TORZIJSKA MATRICA SVEMIRA

TORZIJSKA MATRICA SVEMIRA JE MATRICA DUGOVJEČNE RAVNOTEŽE SVIH SILA I ENERGIJA U SVEMIRU.

 

Galaksija Mliječna staza i Sunčev sistem na rubu galaksije u neprekidnoj su međusobnoj ravnoteži. "Energetska matrica" galaksije Mliječna staza je matrica neprekidne ravnoteže.

 

Planete u Sunčevom sistemu u neprekidnoj su međusobnoj ravnoteži. "Energetska matrica" Sunčevog sistema je matrica neprekidne ravnoteže.

 

Svaka planeta u Sunčevom sistemu ima svoj nagib i svoj smjer rotacije u neprekidnoj ravnoteži milijardama godina. Bilo koji oblik neravnoteže može uzrokovati katastrofu.

 

Neravnoteža u svemiru i u Sunčevom sistemu može uzrokovati katastrofe i izumiranje brojnih biljnih, životinjskih vrsta i čovjeka.

 

Magnetsko polje Zemlje drži Zemlju u ravnoteži sa "energetskom matricom Sunčevog sistema". Neravnoteža "energetske matrice"može nastati dolaskom asteroida, kometa, meteora... i ugroziti život na Zemlji.

 

Veću opasnost od asteroida predstavljaju nuklearni pokusi jer uzrokuju neravnotežu "energetske matrice" Sunčevog sistema ... i mogu ugroziti život na Zemlji. Slika desno prikazuje eksploziju hidrogenske bombe snimljenu iz svemira.

 

Neravnoteža "energetske matrice" svemira otvara "crne rupe", a one gutaju galaksije, planetarne sisteme, planete i tako ponovo neprekidno uspostavljaju ravnotežu "energetske matrice" svemira.

 

RAVNOTEŽA "ENERGETSKE MATRICE" SUNČEVOG SISTEMA JE UVJET ŽIVOTA NA ZEMLJI.

RAVNOTEŽA "ENERGETSKE MATRICE" ZEMLJE JE UVJET ZDRAVOG ŽIVOTA ČOVJEKA I SVIH DRUGIH ŽIVIH BIĆA NA ZEMLJI (biljke i životinje).

RAVNOTEŽA "ENERGETSKE MATRICE" ČOVJEKA JE UVJET NJEGOVOG ŽIVOTA BEZ BOLESTI.

Prof. Darko Maltar, dipl. ing.

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine,

autor metode "Medicinska Radiestezija",

izumitelj biogeneratora "Atlanta".

Pin It