Kako djelovanjem geopatogenih i tehničkih zračenja nastaje bolest ?

Mnogobrojni znanstvenici kroz svoja istraživanja već odavno su dokazali da je sve energija, svaki osjećaj, svaka misao, svaka riječ, svako djelo, svaki pokret, svaka strast, svaki nagon i svaka požuda. Niti jedan oblik energije nikada se  ne gubi, energija se može pretvarati u materiju, a materija u energiju.

Davno, prije 4000 godina, u tadašnjoj Kini poznavali su geopatogene točke koje se danas zovu Hartmannovi čvorovi. Vrlo dobro su znali kako te točke djeluju na ljudsko zdravlje i zato su ih nazvali "demonova vrata" jer su već tada znali da se zbog njihovog devitalizirajućeg i patogenog djelovanja mogu usporediti sa demonom koji se zloćudno aktivira da bi pomutio sudbinu jadnih ljudi, koji ništa ne slute.

DOKAZANO JE, 99 % SVIH BOLESTI UZROKUJU GEOPATOGENA I TEHNIČKA ZRAČENJA.

Kako geopatogena i tehnička zračenja pokreću bolesna stanja čovjeka ?

Nervna stanica čovjeka i tok informacija u obliku biostruja.

 

Djelovanje geopatogenih i tehničkih zračenja na ljudsku podsvijest manifestira se u neprekidnom informiranju jezgri živčanih stanica i uzrokovanju promjena u strukturi RNK.

Podsvijest se tijekom tog procesa automatski programira negativnim programima i  stvaraju se «bolesne» bjelančevine pamćenja.

Nakon mnogo godina informiranja živčanih stanica energijama bolesti kada se podsvijest dovoljno napuni  tada posvijesni dio mozga "sam od sebe" nekontrolirano počinje slati informacije i zapovjedi o nastanku bolesti u one dijelove tijela koji su bili neposredno duže vrijeme izloženi utjecaju patogenih energija.

Ljudi su danas, uslijed izuzetno naglog tehničko-tehnološkog razvoja civilizacije, gotovo cjelodnevno okruženi i izloženi u stambenom, radnom prostoru i izvan njih brojnim i sve jačim izvorima patogene energije koja može biti u obliku: geofizičkih zračenja, svemirsko-telurskih zrače­nja, elektromagnetskih i električnih polja («elektro-smog») raznih električnih uređaja bez kojih se više i ne može za­misliti današnji suvremen način života.

Takva vanjska, patogena, po sveukupnost duha i tijela (nesvjesnog i svjesnog uma) čovjeka nezdrava energija neprekidno negativnim programima programira nesvjesni um (ljudsku posvijest) i preko njega djeluje na sveukupnost biomagnetskog i bioelektričnog polja koje proi­zvode stanice ljudskog tijela, uzrokujući nevidljivi „stres“, energetsku neravnotežu i sve druge popratne posljedice takvih negativnih programa. 

DOKAZANO JE, SVE BOLESTI NASTAJU NAJPRIJE U LJUDSKOM DUHU, A ZATIM U TIJELU.

Ljudska podsvijest informirana i programirana geopatogenim i tehničkim zračenjima „sama od sebe“ počinje proizvoditi energiju samouništenja organizma izraženu u obliku „energije karcinoma“.

Ta energija može se dijagnosticirati mojom dijagnostičkom metodom "Medicinska radiestezija", 5 do 10 godina prije nego što se u stanicama tijela pojave maligne stanice.

Istraživanja prof dr Varge u parapsihološkom institutu u Heidelbergu dokazala su da se energija geopatogenih i tehničkih zračenja akumulira u neuronima mozga, koncentrira i hipofizi i epifizi i odakle odlazi u auru i tijelo i uzrokuje bolest .

 

Koncentracija energije patogenog zračenja u centrima nesvjesnog uma (podsvijesti).

 

 Točka karcinoma

Hartmannova globalna i Curryeva dijagonalna mreža prirodne energije i Benkerov atomski kubni sustav postoji u svakom stanu, u svakoj kući, u svakoj tvrtci, u svakom poslovnom prostoru.

Na svakom sjecištu svake mreže svakodnevno se oslobađa vertikalni, rotirajući energetski val magnetske energije koji je patogen za sva živa bića kada se nalaze na njemu (iznad njega).

