Recite zauvijek STOP geopatogenim i tehničkim zračenjima u trudnoći

ZAŠTO JE ZA ZDRAVO ZAČEĆE, ROĐENJE I ODRASTANJE ZDRAVE DJECE IZUZETNO ZNAČAJAN ENERGETSKI VRLO POZITIVAN STAMBENI PROSTOR ?

Aura i čakre

 

U teoriji i praksi alternativne medicine, u knjigama, časopisima i svakodnevnoj terminologiji neprekidno se ističe značaj sedam glavnih čakri za zdravlje duha i tijela čovjeka.

Osim njih postoji i veliki broj sporednih čakri. Riječ „čakra“ sanskrtskog je porijekla i znači kolo ili vrtlog.

Čakre su središta energije i svijesti u ljudskom organizmu, a označava ih se i kao vrtloge energije i središta snage. Učenje o čakrama preneseno je zahvaljujući tradiciji joge, ali same čakre može spoznati svaki čovjek neovisno o pripadnosti, kulturi ili vremenu u kojemu živi.

Čakre utječu na funkciju organa, krvotok, aktivnost hormona, emocije, misli, jedno riječju na duh i tijelo svakog čovjeka u cjelini cijeli njegov život.

Čakre upijaju, skupljaju i transformiraju životnu energiju (prana, bioenergija, reiki, …) koja neprekidno struji ljudskim tijelom i energetskim poljem (aurom).

BIOENERGIJA JE ŽIVOTNA SILA SVAKOG ČOVJEKA I SVAKOG DRUGOG ŽIVOG BIĆA.

Bioenergetsko polje (aura) novorođenčeta u maternici.

KAKO PATOGENA ZRAČENJA (u stanu, kući, na radnom mjestu, ... od mobitela) MOGU NEGATIVNO UTJECATI NA RAZVOJ MOZGA NOVOROĐENČETA ?

Razvoj mozga svakog novorođenčeta počinje tijekom embrionalnog razvoja u utrobi majke, gdje se događaju vrlo složena zbivanja kojima je za cilj osigurati optimalni anatomsko-histološko-citološki i funkcionalni razvoj. Temeljna organizacija razvoja mozga programirana je genetski tj. neurogenetski, pri čemu tijekom tog razvoja još u utrobi majke značajnu ulogu imaju razni utjecaji iz okoline.

BEZ ŽIVOTA NEMA BIOENERGIJE, A BEZ BIOENERGIJE NEMA ŽIVOTA !

Svaki čovjek ima odgovarajuću količinu bioenergije, netko je ima mnogo, čak  i previše za samog sebe, te je može dati drugim ljudima, a netko je ima malo ili premalo i potrebna mu je bioenergija drugog čovjeka.

Zakon o održanju energije neprekidno se i svakodnevno dokazuje u svim biološkim (ljudi, biljke i životinje) i nebiološkim procesima (strojevi, proizvodni i neproizvodni, tehnički i tehnološki procesi) na Zemlji.

Medicinska znanost životnu energiju čovjeka ne zove bioenergijom već „kataboličkom energijom“.

Prema medicinskoj znanosti u svakom ljudskom organizmu djeluje proces katabolizma tj. biokemijski proces razlaganja materija pri kojemu se oslobađa energija čovjeku potrebna za rad i toplinu, te za rezervu.

Medicinska znanost ne priznaje naziv „čakra“, već ta mjesta na tijelu čovjeka zove skupinom ganglijskih čvorova tj. spletom živaca preko kojih organizam raznim oblicima podražaja može osjetilno komunicirati sa okolinom.

Na taj način medicinska znanost ipak priznaje postojanje čakri kao energetskih centara ljudskog organizma.

Čakre odraslog čovjeka mogu tijekom života doći u razna stanja ispravnosti djelovanja, mogu biti potpuno neoštećene i otvorene ako su iz čovjekove okoline stimulirane energijom koja potpomaže fiziološke procese u organizmu, mogu biti zatvorene ili manje ili više oštećene ako su iz čovjekove okoline stimulirane raznim oblicima i intenzitetima štetne (patogene) energije koja troši unutrašnju energiju organizma i otežava njegovo ispravno  funkcioniranje.

Mnogobrojnim istraživanjima dokazano je da su kod novorođenčeta otvorene samo dvije čakre: SEDMA ČAKRA koja se još zove čakra glave ili krunska čakra i PRVA ČAKRA koja se još zove osnovna ili korijenska čakra.

Ostale čakre nisu otvorene niti razvijene, preko njih je navučen zaštitni film, one se otvaraju i razvijaju tek tijekom djetetovog rasta i individualizacije.

