Izrada tlocrta stambenog - poslovnog prostora za teleradiestezijsku dijagnostiku

UPUTE ZA DIJAGNOSTIKU GEOPATOGENIH, TEHNIČKIH, KOMBINIRANIH I DRUGIH ZRAČENJA U STAMBENOM - POSLOVNOM PROSTORU POMOĆU TLOCRTA I FOTOGRAFIJA.

KAKO IZRADITI TLOCRT ?

Tlocrt stambenog - poslovnog prostora potrebno je izraditi u mjerilu 1 : 50.  Istovremeno crtate i mjerite prostoriju i tijekom crtanja jedan metar dužine prostora prikazuje se na tlocrtu dužinom od 2 cm.

Ako imate originalni građevinski tlocrt stambenog prostora projektne organizacije koja je projektirala i gradila zgradu tada se može i on koristiti za dijagnostiku, u onom mjerilu u kojem je izrađen.

Na tlocrtu treba ucrtati, također u mjerilu 1 : 50 (ili u mjerilu postojećeg projektnog tlocrta):

1.- Namještaj (krevete, ormare, kauč, komode ....),

2.- Sve kućanske aparate i uređaje - gdje se nalaze u prostoru (TV, video, DVD, kompjuter, mikrovalna pećnica, digitalni noćni sat na noćnom ormariću, električni štednjak, hladnjak, termoakumulaciona peć, električne grijalice ...., stojeće lampe, noćne lampe, položaj lustera na plafonu, ....),  te označiti položaje svih električnih utičnica u blizini kreveta u spavaćoj sobi, u dječjoj sobi, na mjestima za odmor i u kuhinji.

Tlocrt treba crtati običnom tehničkom (grafitnom) olovkom tvrdoće “HB”.

Pored tlocrta na slobodnom dijelu papira svi članovi obitelji trebaju se potpisati, također, grafitnom olovkom kojom je vršeno crtanje tlocrta. Ukoliko se tlocrt izrađuje pomoću PC kompjutera, obavezno se svi članovi obitelji moraju potpisati grafitnom olovkom tvrdoće “HB” sa navođenjem slijedećih osobnih podataka:

          - osnovni podaci: ime i prezime, datum rođenja

         - dopunski podaci: mjesto rođenja, sat rođenja, krvna grupa (ukoliko Vam je poznata).

Na tlocrtu je obavezno potrebno označiti strane svijeta, prvenstveno smjer sjevera.

Na tlocrtu spavaće i dnevne sobe potrebno je označiti na kojem ležaju u spavaćoj sobi spavaju odnosno gdje u dnevnoj sobi često borave pojedini članovi obitelji.

U cilju što kvalitetnije dijagnostike, preporuča se izraditi po dvije fotografije spavaće sobe i dnevnog boravka, te dječje sobe, te po potrebi i ostalih prostorija. Na tim fotografijama treba biti vidljiv krevet, odnosno kauč, odnosno radno mjesto na kojem dijete uči.

Princip snimanja fotografija je takav da se jedna fotografija snima sa pozicije ulaznih vrata u prostoriju, a druga iz kuta prostorije nasuprot ulaznih vrata u tu prostoriju. Na taj način dobije se potpuna slika cijele prostorije.

ELABORAT DIJAGNOSTIČKOG NALAZA I POTPUNE ZAŠTITE

Nakon teleradiestezijske dijagnostike izrađuje se vrlo detaljan elaborat potpune i trajne zaštite. 

1.- U prvom dijelu elaborata grafičkim prikazom u bojama vidljiva su sva geopatogena, tehnička i kombinirana zračenja koje djeluju na Vaš stambeni - poslovni prostor.

2.- U drugom dijelu elaborata grafičkim prikazom u bojama vidljive su sve duhovno negativne energije koje djeluju na Vaš stambeni - poslovni prostor. To mogu biti duhovno negativne energije iz terena na kojem je izgrađena Vaša zgrada i duhovno negativne energije "izvana" kao posljedica duhovno negativnih djelovanja iz okoline (npr. ako se blizu Vaše zgrade nalazi institut za tumore, mrtvačnica, biokemijski laboratorij, onkološka klinika i slični objekti),

3.- Treći dio elaborata sadrži grafički prikaz svih pozicija ugradnje optimalno potrebnih zaštitnih uređaja koji će Vaš stambeni - poslovni prostor zauvijek (doživotno) neprekidno zaštititi od svih negativnih djelovanja i neprekidno u Vašem prostoru proizvoditi neiscrpne količine biotske, zdrave energije.

Zaštita Vašeg stambenog - poslovnog prostora primjenom prostornih (posebnih) biogeneratora "Atlanta" ne zahtijeva nikakve građevinske radove u tom prostoru. Namještaj i svi aparati i uređaji koji se nalaze u tom prostoru mogu ostati na istom mjestu kako ste ih Vi postavili radi što boljeg komfora.

Odgovarajući model biogeneratora "Atlanta" (jedan ili više, tj. onoliko "Atlanti" koliko je potrebno za optimalnu neiscrpnu, trajno pozitivnu energiju) ugrađuje se na onu geopatogenu točku (najčešće je to "točka karcinoma") koja je  za stanovnike tog prostora najopasnija po njihovo zdravlje.