"Točka karcinoma" je najpatogenije mjesto koje sastoji se od kombinacije jednog, dva ili tri čvora zajedno sa još nekim od mnogobrojnih drugih patogenih zračenja (podzemne vode, tehnička zračenja, duhovno negativne energije).

"Točka karcinoma" postoji u svakoj kući, u svakom stanu, na svakom radnom mjestu, u svakom uredu, u svakoj tvrtci, u svakom poslovnom prostoru.

Vertikalni rotirajući magnetski energetski val oštećuje, deformira i razara aminokiselinsko-proteinske strukture DNA (RNK) u svakoj stanici ljudskog organizma.

Hartmannova globalna i Curryeva dijagonalna mreža prirodne magnetske energije i Benkerov atomski kubni sustav postoji u svakom stanu, u svakoj kući, u svakoj tvrtci, u svakom poslovnom prostoru ...

 

Geopatogena i tehnička zračenja vrlo nezdravo djeluju na stanice mozga, posebno na hipofizu i epifizu.

Prikaz djelovanja kombiniranih geopatogenih zračenja sastavljenih od sjecišta dva podzemna vodena toka sa Benkerovim,  Hartmannovim i Curry-evim čvorom u jednoj spavaćoj sobi.

 

Na glavnom sjecištu gdje se unutar Benkerovog čvora nalazi Hartmannov čvor oslobađa se glavni vertikalni magnetski energetski val maligne energije promjenjivih amplituda (oscilirajuće energije). Na sekundarnim sjecištima djeluju samo Hartmannovi čvorovi i tu se oslobađaju sekundarni vertikalni magnetski valovi maligne energije. Bočni horizontalni val maligne energije je rezonantni val između glavnog vertikalnog vala i Curry-evog čvora.

Ako u Vašoj spavaćoj sobi imate ovakvu nepoželjnu situaciju štetnih energija, Vaše zdravlje i život mogu biti u izrazito velikoj opasnosti i ovisi samo o Vašoj manjoj ili većoj radiestezijskoj osjetljivosti i Vašoj bioenergiji kada ćete oboljeti od neke maligne bolesti, ali jedno je sigurno: ako se na vrijeme ne sklonite sa takvog mjesta ili se na vrijeme na zaštitite, sigurno ćete se razboljeti.

 

DOKAZANO JE, SVE BOLESTI SU AUTOIMUNA REAKCIJA LJUDSKOG ORGANIZMA NA PATOGENE UTJECAJE OKOLINE (mjesto spavanja, radno mjesto, kuhinja, mjesto odmora, ... duhovno negativni ljudi)

Niti jedan čovjek na Zemlji nije otporan na djelovanje vertikalnog, rotirajućeg magnetskog energetskog vala nezdrave energije koja može biti i maligna ako se oslobađa na kombinacijama Hartmannovog, Curryevog i Benkerovog čvora sa podzemnim vodenim tokovima i nekim štetnim tehničkim zračenjem.

  

Rotirajući vertikalni val magnetske energije djeluje patogeno na spiralu DNA u svakoj ljudskoj stanici. Spirala DNA (RNK) čovjeka rotira u suprotnom smjeru od smjera rotacije vertikalnog vala magnetske energije.

 

 

 

 ⇑

 

Vertikalni val magnetske energije oslabljuje i razara aminokiselinsko-proteinske veze u spirali DNA (RNK) i uzrokuje mutacije u smjeru malignih promjena.

Ljudski mozak ima 25 milijardi stanica. To je 25 milijardi mogućnosti da svaka stanica jednog, Vama nepoznatog dana, "sama od sebe" počne autoimuno proizvoditi "energiju karcinoma".

Ostale stanice početi će slijediti primjer prve stanice koja se "hrani" energijom patogenih zračenja i autoimuno će se i one početi "hraniti" tom energijom i tako se, malo po malo, postepeno u ljudskom organizmu razvijaju mnoga bolesna stanja i nastaju teške, neizlječive, kronične i maligne bolesti.

Dijagnostikom konvencionalne medicine ne može se otkriti "energija karcinoma" jer dijagnostička oprema radi na frekvencijama od približno 2,4 do 3,5 GHz, a spirala DNA titra frekvencijama  između 52 i 78 GHz (gigahertza, 1 GHz = 1 milijarda titraja u sekundi).

