prerane smrti. 

LJUDI mogu generirati POZITIVNA i NEGATIVNA torzijska polja. DOBRE, POZITIVNE MISLI su POZITIVNA torzijska polja, a zlonamjerne misli, duhovno negativna djelovanja => magija, uroci, prokletstva, psovke ...zračenja „kuća koje pamte“ …“energijski duhovni vampirizam“, … „energijsko duhovno vještičarenje“ su NEGATIVNA torzijska polja.

ZDRAVLJE je POZITIVNO torzijsko polje, BOLEST je NEGATIVNO torzijsko polje.

Svi električni kućanski aparati i uređaji imaju lijevo torzijsko polje, mjesta spavanja, radna mjesta, mjesta odmora mogu imati "DESNO" POZITIVNO ili "LIJEVO" NEGATIVNO torzijsko polje.

BIOGENERATORI "ATLANTA" NAPREDNOM KVANTNOM TEHNOLOGIJOM 100 % TRANSFORMIRAJU SVE VRSTE I OBLIKE LIJEVIH, NEGATIVNIH TORZIJSKIH POLJA =>BIOLOŠKI NEGATIVNE ENERGIJE U 100 % POZITIVNA, DESNA TORZIJSKA POLJA => BIOLOŠKI ZDRAVE, POZITIVNE ENERGIJE, 100 % KOMPATIBILNE SA DUHOM, UMOM I TIJELOM ČOVJEKA, SA ORGANIZMIMA ŽIVOTINJA I BILJAKA I PRIRODOM U CJELINI.

 

TORZIJSKA MATRICA SVEMIRA JE MATRICA DUGOVJEČNE RAVNOTEŽE SVIH SILA I ENERGIJA U SVEMIRU.

 

Galaksija Mliječna staza i Sunčev sistem na rubu galaksije u neprekidnoj su međusobnoj ravnoteži. "Torzijska matrica" galaksije Mliječna staza je matrica neprekidne ravnoteže.

 

Planete u Sunčevom sistemu u neprekidnoj su međusobnoj ravnoteži. "Torzijska matrica" Sunčevog sistema je matrica neprekidne ravnoteže.

 

Svaka planeta u Sunčevom sistemu ima svoj nagib i svoj smjer rotacije u neprekidnoj ravnoteži milijardama godina. Bilo koji oblik neravnoteže može uzrokovati katastrofu.

 

Neravnoteža u svemiru i u Sunčevom sistemu može uzrokovati katastrofe i izumiranje brojnih biljnih, životinjskih vrsta i čovjeka.

 

Magnetsko polje Zemlje drži Zemlju u ravnoteži sa "torzijskom matricom Sunčevog sistema". Neravnoteža "torzijske matrice"može nastati dolaskom asteroida, kometa, meteora... i ugroziti život na Zemlji.

 

Veću opasnost od asteroida predstavljaju nuklearni pokusi jer uzrokuju neravnotežu "torzijske matrice" Sunčevog sistema ... i mogu ugroziti život na Zemlji. Slika desno prikazuje eksploziju hidrogenske bombe snimljenu iz svemira.

 

Neravnoteža "torzijske matrice" svemira otvara "crne rupe", a one gutaju galaksije, planetarne sisteme, planete i tako ponovo neprekidno uspostavljaju ravnotežu "torzijske matrice" svemira.

 

RAVNOTEŽA "TORZIJSKE MATRICE" SUNČEVOG SISTEMA JE UVJET ŽIVOTA NA ZEMLJI.

RAVNOTEŽA "TORZIJSKE MATRICE" ZEMLJE JE UVJET ZDRAVOG ŽIVOTA ČOVJEKA I SVIH DRUGIH ŽIVIH BIĆA NA ZEMLJI (biljke i životinje).

RAVNOTEŽA "TORZIJSKE MATRICE" ČOVJEKA JE UVJET NJEGOVOG ZDRAVOG I SRETNOG ŽIVOTA NA ZEMLJI, ŽIVOTA BEZ BOLESTI.

Prof. Darko Maltar, dipl. ing.

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine,

autor metode "Medicinska Radiestezija",

izumitelj biogeneratora "Atlanta".

Pin It