Kako Vas štite i iscjeljuju prostorne "Atlante"

Prostorni biogeneratori "Atlanta" su posebno konstruirani radiestezijski zaštitno-terapijsko-iscjeljujući uređaji energetske medicine, specijalni transformatori za potpunu i trajnu pretvorbu svih geopatogenih (geofizička i svemirsko-geomagnetska) i tehničkih zračenja u zaštitno-terapijsko-iscjeljujuće energije.

U stambenim i poslovnim prostorima izloženim djelovanjima geopatogenih i tehničkih zračenja trajno i potpuno najprije uspostavljaju energo-ekološku ravnotežu i stvaraju "zaštitnu energetsku kupolu".

Zaštitno-terapijsko-iscjeljujuće energije koje konstantnim intenzitetom i neprekidno zrače iz biogeneratora „Atlanta“ u obliku "zaštitne energetske kupole" djeluju biotsko i pozitivnom energijom energiziraju cijeli prostor Vašeg stana, kuće, ureda, tvrtke, poslovnog prostora i iscjeljuju najprije Vaš podsvjesni, zatim svjesni um, a potom i Vaše fizičko tijelo.

Energiju „akumulacije bolesti“ informiranjem podsvjesnog uma pozitivnim programima pretvaraju u energiju „rezerve zdravlja“, te tako omogućavaju „preporod“ oboljelog organizma.

Djelujući regenerativno, potstiču razvoj intuicije i druge izuzetno pozitivne utjecaje na Vaš sretan i zdrav život.

Prostorni biogeneratori „Atlanta“ intenzivno povećavaju bioenergiju, a značajno smanjuju radiestezijsku osjetljivost, normaliziraju fiziološke funkcije organizma, stabiliziraju energiju aure, revitaliziraju duh i tijelo, utječu na jačanje imuniteta, povećavaju umne sposobnosti i utječu na temperament, omogućavaju miran i kvalitetan san, odmor i opuštanje od stresa, povećanje ukupnih radnih, kreativnih i reproduktivnih sposobnosti organizma, veliko smanjenje stresa, otklanjanje glavobolja i migrena, pomažu u terapiji mnogih teških bolesti, a neprekidnim isijavanjem terapijsko–zaštitno-iscjeljujuće energije u obliku „energetske kupole“ stvara se “antistresni“ stambeni i radni prostor te se tako vrlo pozitivno djeluje i na floru i faunu unutar i u okolini takvog stambenog i /ili radnog prostora.

Prostorne "Atlante" na Vaš organizam djeluju preko PROSTORA u kojem su ugrađene. Emitirana biotska, pozitivna energija preko aure, svih čakri i energetskih meridijana tijekom Vašeg boravka u zaštićenom prostoru ulazi u Vaš organizam i iscjeljuje Vaš duh, dušu i tijelo.

 

KAKO VAS ISCJELJUJU PROSTORNE "ATLANTE"

 Potrebna su samo tri Vaša odlučujuća koraka do zdravlja, neiscrpne bioenergije, vitalnosti ....

Geopatogena i tehnička zračenja proizvode "točku karcinoma".

Vertikalni rotirajući magnetski val prenosi malignu energiju "točke karcinoma" u Vaš mozak.

Mozak svakog čovjeka ima približno 20 milijardi stanica. Dovoljno je da samo nekoliko stanica postane maligno i umjesto da kontrolirano proizvode energiju one će početi trošiti Vašu energiju, nekontrolirano rasti i iscrpljivati Vas.

Ubrzo će im se pridružiti mnogo drugih stanica koje će također "htjeti nekontrolirano" trošiti Vašu energiju i rasti, množiti se, umjesto da kontrolirano proizvode energiju.

 

Spavanjem ili dužim boravkom i radom na toj točci Vaš podsvjesni mozak informira se malignom energijom i nastaju promjene aminokiselinsko-proteinske strukture Vaše DNA (RNK).

 

Energija malignog vala jako oštećuje i razara aminokiselinsko-proteinske strukture Vaše DNA (RNK).

Sve veći broj stanica mozga "informiran malignom energijom" i "negativno programirane" i oštećene DNA (RNK) velikom brzinom, gotovo trenutno mijenja svoje "pozitivne programe proizvodnje pozitivne bioenergije" u "negativne programe" iscrpljivanja Vašeg organizma na svim razinama.

