Vrlo poučan primjer kako patogena zračenja negativno utječu na začeće, trudnoću i odrastanje djece

Vrlo poučan i nažalost vrlo traumatičan primjer iz Hrvatske.

 

Trudnica je tijekom cijele trudnoće boravila na vrlo jakom izvoru biološki vrlo nezdrave kombinacije štetnih zračenja koji je rezultirao doživotnim invaliditetom i patnjama djeteta i mnogobrojnim traumama i patnjama njegovih roditelja.

 

DA LI SU TAKVE PATNJE BILO KOJEG DJETETA IKADA POTREBNE ILI SVE MOŽE BITI DRUGAČIJE ?

 

Dragi ljudi, nakon upoznavanja ovog vrlo tužnog slučaja, molim Vas, razmislite da se takve patnje možda mogu dogoditi i Vašoj djeci i unucima.

 

Što se sve može dogoditi kada roditelji, nedovoljno informirani o mogućim biološki nezdravim utjecajima raznih štetnih (patogenih) zračenja koja mogu djelovati u njihovim spavaćim sobama, na vrijeme ne poduzmu odgovarajuće postupke radiestezijske zaštite svojeg stambenog prostora prije začeća djeteta,  pokazuje ovaj primjer jednog osmogodišnjeg dječaka, sa paralizom nogu i mentalnom retardacijom.

Majka dječaka tijekom cijele trudnoće odmarala se je i spavala na izuzetno biološki nezdravoj kombinaciji štetnih (patogenih) zračenja: sjecište tri podzemna vodena toka + Benkerov čvor + Hartmannov čvor + Curry-ev čvor. Koncentracija biološki nezdrave energije bila je u zoni maternice.

Nakon prijevremenog porođaja dječji krevetić smješten je ispred bračnog kreveta na sjecištu tri podzemna vodena toka.

U tom je krevetiću dječak spavao 8 godina i tada su me roditelji prema preporuci svojih rođaka pozvali na dijagnostički pregled kuće.

Sl.- 1

 

Na slici 1 prikazana je biološki vrlo nezdrava kombinacija štetnih (patogenih) zračenja sastavljena od sjecišta tri podzemna vodena toka, Benkerovog, Hartmannovog i Curryevog čvora u zoni trbuha žene u spavaćoj sobi koja je uzrokovala nastanak paralize i mentalne retardacije.

Nakon udaje i preseljenja u spavaću sobu, do tada vrlo zdrava i vitalna mlada žena ubrzo se je počela osjećati vrlo iscrpljenom, osjećala je da „nešto njoj neobjašnjivo i nevidljivo“ svakodnevno iscrpljuje njezinu bioenergiju, imala je česte migrene, noćne more, bolove i grčeve u trbuhu, menstrualni ciklus odjednom je postao neuredan i mjesecima nije mogla začeti dijete, te se je sam čin začeća "jednog dana" dogodio „slučajno“ (ništa u životu ne događa se slučajno) nakon odmora od nekoliko dana u klijeti u vinogradu.

Nakon začeća, tijekom trudnoće, ležeći u bračnom krevetu neprekidno je imala osjećaj „kao da njezina mala beba želi izaći iz njezinog trbuha“. Često je odlazila na liječničke preglede i trudnoću je vrlo teško podnijela, sa jakim bolovima, jako nemirnom bebom, glavoboljama, migrenama, noćnim morama, mnogim neprospavanim noćima i strahom od spontanog pobačaja.

Problemi su već započeli prilikom preranog porođaja, krajem 8 mjeseca trudnoće, uslijed iznenadnih i jakih trudova, „otvaranja“, pucanja vodenjaka i curenja plodne vode.

Porođaj je morao biti izvršen „carskim rezom“, beba je imala zapetljanu pupčanu vrpcu oko vrata i rođena je gotovo polumrtva, bila je neuobičajeno sitna za tu dob, sa grčom udova i sa slabo razvijenom muskulaturom nogu, te je smještena u bolnički inkubator, a potom je ostala na oporavku u bolnici još četiri mjeseca.