Energija vertikalnog rotirajućeg magnetskog vala je stabilna i konstantne jakosti jer je to energija magnetskog polja dok je energija spirale DNA promjenjiva i podložna utjecajima raznih fizioloških, duhovnih i emocionalnih stanja čovjeka.

ČOVJEK SVOJIM DUHOM ISPUNJAVA SVE SVOJE PREDMETE, SVE DOGAĐAJE I SVE ODNOSE U SVOJEM ŽIVOTU.

Emocionalni, psihološki i tjelesni stres značajno pridonose razvoju bolesti. Geopatogena i tehnička zračenja su pokretači tj. "okidači" tih stresova.

Svaka bolest i svaki tjelesni organ imaju vlastitu frekvenciju, a svaki čovjek ima svoju "energetsku matricu" koja je određena genetskim osobinama, socijalnim, društvenim, kulturalnim, emocionalnim, psihološkim i utjecajima okoline u kojoj je taj čovjek odrastao i u kojoj živi.

Ako netko spava na "točki karcinoma" njegova energetska matrica biti će pod utjecajima te energije i neće moći biti uravnotežena, već naprotiv, neprekidno će se pojačavati stupanj njezine neravnoteže.

 U KOJEM ĆE PERIODU VAŠEG ŽIVOTA NASTATI MALIGNA BOLEST ?

Nastanak malignih bolesti uzrokovanih geopatogenim i tehničkim zračenjima ilustrativno se može prikazati posebnim dijagramom koji se zove "Carcinom - ritmogram" .

"Carcinom"-ritmogram je poseban dijagram kojim se mogu prikazati nastanak, razvoj i napredovanje bolesnih utjecaja geopatogenih i tehničkih zračenja na ljudski organizam.

Detaljno je objašnjen u članku "Kako patogena zračenja uzrokuju bolest. Na dijagramu su vidljivi slijedeći periodi Vašeg života:

A1 ... je period Vašeg života u kojem Vaša bioenergija postepeno slabi, a Vaša osjetljivost na patogena zračenja svakim danom sve se više povećava,

Točka "1" je kritična točka (K = BEP/RP = 1) u kojoj je Vaša bioenergija izjednačena sa Vašom osjetljivosti (BEP = RP).

 

B1 ... je period Vašeg života u kojem je Vaša osjetljivost RP veća od Vaše bioenergije (K = BEP/RP < 1). Vaš organizam nema dovoljnu vitalnost da spriječi razvoj "energije karcinoma" Ca i ona se polagano svakim danom sve više pojačava. Vaš se organizam nalazi u stanju "akumulacije bolesti".

Točka "2" je stanje kada se "energija karcinoma" sa duhovne razine spušta na fizičku razinu i u pojedinim organima tijela pojavljuju se prve maligne stanice koje su "žarišta" kasnijih primarnih i sekundarnih (metastaze) malignih tvorbi. Možda ćete odlaskom kod liječnika konvencionalne medicine "imati sreću" da prepozna simptome i uputi Vas na detaljnije specijalističke preglede kojima će se otkriti da ste oboljeli od karcinoma.

Točka "3" je stanje u kojem je u Vašem organizmu razvijena maligna bolest. Operirani ste, idete na kemoterapiju i na zračenja, ali niste uspjeli zaustaviti i izliječiti bolest jer niste uklonili "energiju karcinoma" i "negativne programe" iz Vaše podsvijesti.

Od točke "3" do točke "4" Vi se godinama liječite, ali niste se dovoljno "duhovno osvijestili" i riješili temeljni problem Vašeg života - niste se zaštitili od djelovanja geopatogenih i tehničkih zračenja i niste iz Vaše podsvijesti uklonili "negativne programe" koji su i pokrenuli Vašu bolest.

Jednog, Vama nepoznatog dana u Vašem će organizmu naglo početi "bujati" mnogobrojne metastaze, konvencionalna medicina neće Vam više moći pomoći i Vi ćete u točci "5" umrijeti.

KAKO VAM SE JE MOGLO POMOĆI ?

U dijagnostici patogenih utjecaja na ljudski organizam i patoloških promjena u organizmu metodom „Medicinska Radiestezija“ mogu se otkriti takve energetske promjene u auri (slojevima duše), u čakrama (centrima svijesti) i u energetskim meridijanima organizma koje ukazuju na razvoj maligne ili neke druge vrlo ozbiljne bolesti i do 5 i više godina prije nego što će se u organizmu početi razvijati oboljele stanice koje konvencionalna medicina svojom dijagnostikom može dokazati klinički.  