 

U stanicama Vašeg mozga stvara se "energija karcinoma" koja neprekidno raste i ukoliko se na vrijeme ne zaštitite, pokrenuti će u stanicama Vašeg tijela malignu bolest.

Najprije se nekoliko godina događa iscrpljivanje i slabljenje Vaše bioenergije BEP i porast osjetljivosti RP, a nakon kritične točke u Vašem organizmu intenzivnije se akumulira energija bolesti i jednog Vama "nepoznatog dana" počinje maligna bolest u Vašem tijelu.

Ukoliko se niste pravovremeno zaštitili od djelovanja geopatogenih i tehničkih zračenja tada ćete sigurno oboljeti od maligne bolesti.

KAKO SE MOŽETE SPASITI ?

 

?


Vaš PRVI KORAK prema zdravom životu.

Razmišljate koju ćete "Atlantu" primijeniti ?

Odlučili ste se i nakon dijagnostičkog pregleda ugradili biogenerator "Atlanta"u Vaš stan, kuću, tvrtku, ured, poslovni prostor ...

 

 

Vaš DRUGI KORAK prema zdravom životu.

Nakon ugradnje prostornog biogeneratora "Atlanta"cijeli Vaš stambeni / poslovni prostor postaje potpuno i trajno zaštićen.

Prostorni biogeneratori "Atlanta" neprekidno stvaraju zaštitnu "energetsku kupolu" biotske, pozitivne energije potrebne Vašem organizmu.

Patogena energija iz vertikalnog rotirajućeg magnetskog vala  postaje izvor energije za rad "Atlante" i prestaje djelovati na Vaš mozak.

Unutar "zaštitne energetske kupole" odmah po ugradnji "Atlante" počinje terapijski proces Vašeg oporavka i iscjeljivanja.

Porast Vaše osjetljivosti RP i slabljenje Vaše bioenergije BEP je zaustavljeno. U Vašem organizmu započinje proces transformacije "negativnih programa" u Vašem duhu (podsvijesti) u "pozitivne programe".

Započinje oporavak, Vaša bioenergija BEP se oporavlja i raste, a osjetljivost RP se smanjuje. Otvaraju se mnogi blokirani kanali protoka bioenergije kroz Vaš organizam.

Vaša vitalnost se povećava, pokreću se procesi regeneracije i revitalizacije aminokiselinsko-proteinskih struktura Vaše DNA (RNK).

Pokidane veze brzo se ponovo spajaju djelovanjem biotske pozitivne energije koju neprekidno isijava "Atlanta".

Vaš organizam neprekidno se preko aure puni pozitivnom biotskom energijom koju u prostor neprekidno isijava "Atlanta".

 

Vaš TREĆI KORAK prema zdravom životu.

Unutar zaštitne "energetske kupole" Vi ste doživotno u Vašem stambenom i poslovnom prostoru zaštićeni od djelovanja svih geopatogenih i tehničkih zračenja.

Iscjeljivanje Vašeg organizma događa se neprekidno pozitivnom energijom koju biogenerator "Atlanta" isijava u prostor, a zatim ta energija preko Vaše aure, čakri i energetskih meridijana neprekidno tijekom boravka u zaštićenom prostoru ulazi u Vaš organizam, u Vaš duh, Vašu dušu i tijelo. 

Vaša DNA (RNK) potpuno se oporavlja i Vaš organizam počinje živjeti zdravo.

 

Vi živite zdravi život i imate neograničenu moć regeneracije duha i tijela.

Najprije u stanicama Vašeg mozga (duh i duša), a zatim i u stanicama Vašeg tijela nastaje oporavak Vaše DNA (RNK) i spirala DNA zacijeljuje i Vaše sve stanice ponovo počinju živjeti zdravo.

Vi ste u Vašem stambenom i/ili poslovnom prostoru potpuno, doživotno  zaštićeni. U Vašem organizmu neprekidno se događa

NEOGRANIČENA REGENERACIJA DUHA I TIJELA.