Po izlasku iz bolnice u četvrtom mjesecu svojeg života dječak je „na prvi pogled“ bio normalno razvijen za tu dob, što se vidi i na fotografiji na slici 2 i nije pokazivao nikakve znakove paralize ili nekog drugog oboljenja. Grčevi udova su nestali, a muskulatura nogu je bila normalno razvijena, jedino su testisi bili uvučeni i kao da uopće nisu postojali.

Sl.- 2

 


Nakon dolaska kući majka i dijete mnogo su boravili na  krevetu u spavaćoj sobi, dječak je znao po cijeli dan i noć plakati, imao je jake grčeve kojima nisu mogli otkriti uzrok, roditelji, baka i djed pokušavali su sve i svašta, mijenjali hranu, kuhali kamilicu, kupali dječaka u kamilici ….. slušali sve moguće savjete familije, ali plakanje nije prestajalo.

Dijete je počelo slabiti, odbijao je majčino mlijeko iako ga i nije imala baš dovoljno, kao da su njezine grudi koje su na izgled bile dovoljno razvijene, odjednom usahle.

Pokušavala si je pomoći osim lijekovima koje joj je propisao njezin liječnik i odlascima kod lokalnog bioenergetičara i tada se je uvijek osjećala dobro, ali bi već nakon dva do tri dana opet se osjećala slabo, iscrpljeno.  

Roditelji su osam godina pokušavali pomoći svojem dječaku odlascima liječnicima, bioenergetičarima i drugim terapeutima, sve dok slučajno nisu od rođaka dobili preporuku i pozvali me u dijagnostički radiestezijski pregled njihove kuće.

 

U tih osam godina, prema sjećanju majke, dječak je već nakon 8 mjeseci počeo pokazivati simptome paralize nogu, imao je slabo razvijeno mišićno tkivo i vrlo je teško pomicao nogice kao što to ostala zdrava djeca vrlo živahno pomiču i „ritaju se“.

Dječak nakon 8 mjeseci, spavajući u bračnom krevetu uz svoju majku (u zoni najveće koncentracije biološki nezdravih energija) već pokazuje simptome paralize i mentalne retardacije.

Sl.- 3

  Na slici 3 prikazan je taj dječak koji već pokazuje simptome paralize i mentalne retardacije. Nije mogao micati ili je vrlo teško pomicao nogice, pokreti rukama bili su neobični i prema sjećanju majke imala je osjećaj kao da ne koordinira pokretima ruku, gledao je „u križ“, usta često držao otvorena i kao da su ponekad bila ukočena sa deformiranim izrazom lica. Sa 8 mjeseci života bio je slabije razvijen od druge djece te starosne dobi, tako da mu je sva odjeća koju je dobivao na poklon od familije i prijatelja bila prevelika. Svi su očekivali da se on „pokrene“ i počne rasti, pomicati nogicama, očekivali su stalno neko čudo, ali to se „čudo“ nikako nije događalo.

Prošlo je punih osam godina od rođenja ovog dječaka kada sam bio pozvan u radiestezijski pregled kuće i ukućana. Svi su već bili izgubili nadu da će se dječaku moći na bilo koji način pomoći.

Sl.- 4

 

Kao što je vidljivo na slici 1 biološki vrlo nezdrava kombinacija sjecišta tri podzemna vodena toka, Benkerovog, Hartmannovog i Curryevog čvora u zoni trbuha žene u spavaćoj sobi osam je godina, dakle od rođenja, djelovala na dječaka i očito uzrokovala nastanak paralize i mentalne retardacije.

Majka je svojeg dječaka svakodnevno vozila u specijalnu školu, postavljala u školsku klupu, dolazila po njega u školu i vraćala ga kući, a kod kuće je s njim radila cijeli dan i pomagala mu da nauči slova i brojke.

Potpuno je zapostavila svoj privatni život, posao i posvetila se u potpunosti svojem bolesnom dječaku.

Dječak nije mogao govoriti poput druge djece, povremeno se je neartikulirano glasao, nekontrolirano pomicao rukama kao da od sebe „tjera neke demone“.

Od rođenja je spavao u krevetu uz svoju majku jer ga je neprekidno bilo strah spavati na bilo kojem drugom mjestu.