Upravo na ove dvije čakre, sedmu i prvu, geopatogena i tehnička zračenja i negativne duhovne energije iz terena i na mjestu gdje je postavljena kolijevka ili dječji krevetić mogu imati vrlo odlučujući negativan utjecaj na zdravlje, rast, rano djetinjstvo, razvoj mozga, razvoj organa i tijela u cjelini, dakle na fizičke i duhovne sposobnosti djeteta i kasnije tijekom cijelog života.

SEDMA (čakra glave, tjemena čakra, krunska čakra) ČAKRA leži na vrhu glave, tik iza tjemena. Povezana je s višim umom, znanjem, te s integracijom čovjekove duhovnosti i tjelesnosti. Odgovara epifizi i upravlja velikim mozgom, desnim okom, živčanim i mišićnim sustavom te kožom.

Sedma čakra jest čakra duhovnostipreko nje dolazimo u dodir sa svojim višim «Ja» i kanaliziramo energiju iz svemira. Ova čakra omogućava čovjeku spoznaju posebnog oblika postojanja, koji se proteže s onu stranu materijalnog svijeta, pruža nam osjećaj cjelovitosti i osmišljava naše postojanje.

Budući da ova čakra obuhvaća cijeli čovjekov život, njezina blokada i izlaganje utjecajima patogenih energija  može imati dominantan utjecaj  na mentalnom, emocionalnom i fizičkom planu tijekom djetinjstva, odrastanja i kasnije zrele dobi.

Na mentalnom i emocionalnom planu utjecaj patogenih zračenja izražava se u pomanjkanju samopouzdanja, u duhovnim odnosno osobnim krizama, u strahu od razvoja i upoznavanja samoga sebe, etici, humanizmu, nesebičnosti, sposobnosti viđenja širih perspektiva, vjeri, inspiraciji, pobožnosti, te u osjećaju da nam je život besmislen.

Takvi negativni utjecaji na duhovnoj razini mogu na fizičkom planu organizma djeteta uzrokovati degenerativne bolesti, energetske poremećaje organizma, depresije, kroničnu iscrpljenost, krajnju osjetljivost na svjetlost, zvuk i druge utjecaje iz okoline, deformacije i nepravilni razvoj i rast kostiju, smetnje u živčanom sustavu, genetske smetnje, te leukemije i raka kostiju.

U parapsihološkom institutu u Heidelbergu dokazano je da se energija patogenog zračenja koncentrira u hipofizi i da vrlo negativno utječe na tijek trudnoće, na duh, dušu i tijelo novorođenčeta.

Blizu epifize u mozgu nalazi se hipofiza koja je povezana sa šestom čakrom. Iako je kod novorođenčeta šesta čakra zatvorena, strujanje energije iz neposredne okoline novorođenčeta dolazi u ovu čakru iznutra kroz sedmu čakru. Kasnije, kada se ona tijekom djetinjstva razvije i otvori ispoljiti će se svi raniji njezini, bilo pozitivni, bilo negativni, podražaji na duhovne sposobnosti djeteta.

Šesta čakra zove se još i čeona čakra, treće oko ili oko mudrosti. Kada je potpuno razvijena i otvorena ona je indigo plave boje. Povezana je s univerzalnom ljubavi koja obuhvaća život u cjelini: podupire i čuva sve što postoji. Leži na području trećeg oka, u sredini iznad korijena nosa. Povezana je sa hipofizom i upravlja i regulira djelovanje svih ostalih žlijezda s unutarnjim  lučenjem, te upravlja malim mozgom, lijevim okom, nosom, ušima i živčanim sustavom.

Ona je središte čovjekove duše u budnom stanju, djeluje na intuiciju, viđenja i ostale paranormalne sposobnosti spoznaje, te na sposobnost prepoznavanja uzoraka, na sjećanje i spoznavanje, na sposobnost vizualizacije i na razumijevanje mentalnih pojmova.

Ako je ta čakra izložena utjecajima biološki nezdravih (patogenih) energija mogu nastati izuzetno teška oštećenja na mentalnom, emocionalnom i fizičkom planu još od najranijeg djetinjstva, mentalni pojmovi djeteta mogu biti zbrkani, a predodžbe o stvarnosti pogrešne i negativne uz nesposobnost ostvarivanja zamisli, dijete ima nedovoljno razvijene intelektualne potencijale i sposobnosti.

Na fizičkom planu izloženost ove zone djelovanju biološki nezdravih (patogenih) energija može nakon rođenja ili kasnije u životu pokrenuti razvoj raznih krvarenja, poteškoća sa sinusima, migrene, glavobolje, poteškoće sa očima, očnu mrenu, slom živaca, moždani udar, neurološke poremećaje, sljepoću, gluhoću, tegobe s kralježnicom, poteškoće s učenjem, potištenost, epilepsiju, šizofreniju, tumor na mozgu.