 

PLAĆANJE DIJAGNOSTIČKOG PREGLEDA TELERADIESTEZIJSKOM METODOM:

1.- Cijena teleradiestezijskog dijagnostičkog pregleda stambenog - poslovnog prostora po tlocrtu, sa izradom elaborata, iznosi 6 €/m2 dijagnosticirane površine tlocrta stana.

2.- Cijena teleradiestezijskog dijagnostičkog pregleda po dodatnim fotografijama stambenog - poslovnog prostora iznosi još dodatnih od 30 € do 50 € za svaku pojedinu fotografiju, ovisno o složenosti dijagnostičkog slučaja i vrstama nezdravih energija.  30 € po dodatnoj fotografiji računa se kada nisu dijagnosticirane duhovno negativne energije u prostoru, a 50 € po dodatnoj fotografiji računa se kada su u tom stambenom - poslovnom prostoru dijagnosticirane i duhovno negativne energije.

3.- Način plaćanja teleradiestezijskog dijagnostičkog pregleda je:

a) Prije početka dijagnostike, za dijagnostiku u Hrvatskoj potrebno je uplatiti 50 % iznosa po ponudi na žiro račun odmah nakon što ste dostavili potrebnu dokumentaciju za dijagnostiku (tlocrt i fotografije). Iznos u eurima preračunava se u kune po srednjem tečaju Hrvatske narodne banke (€/Kn) na dan plaćanja. Podatke o žiroračunu šaljemo nakon zaključenog dogovora o dijagnostici.

b) Za teleradiestezijsku dijagnostiku izvan Hrvatske potrebno je uplatiti 50 % iznosa po ponudi na devizni račun.

c) Preostalih 50 % iznosa dijagnostike uplaćuje se nakon završetka dijagnostičkog pregleda prilikom isporuke elaborata sa rezultatima dijagnostike. Uplata dijagnostike u Hrvatskoj je pouzećem ili na žiro račun, a za dijagnostiku izvan Hrvatske uplata je deviznom doznakom neposredno prije isporuke elaborata sa rezultatima dijagnostike.

d) Plaćanje teleradiestezijske dijagnostike u SAD, Velikoj Britaniji, Kanadi, .... ukupni iznos dijagnostike prilagođava se valuti dotične zemlje i iznos dijagnostike iskazan u eurima preračunava se prema srednjem tečaju Hrvatske narodne Banke  (€/US $); (€/CAD $); €/GBP), na dan uplate.

PRIMJERI TLOCRTA STANA I TLOCRTA KUĆE

Primjer pripremljenog tlocrta stana za teleradiestezijsku dijagnostiku

 

Primjer pripremljenog tlocrta kuće za teleradiestezijsku dijagnostiku, sa podacima o članovima obitelji

PRIMJERI KONKRETNIH, VRLO DETALJNIH DIJAGNOSTIČKIH NALAZA

 

Primjer dijagnostike geopatogenih, tehničkih i rezonantnih zračenja u jednom stanu u Zagrebu. Stan je smješten neposredno uz zubnu polikliniku u kojoj se u podrumu nalazi röntgen uređaj.

Elektromagnetsko polje tog uređaja djeluje na dječju sobu u obliku parabole, doseg tog polja je skoro do sredine stana (2). U dječjoj sobi nalazi se maligna kombinacija sjecišta dva podzemna vodena toka sa Benkerovim i Hartmannovim čvorom (1), površine 1 m2. Dječja soba je vrlo nezdrava i nalazi se u malignoj zoni (3). Djevojčica koja spava u toj sobi u velikoj je opasnosti - mogućnost leukemije ili neke druge maligne bolesti.

 

Primjer dijagnostike duhovno negativnih energija u istom stanu u Zagrebu koji se nalazi neposredno uz zubnu polikliniku.

Svakodnevno se u poliklinici vrše operacije, ugradnja implantanata, vađenje  svih zubi prije ugradnje implantanata. To se već radi godinama. Pacijenti su u stanjima izuzetnog stresa, očaja  jer ostaju bez svojih zubi i dobivaju umjetne - implantirane. Duhovno negativne energije patnje i očaja pacijenata iz zubne ordinacije odlaze u prvi susjedni stan i nalaz pokazuje brojna duhovno negativna polja, što zajedno sa gornjim nalazom ovaj stan čini vrlo nezdravim za stanovanje i odrastanje djece.

Mnogobrojni primjeri konkretnih vrlo detaljnih dijagnostičkih nalaza stambenih i poslovnih prostora prikazani su u člancima web stranice. Svijet "nevidljivih energija" mnogo je veći od svijeta "vidljivog ljudskom oku". Opasnosti mogu biti u susjedstvu. Mnogi ljudi tek kada se razbole počnu istraživati uzroke svoje bolesti. 

Prof Darko Maltar, dipl. ing.

 Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine,

autor metode "Medicinska radiestezija",

izumitelj biogeneratora "Atlanta".

Pin It