Na slici 4 dječak je star 14 mjeseci, ima paralizu nogu i mentalnu retardaciju.

Dječak je bio izrazito „duhovno iscrpljen“ uslijed osmogodišnjih svakodnevnih patnji, paralize nogu, i podsvjesne želje i potrebe njegovog organizma da bude onakav kakva su bila i druga zdrava djeca u njegovoj okolini, ali on to nije mogao biti jer su patogena zračenja uništavala ne samo njegovo mišićno tkivo na nogama, već i njegov mozak, svakodnevno povećavajući stupanj mentalne retardacije.

Dijagnostički radiestezijski pregled njegove majke pokazao je izuzetnu duhovnost te žene, izuzetnu radiestezijsku osjetljivost, ali i izuzetno nisku bioenergiju, očito je žena već bila na kraju svojih snaga, također je već i sama bila izuzetno „duhovno iscrpljena“ jer je svojom bioenergijom pokušavala pomoći svojem dječaku. Dijagnostički radiestezijski pregled dječaka pokazao je kvocijent inteligencije QI = 70 (normalna vrijednost QI = 100) što je bilo u području slaboumne grupe, na granici debilnosti i defektne intelektualnosti.

Plakao sam u sebi od žalosti tijekom ovog radiestezijskog mjerenja pitajući se neprekidno: zašto su to sebi ovi ljudi učinili kada su godinama bili „informirani“ slabošću svojih organizama da u toj kući postoji nešto vrlo, vrlo opasno po sve njih, a na što je ukazivalo stanje ovog dječaka.

Dječak je bio izuzetno visoko radiestezijski osjetljiv, osjećao je svaki pokret, svaki mig svojih ukućana, gotovo da je osjećao čak i sve njihove misli i sažaljenje koje su pokušavali sakriti, jer je neočekivano reagirao pokušajima nepovezanog pričanja iskazati svoje doživljaje i svoje osjećaje. Energetski je već bio potpuno iscrpljen, vrlo slabe vitalnosti, visokog stupnja poremećenih tokova bioenergije kroz tijelo, a mišići na nogama kao da su bili „osušeni“, gotovo ih nije niti bilo. Sve u svemu, izuzetno teško stanje i tijela i duha tog malenog dječaka.

Kako sam riješio ovaj izuzetno traumatičan radiestezijski slučaj ?

S obzirom na zakašnjenje od osam godina, najbolje i najkvalitetnije koliko je to uopće bilo moguće. U kući su ugrađena tri biogeneratora „Atlanta“ i svakih tri mjeseca prve godine vršeni su kontrolni dijagnostički pregledi radiestezijskih parametara majke i dječaka, a zatim svakih 6 mjeseci. Za dječaka i majku izrađeni su specijalni energetski kvantni pulzatori sa frekvencijama njihove DNK, kojima je tijekom terapije i iscjeljivanja kontinuirano svakodnevno vršeno kanaliziranje "duhovne energije" i na majku i na dječaka. Oboje su se tijekom trogodišnje terapije energetski vrlo jako oporavili, majka je počela učiti terapiju bioenergijom jer se je u njezinom organizmu oslobodila moć emisije velikih količina bioenergije iz čeone čakre tako da je mogla početi davati bioenergoterapiju svojem dječaku. Dječak je počeo bolje učiti u školi, njegova učiteljica bila je iznenađena njegovim napretkom, a kada je navršio deset godina popravio mu se je govor i smanjila količina dnevnog neartikuliranog glasanja. Mišići na njegovim nogama počeli su polagano „rasti“, počeo je vježbati, čak je već u desetoj godini polagano vozio sobni bicikl. Majka ga je naučila „jogi“ pozu za meditacije, a što me je posebno obradovalo bio je kvocijent njegove inteligencije koji je u prvoj godini djelovanja tri jaka biogeneratora „Atlanta“ sa vrijednosti QI = 70 porastao na vrijednost  QI = 90, što je predstavljalo još uvijek podprosječnu inteligenciju, ali ne više slaboumnu.