PRIMJENOM BIOGENERATORA "ATLANTA" U PERIODU "B1" MOGLI STE SPRIJEČITI RAZVOJ BOLESTI I UKLONITI "ENERGIJU KARCINOMA" IZ VAŠE PODSVIJESTI I "NEGATIVNE PROGRAME" BOLESTI PRETVORITI U "POZITIVNE PROGRAME ZDRAVLJA".

DOKAZANO TIJEKOM 25 GODINA IZVRSNE PRIMJENE BIOGENERATORA "ATLANTA".

Mnogi svjetski radiestezisti-znanstvenici u svojim istraživanjima utjecaja štetnih (patogenih) zračenja došli su do identičnih rezultata. Ovdje navodim neke od njihovih velikih poruka čovječanstvu:

Dr med. Ernst Hartmann na medicinskom simpoziju izjavio je:

“Na mjestu gdje je spavao bolesnik od karcinoma, mjerenjima se može otkriti vrlo opasna geopatogena točka, na kojoj nitko nikad ne smije duže sjediti ili spavati. Ako se ta točka ne neutralizira, nakon nekoliko godina u tom prostoru opet će se pojaviti novo kancerozno oboljenje.”

Prof. Lotije, istraživač patogenih zračenja rekao je:

„Od Tvoje kuće zavisi hoćeš li biti zdrav ili ćeš imati rak, farmaceutski lijekovi tu ništa ne pomažu“.

G-đa Merilin Ferguson:

U istraživanjima biokemijskih procesa u ljudskom organizmu u cijelosti (tijelo i aura) spoznala je da ogroman proces biokemijskih reakcija koje se događaju u čovjekovom organizmu nisu samo ono što se čini da jesu već da te procese prate mnogo širi procesi vibracija.

Ona je rekla: „Čovjek, taj vrtlog elektrona, začuđujuće je osjetljiv i na svjetlost, na magnetska polja, na statički elektricitet i na vanzemaljske sile. Njegov mozak reagira na čitav ocean radijacija i, svojim reakcijama, zapovijeda svim funkcijama. Čovjek je energetsko polje koje se premješta u širem i nestabilnom sistemu energija“.

Dr Žan Pikar:

„Najgore izopačenje ljudskog duha je u tome da vidi stvari kakve želi da one budu, a ne kakve jesu. Suočavamo se sa krizom civilizacije i tek se počinje shvaćati da znanost takva kakva je danas stvara svijet mahom neprikladan za život. Treba imati na umu da je čovjek SVE. Njegovo fizičko, moralno i socijalno zdravlje zavisi od skupa činilaca koji se ubuduće mogu proučavati ne kroz naočale dogmatizma, već u svjetlosti otkrića do kojih dolaze javni i privatni istraživači u svim oblastima. Život je energija i podložan je vječnim zakonima preobražavanja, prilagođavanja i pretvaranja, koji se ne daju okovati pravovjernošću zvaničnih tekstova“.

Albert Einstein je rekao:

„Ako čovječanstvo hoće živjeti, potreban je novi način mišljenja“,

U predgovoru trećeg izdanja knjige Autora Žak La Maje “MEDICINA STANOVANJA”, poznati neuropsihijatar, Dr Nikola Videv napisao je slijedeće: “Kao liječnik koji je posvećen svojem pozivu i koji je imao sreću da prije drugih kolega provjeri ono što La Maja govori, nemam prava da skrivam istinu. Tim prije što ta istina može spasiti bolesti mnoge ljude oko nas, čak i po cijenu da me jedan broj mojih kolega, kao i do sada, sačekuje sa podrugljivim smješkom, ili indiferentno vrti glavom”.

“Na temelju četvorogodišnjih istraživanja u nekoliko hiljada domova bolesnika, ma kako to čudesno zvučalo, odgovorno kao liječnik tvrdim da od geopatogenih i tehničkih zračenja obolijeva više ljudi nego od svih infekcija i virusa”.

Prof. Darko Maltar, dipl. ing.

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine,

izumitelj biogeneratora "Atlanta".

Pin It