 

       

Energetska "zaštitna kupola" je neprobojna barijera protiv geopatogenih, tehničkih, rezonantnih i kombiniranih zračenja koja djeluju na Vaš stan, kuću, ured, tvrtku, poslovni prostor, tvornicu ....

 

IDEALNA, NAJBOLJA ZAŠTITNO-TERAPIJSKO-ISCJELJUJUĆA KOMBINACIJA JE:

PROSTORNI biogenerator "Atlanta" za zaštitu unutar Vašeg stana, kuće, ureda, tvrtke i OSOBNI biogenerator "Atlanta" za Vašu potpunu zaštitu izvan Vašeg stambenog i poslovnog prostora „bilo gdje se Vi nalazili i s bilo kim se nalazili“.

 

ZAJEDNIČKE ZAŠTITNO-TERAPIJSKO-ISCJELJUJUĆE KARAKTERISTIKE SVIH MODELA BIOGENERATORA "ATLANTA"  

NEOGRANIČENA MOĆ REGENERACIJE DUHA I TIJELA.

BIOGENERATORI "ATLANTA" ČUVAJU VAŠE ZDRAVLJE I ISCJELJUJU VAŠE BOLESTI.

Biogeneratori "Atlanta" iz Vašeg organizma uklanjaju energiju bolesti, iscjeljuju Vaše tijelo, duh i dušu, svijest, podsvijest i nadsvijest dovode u potpunu ravnotežu, u Vašem organizmu oslobađaju moć i sposobnost samoiscjeljenja, razvijaju izuzetno snažnu bioenergiju, smanjuju osjetljivost na patogene utjecaje iz okoline, jačaju Vašu vitalnost i imunitet, povećavaju intuiciju, oporavljaju i uspostavljaju ponovnu ravnotežu aminokiselinskih struktura u molekuli DNA, omogućavaju Vam miran, zdrav, okrepljujući san, opuštanje od svih oblika stresa i napetosti.

NEISCRPNE KOLIČINE BIOTSKI ZDRAVE ENERGIJE SVAKODNEVNO.

Biogeneratori "Atlanta" usporavaju Vaše fiziološko i duhovno starenje, sprečavaju nastanak malignih bolesti, povećavaju Vaše intelektualne, kreativne i reproduktivne sposobnosti, omogućavaju Vam neprekidnost zdravih fizioloških i duhovnih funkcija, pročišćavaju Vašu podsvijest od "negativnih programa bolesti" i informiraju Vaš duh, dušu i tijelo "pozitivnim programima zdravlja".

BIOGENERATORI "ATLANTA" SPREČAVAJU MALIGNE MUTACIJE VAŠE DNK.

RIJEŠITE SE ZAUVIJEK ISCRPLJENOSTI, STRESA, NAPETOSTI, MIGRENA, GLAVOBOLJA.

Biogeneratori "Atlanta" uvijek Vam omogućavaju "zdravo mjesto spavanja", "zdravo radno mjesto", zdrav i vitalan život ......., zdravo začeće, zdravu trudnoću, zdravu djecu i unuke ... i mnogo drugog pozitivnog u Vašem životu što Vi sami trebate otkriti tijekom primjene biogeneratora "Atlanta".

Mudri i "duhovno osviješteni" ljudi uvijek pozitivno razmišljaju i poduzimaju sve potrebne pozitivne aktivnosti prema sebi i svojoj obitelji, a isto tako i na identičan način razmišljaju i poduzimaju pozitivne aktivnosti i prema svojoj okolini i svim živim bićima s kojima žive suživot u toj okolini. 

NEISCRPNA POZITIVNA ENERGIJA I NEOGRANIČENA MOĆ REGENERACIJE DUHA I TIJELA.

MODELI biogeneratora "Atlanta" su SPECIJALIZACIJA njihove primjene.

Stambeni i radni prostor = PROSTORNE

"Bilo gdje osobno i s bilo kim osobno" = OSOBNE

Univerzalna primjena, stambeni i radni prostor, bilo gdje kolektivno i bilo s kim kolektivno, na bilo kojem terenu, čak i na onom gdje su bila bojišta, grobišta, močvare ... = POSEBNE

Prof. Darko Maltar, dipl. ing.

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine,

izumitelj biogeneratora "Atlanta"

Pin It