Dječak je naučio sam držati olovku, flomastere, drvene bojice i kist i svoje je misli napisao ili nacrtao. Kontrolni radiestezijski dijagnostički pregledi tijekom kojih je dijagnosticirana sklonost prema pojedinim vrstama zanimanja pokazali su da dječak posjeduje sposobnost za društvene znanosti, područje literarnog i slikovnog izražavanja i najvjerojatnije će se kroz uskoro nastupajući pubertet formirati u mladog čovjeka koji će znati opisati i nacrtati sve ono što je proživio kroz djetinjstvo puno patnji i nepokretnosti i svoju bujnu maštu iskazati na te načine. U životu ovog dječaka, njegove majke i cijele njegove rodbine tri biogeneratora „Atlanta“ učinila su ono „čudo“ koje su godinama priželjkivali i prizivali.

Nakon tri godine vrlo intenzivne terapije vrlo snažnim djelovanjima tri biogeneratora "Atlanta" i kanaliziranjem "duhovne eenrgije" specijalno konstruiranim kvantnim uređajima "pulzatorima", koji su koristili frekvencije dječakove i majčine DNK, dječakov kvocijent inteligencije naglo je porastao u područje natprosječne inteligencije i došao u granično područje prema "genijalnosti" (QI =140).

Rezultati kontrolnih pregleda dječaka i njegove majke prikazani su u tablicama na slikama 5 i 6.

Sl.- 5 Kontrolni dijagnostički pregled energetskih parametara dječakovog organizma pokazao je izuzetno visoku bioenergiju u čeonoj čakri, vitalnost cijelog organizma bila je "izuzetna", dječak je vidljivo intelektualno napredovao, a dijagnostika parametra" QI" pokazala je vrijednost "QI = 140". Dječaku je preporučeno svakodnevno vježbanje motoričkih funkcija.

 

Sl.- 6 Kontrolni dijagnostički pregled energetskih parametara organizma dječakove majke pokazao je izuzetno visoku bioenergiju u čeonoj čakri i sposobnost emisije bioenergije, vitalnost cijelog organizma bila je "izuzetna". Organizam je bio u potpunosti "energetski čist i prohodan" za kontinuiranu emisiju bioenergije i majci je savjetovano da se upiše u školu za bioenergoterapeute i pomogne svojem dječaku u zdravijem odrastanju.

Cijeli ovaj, izuzetno složen slučaj dijagnostičko-terapijsko-iscjeliteljskog djelovanja biogeneratora "Atlanta" i specijalnih pulzatora objavljen je u posebnom prilogu časopisa "ARENA" - 16 najvećih hrvatskih iscjelitelja, na slikama 7, 8, 9 i 10.

Sl.- 7 Naslovna stranica posebnog priloga "ARENE" - 16 najvećih hrvatskih iscjelitelja

 

Sl.- 8 Prva stranica članka "Stotinama vratio sreću, zdravlje i vjeru u život" objavljena na 32. stranici posebnog priloga "ARENE" - 16 najvećih hrvatskih iscjelitelja.

Sl.- 9 Druga stranica članka "Stotinama vratio sreću, zdravlje i vjeru u život" objavljena na 33. stranici posebnog priloga "ARENE" - 16 najvećih hrvatskih iscjelitelja.

 

Sl.- 10 Izdvojeni tekst "Pulzatori spasili dječaka" objavljen u članku "Stotinama vratio sreću, zdravlje i vjeru u život" na 32. stranici posebnog priloga "ARENE" - 16 najvećih hrvatskih iscjelitelja.

Djeca su naša budućnost i njihov uspjeh u životu ovisiti će od stupnja razvijenosti njihovog mozga. Mozak svakog djeteta funkcionalno i intelektualno najoptimalnije se može razvijati od rođenja do puberteta samo ako je njegov razvoj biološki stimuliran odrastanjem u uvjetima biološki stimulirajuće (pozitivne) energije, a tu neophodno potrebnu biološki izuzetno zdravu pozitivnu energiju u Vašim stanovima, kućama mogu u ogromnim količinama, trajno i besprijekorno neprekidno proizvesti biogeneratori „Atlanta“.

Da li je humano prema budućnosti ljudske vrste da se bilo čije dijete začne i rodi u uvjetima biološki nezdravih zračenja i da zbog toga proživljava traume i patnje cijeli svoj život ?

