Podsjetimo se

PATOGENA ZRAČENJA SU:

1.- GEOFIZIČKA „neionizirajuća“ zračenja i njihove energije (podzemni vodeni tokovi, podzemna jezera, „usponi“ podzemnih vodenih tokova, sjecišta podzemnih vodenih tokova, umjetni rezervoari vode, podzemne šupljine i pukotine, geološki lomovi terena, geološki rasjedi, minerali u zemljinoj kori, magnetske anomalije u terenu, zračenja isušenih močvara, zračenja iz terena koji je natopljen raznim otrovnim kemikalijama, zračenja iz terena koji u sebi sadrži otpadne metalne i nemetalne materijale, herbicide, pesticide, lijekove, zračenja nalazišta nafte…sve što je „biološki“ štetno i opasno za zdravlje ljudi, biljaka i životinja.

2.- KOZMIČKO-GEOMAGNETSKA „neionizirajuća“ zračenja i njihove energije (patogeni čvorovi dr Hartmanna, dr Curry-a, Wittmannova patogena mreža, Berschneiderove energetske piramide, Benkerova kubna atomska energetska rešetka i Benkerovi štetni (patogeni) čvorovi …. po ljudsko zdravlje kozmičko-geomagnetska zračenja mogu biti izuzetno štetna i imati „maligni“ karakter i uzrokovati nastanak neizlječivih malignih bolesti (jer su takve maligne bolesti nastale kao posljedica zračenja).

3.- KOMBINIRANA geofizičko-kozmičko-geomagnetska „neionizirajuća“ zračenja i njihove energije … po ljudsko zdravlje ova kombinirana zračenja, ovisno o tome koje su vrste zračenja u kombinaciji uvijek imaju „maligni“ karakter.

4.- TEHNIČKA „neionizirajuća“ zračenja i njihove energije: posljedica su električnih i elektromagnetskih polja raznih kućanskih aparata i uređaja, energetskih civilizacijski neophodnih izvora energije (dalekovodi, električna razvodna mreža električnih tramvaja i željeznica, trafostanice, radio stanice, radar uređaji, bazne stanica za mobitele, TV i radio odašiljači, serveri, zemaljski satelitski komunikacijski uređaji ….. i sve njihove mnogobrojne mogućnosti međusobnog energetskog povezivanja i proizvodnje kombiniranih štetnih (patogenih) energija.

5.- KOMBINIRANA geofizičko-kozmičko-geomagnetska "neionizirajuća" zračenja sa TEHNIČKIM "neionizirajućim" zračenjima. Po ljudsko zdravlje i također i po zdravlje biljaka i domaćih životinja i kućnih ljubimaca ova kombinirana zračenja i njihove energije uvijek imaju vrlo izražen "maligni" karakter.

 

Pojam "NEIONIZIRAJUĆA" označava da su to neradioaktivna zračenja i neradioaktivne energije, tj. nisu nastala kao posljedica raspada atoma.

Pojam "PROSTORNI" označava sve biogeneratore "Atlanta-m", "Atlanta-v" i "Super Atlanta-v" koji su namijenjeni za potpunu i neograničeno trajnu zaštitu stambenih i poslovnih prostora od biološki nezdravog utjecaja i djelovanja geopatogenih, tehničkih, rezonantnih i kombiniranih zračenja.

 

Prof. Darko Maltar, dipl. inž.

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine,

   autor metode "Medicinska radiestezija",

                                                                        izumitelj biogeneratora "Atlanta",

                                    i mnogih drugih zaštitno-terapijsko-iscjeliteljskih uređaja.

Pin It