PRVA ČAKRA zove se još i osnovna ili korijenska čakra nalazi se na početku kralježnice, kraj trtice. Ona je fizički oslonac tijela, povezana je s nadbubrežnim žlijezdama, upravlja i regulira ispravno djelovanje kralježnice, nogu, kostiju, stopala, bubrega, rektuma i imunološkog sustava.

Crvene je boje, a povezana je s djelovanjem tijela i s tjelesnim osjetima ugode odnosno boli. Djeluje na količinu tjelesne energije i volje za život tj. na težnju za očuvanjem, preživljavanjem i prizemljivanjem.

S prvom čakrom povezano je sve djelovanje na zemaljskoj razini, odnos sa zemljom. Ako ova čakra radi ispravno, u uvjetima energija koje stimulirajuće djeluju na organizam, čovjek osjeća snažnu volju za životom, koja se odražava u tjelesnoj snazi te odlučnom i vitalnom ponašanju.

U uvjetima okoline gdje su prisutna biološki nezdrava (patogena) zračenja, posebno ako ta patogena zračenja neposredno djeluju na prvu čakru ona počinje djelovati neispravno i nastaju značajni mentalni, emocionalni i tjelesni poremećaji.  

Čovjek počinje gubiti vitalnost, postaje nesposoban za zadovoljenje osnovnih životnih potreba, osjeća i duševni i tjelesni umor, bezvoljnost, strah, nedostatak samopouzdanja, te se čini kao da čovjek nekako «nije tu». Čovjek ima osjećaj da je vanjski svijet nešto strašno, da za njega nitko ne mari i da je na svijetu posve sam.

Neispravno djelovanje prve čakre može uzrokovati anemiju, artritis, kroničnu bol u slabinskom dijelu leđa, hemeroide, varikozne vene, slabu cirkulaciju, teške depresije, neobjašnjive poremećaje imunološkog sustava, išijas, rektalne tumore ili rak na tom području.

Ako trudnica tijekom trudnoće boravi ili spava na nekom biološki nezdravom (patogenom) mjestu, energija tog biološki nezdravog (patogenog) mjesta djeluje preko njezinih čakri ne samo na njezin mozak već i na cijelo njezino tijelo, te se preko pupčane vrpce prenosi i na plod u njezinoj utrobi.

Moguća su izuzetno teška mentalna (nevidljiva na ultrazvuku, ali vidljiva kasnije) ili fizička (vidljiva na ultrazvuku) oštećenja budućeg novorođenčeta tijekom sedmog, osmog i devetog mjeseca trudnoće ukoliko se majka na vrijeme ne skloni sa takvih biološki nezdravih (patogenih) mjesta.

MOJA ISKUSTVA SA PATOGENIM ZRAČENJIMA

U četrdeset godina moje dijagnostičko-terapijsko-iscjeliteljske prakse rješavao sam vrlo teške radiestezijske slučajeva gdje više nije bilo moguće pružiti potpunu radiestezijsku pomoć jer je energija patogenih kombinacija, najčešće sjecišta dva ili tri podzemna vodena toka sa Hartmannovim ili Curryevim čvorom ili sa Hartmannovim i Benkerovim čvorom ili sa sva tri čvora na površini od jednog kvadratnog metra bila izuzetnog intenziteta i vrlo patogena po svakog čovjeka, a posebno po žene u trudnoći.

Na nesreću tih majki upravo je ta biološki nezdrava (patogena) kombinacija bila u području zone trbuha i bila je toliko jaka da su novorođenčad imala deformitete udova, nepokretnost, nerazvijenost zdjelice, nerazvijenost ruku, probleme sa kukovima, manji broj prstiju na nogama ili rukama ili su bila mentalno retardirana.

U svim takvim slučajevima uvijek se je ponavljala slična situacija tijekom pregleda stambenog prostora jer bi radiestezijska detekcija pokazala vrlo opasna patogena mjesta u njihovoj spavaćoj sobi.

Iz žalosnih priča tih nesretnih majki saznao sam kako su imale problema kada su željele zatrudnjeti, kako nisu mogle dobro spavati, kako su tijekom trudnoće imale noćne more, nemirne snove, migrene, glavobolje, kako su općenito tijekom trudnoće imale velikih problema sa svojim zdravljem, kako je beba bila jako nemirna u njihovom trbuhu i kako je porođaj bio kompliciran jer je pupčana vrpca često bila omotana oko glave djeteta, kako je dijete nakon porođaja moralo biti oživljavano kisikom jer je bilo rođeno gotovo ugušeno zapletenom pupčanom vrpcom …… , ali nitko te majke tijekom savjetovanja u raznim savjetovalištima za trudnice kada su tražile rješenje za olakšanje trudnoće nije informirao da su njihovi problemi tijekom trudnoće posljedica djelovanja jakih patogenih zračenja: geofizičkih, svemirsko-geomagnetskih, tehničkih zračenja, a možda i "duhovno" negativnih energija.