Mnogo je jednostavnije stambeni prostor bračnih parova trajno prije začeća potpuno zaštititi primjenom biogeneratora "Atlanta" i tako osigurati neprekidno doživotno visoku biološki pozitivnu i zdravu energiju.

Biogeneratori "Atlanta" svakodnevno se dokazuju u primjeni pobjeđujući biološki nezdrave energije neprekidnom emisijom svoje izuzetno snažne i kontinuirane biološki zdrave energije za čovjeka, za kućne ljubimce, za biljke i okolinu.

Mudri i "duhovno osviješteni" ljudi uvijek pozitivno razmišljaju i poduzimaju sve potrebne pozitivne aktivnosti prema sebi i svojoj obitelji, a isto tako i na identičan način razmišljaju i poduzimaju pozitivne aktivnosti i prema svojoj okolini i svim živim bićima s kojima žive suživot u toj okolini. 

Ako spavate na "zdravom mjestu spavanja", ako radite na "zdravom radnom mjestu" Vaša "energetska matrica" biti će neprekidno pod utjecajima "zdrave energije" i biti će neprekidno uravnotežena i to je osnovni preduvjet zdravlja svakog čovjeka.

Biogeneratori "Atlanta" uvijek Vam mogu omogućiti "zdravo mjesto spavanja", "zdravo radno mjesto", zdrav i vitalan život ......., zdravo začeće, zdravu trudnoću, zdravu djecu i unuke ... i mnogo drugog pozitivnog u Vašem životu što Vi sami trebate otkriti tijekom primjene biogeneratora "Atlanta".

Izgled energetske "zaštitne kupole" koju nakon ugradnje na najštetnije mjesto u Vašem stanu, ... kući, ... Vašem poslovnom prostoru, ... Vašoj tvrtci, ...  neprekidno proizvodi biogenerator "Atlanta".

Energetska "zaštitna kupola" je neprobojna barijera protiv geopatogenih i tehničkih zračenja iz Vaše okoline.

Svaki čovjek ima prosječno 20 milijardi moždanih stanica. Zašto ljudi češće ne misle na ono najvažnije u svojem životu, ne samo na sebe već i  na svoju djecu i na svoje buduće unuke. Zašto ne požele ravnotežu prirodnih sila u svojem domu, umjesto jurnjave kroz život za nekim novim modelom automobila, vikendicom ili nečim drugim materijalnim ?

Ako su energije u ambijentu gdje dijete odrasta biološki patogene, one djeluju nestimulirajuće na razvoj mozga, troše njegovu energiju i otežavaju umrežavanje neurona.

Vi, dragi ljudi koji ste posjetili moju web stranicu, Vi se razlikujete od drugih ljudi iz Vaše okoline. Vi želite nove spoznaje kako da svoj život učinite kvalitetnijim, ljepšim, boljim i zdravijim, zato se i razlikujete od običnih ljudi i niste bilo tko, netko tko u životu neće učiniti ništa da shvati duhovnu stranu prirode oko sebe i spozna nevidljive sile koje odlučuju o životu i smrti, o zdravlju i bolesti. Čitajući članke ove web stranice nadam se da ste naučili mnogo i da želite ostvariti ravnotežu prirodnih sila u svojem domu i na svojem radnom mjestu. Biogenerator „Atlanta“ je konstruiran za sve ljude poput Vas, za očuvanje Vašeg zdravlja i produženje Vašeg života, života punog osmijeha, radosti i sreće, života bez nepotrebnog čekanja ispred ordinacija, života kojeg možete proživjeti u njegovoj punoj punoći i doživjeti starost zdravi, krepki i čili.

Osobni i posebni biogeneratori "Atlanta" stvaraju neprobojnu zaštitnu energetsku barijeru oko cijelog Vašeg tijela protiv svih negativnih utjecaja iz Vaše okoline.

Srdačno Vas pozdravljam !

Prof. Darko Maltar, dipl. ing.

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine

Izumitelj biogeneratora "Atlanta"

Autor metode "Medicinska radiestezija"

Pin It