KAKO BIOGENERATORI "ATLANTA" POMAŽU ZDRAVOJ TRUDNOĆI I ODRASTANJU DJECE

Genetska predispozicija daje mogućnost, a intelektualno okruženje u uvjetima biološki stimulirajućih (pozitivnih) energija omogućava optimalni razvoj mozga.

Ako su energije u ambijentu gdje dijete odrasta biološki patogene, one djeluju nestimulirajuće na razvoj mozga, troše njegovu energiju i otežavaju umrežavanje neurona.

Djeca su naša budućnost i njihov uspjeh u životu ovisiti će od stupnja razvijenosti njihovog mozga. Mozak svakog djeteta funkcionalno i intelektualno najoptimalnije se može razvijati od rođenja do puberteta samo ako je njegov razvoj biološki stimuliran odrastanjem u uvjetima biološki stimulirajuće (pozitivne) energije, a tu neophodno potrebnu biološki izuzetno zdravu pozitivnu energiju u Vašim stanovima, kućama mogu u ogromnim količinama, trajno i besprijekorno neprekidno proizvesti biogeneratori „Atlanta“.

Promjene u energetskom polju govore što se događa u tijelu. Čovjek svojim duhom ispunjava sve svoje predmete, sve događaje i odnose u svojem životu.

Bolestan čovjek ne može imati zdravi duh jer je to suprotnost prirodi.

U zdravoj prirodi nalaze se zdrave biljke, zdravo drveće, zdrave životinje i zdravi ljudi.

U bolesnoj prirodi su svi bolesni, biljke, životinje i ljudi.

Čovjek ne može biti zdrav ako jede bolesne biljke i bolesne životinje.

Na zemljištu gdje su jaka patogena zračenja mnoge biljke su bolesne, a ako se izgradi gospodarska zgrada na takvom zemljištu, tada su i životinje koje čovjek uzgaja za svoju prehranu sklonije bolestima ili su bolesne.

Emocionalni, psihološki i tjelesni stres značajno pridonose razvoju bolesti. Štetna zračenja uvijek su pokretači tj. "okidači" tih stresova.

Svaka bolest i svaki tjelesni organ imaju vlastitu frekvenciju, a svaki čovjek ima svoju "energetsku matricu" koja je određena genetskim osobinama, socijalnim, društvenim, kulturalnim, emocionalnim, psihološkim i utjecajima okoline u kojoj je taj čovjek odrastao i u kojoj živi. 

Ako spavate na "točci karcinoma", ako radite na radnom mjestu izloženom djelovanju štetnih energija, Vaša "energetska matrica" biti će pod utjecajima tih energija i neće moći biti uravnotežena, već naprotiv, neprekidno će se pojačavati stupanj njezine neravnoteže.

Mudri i "duhovno osviješteni" ljudi uvijek pozitivno razmišljaju i poduzimaju sve potrebne pozitivne aktivnosti prema sebi i svojoj obitelji, a isto tako i na identičan način razmišljaju i poduzimaju pozitivne aktivnosti i prema svojoj okolini i svim živim bićima s kojima žive suživot u toj okolini. 

Ako spavate na "zdravom mjestu spavanja", ako radite na "zdravom radnom mjestu" Vaša "energetska matrica" biti će neprekidno pod utjecajima "zdrave energije" i biti će neprekidno uravnotežena i to je osnovni preduvjet zdravlja svakog čovjeka.

Biogeneratori "Atlanta" uvijek Vam mogu omogućiti "zdravo mjesto spavanja", "zdravo radno mjesto", zdrav i vitalan život ......., zdravo začeće, zdravu trudnoću, zdravu djecu i unuke ... i mnogo drugog pozitivnog u Vašem životu što Vi sami trebate otkriti tijekom primjene biogeneratora "Atlanta".

 

 

Izgled energetske "zaštitne kupole" koju nakon ugradnje na najštetnije mjesto u Vašem stanu, ... kući, ... Vašem poslovnom prostoru, ... Vašoj tvrtci, ...  neprekidno proizvodi biogenerator "Atlanta".

Energetska "zaštitna kupola" je neprobojna barijera protiv geopatogenih i tehničkih zračenja iz Vaše okoline.

Osobni i posebni biogeneratori "Atlanta" stvaraju neprobojnu zaštitnu energetsku barijeru oko cijelog Vašeg tijela protiv svih negativnih utjecaja iz Vaše okoline.

 

 

Srdačno Vas pozdravljam !

Prof. Darko Maltar, dipl. ing.

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine

Izumitelj biogeneratora "Atlanta"

Autor metode "Medicinska radiestezija"

Pin It