Osobni biogenerator "Atlanta", model E 7

Osobni biogeneratori "Atlanta" su proizvod života za

bolji, zdraviji, uspješniji i sretniji život !

 

NEOGRANIČENA MOĆ REGENERACIJE DUHA I TIJELA

Vaša osobna"Atlanta" neprekidno Vam pomaže u "svakoj situaciji, na svakom mjestu, u svako vrijeme i s bilo kim Vi bili u kontaktu".

Neprekidno je s Vama, na Vašem tijelu i u Vašem bioenergetskom polju (auri).

Neiscrpan i neprekidan izvor zdrave energije = osobni biogenerator "Atlanta", model E7

 


Osobni biogenerator "Atlanta", model E7 - gold

 

 

Osobni biogenerator "Atlanta", model E7 - silver

Osobna "Atlanta" E 7 izuzetno je prikladna kao univerzalni osobni zaštitno-terapijsko-iscjeliteljski uređaj za sve ljude i svu djecu na planeti Zemlji.

 

Zaštitno-terapijsko-iscjeliteljske karakteristike:

1.- Potpuna, izuzetno efikasna osobna zaštita, u stambenom prostoru, na radnom mjestu, izvan stambenog prostora i na svim drugim mjestima boravka, protiv djelovanja svih geopatogenih zračenja (geofizička, kozmičko-geomagnetska, kombinacije geofizičkih i kozmičko-geomagnetskih zračenja, tehnička zračenja i kombinacije geofizičkih sa kozmičko-geomagnetskim i tehničkim zračenjima).

2.- Potpuna, izuzetno efikasna osobna zaštita protiv djelovanja raznih oblika duhovno negativnih energija čijim se djelovanjem iz okoline i/ili od drugih ljudi (tzv. "negativni ljudi")  može podsvjesno i/ili svjesno "uzimati" životna energija Vas i Vaše djece u adolescentnom dobu, oslabljivati vitalnost organizma, ometati Vaš i njihov privatni život,  oslabljivati intelektualni  i duhovni razvoj i/ili  "preokretati" Vaše i njihove pozitivne životne događaje u negativne. 

3.- Osobni biogenerator "E7" ima automatizirani "frekventni opseg" zaštitnih frekvencija potpune, konstantne i trajne zaštite protiv djelovanja raznih oblika duhovno negativnih (apstraktnih, "G") energija kojima se u potpunosti prilagođava genetskom frekventnom opsegu korisnika,

Nakon aktiviranja na tijelu korisnika automatski se prilagođava "frekventnom opsegu" korisnika tj. personalizira se i neka druga osoba ga ne može koristiti kao svoj zaštitni uređaj.

 

KAKO OSOBNA "ATLANTA" E 7 ŠTITI, TERAPIJSKI DJELUJE I ISCJELJUJE LJUDSKI ORGANIZAM ?

"Atlanta" E 7 iscjeljuje Vaše tijelo, duh i dušu svojim energetskim poljem.

Niti jedan ljudski organizam ne može fiziološki "osobno" proizvesti toliko mnogo bioenergije, čak i kada bi svakodnevno odlazili na bioenergetske tretmane, koliko konstantno, trajno i doživotno proizvodi osobna "Atlanta E7".

PRIJE PRIMJENE OSOBNE "ATLANTE, E 7"

Djelovanjem geopatogenih, tehničkih, kombiniranih patogenih zračenja i djelovanjem raznih "duhovno negativnih" energija nastaju mnogobrojne energetske blokade Vašeg duha, duše i tijela. Vaša pozitivna stvarnost više ne postoji. Vi se nalazite u negativnom kanalu Vašeg života, privlačite negativne događaje, negativne situacije i u privatni život i u Vaš posao, vrtite se u "začaranom krugu" iz kojeg sami ne možete izaći.

    

Razna stanja blokada "čakri", lijevo - donje čakre, sredina - gornje čakre, desno - sve čakre.

 

Vaše "čakre" tj. centri svijesti Vašeg organizma mogu biti u raznim stanjima "energetskih blokada". Bioenergija više ne cirkulira između slojeva Vaše aure, Vaša aura je vrlo slaba, "malog dometa" od Vašeg tijela, dijagnostičkim priborom "prolazi se kroz Vas".

Vaše "čakre" su jako oštećene, deformirane, Vaš duh, duša i tijelo prezasićeni nezdravom energijom, osjećate već mnogobrojne simptome budućih bolesti u onim dijelovima tijela "čije odgovorne čakre" su najviše začepljene tj. blokirane.

Začepljenost samo jedne čakre uzrokuje poremećaje cirkulacije bioenergije i u susjednim čakrama.

Patogena energija neometano ulazi u Vaš organizam jer Vi više nemate dovoljno snažno bioenergetsko polje koje će Vas zaštititi. 

 

Patogena zračenja blokiraju Vaše čakre, troše Vašu bioenergiju, oslabljuju auru i informiraju Vaš mozak "negativnim" programima.

 

Ljudski mozak je zatvoren u šupljini lubanje i vanjski svijet ne vidi već ga doživljava preko signala koji neprekidno dolaze iz mnogobrojnih osjetila. Približno 20 milijardi stanica Vašeg mozga neprekidno je tijekom cijelog Vašeg života, u svakoj sekundi informirano energijama iz vanjskog svijeta, pozitivnim i negativnim.

Kojim je energijama informiran takve će programe stvoriti.

U okruženju djelovanja patogenih zračenja Vaš će mozak postati "programiran" frekvencijama tih zračenja i adekvatno će reagirati, stvarajući "negativne" programe "autoimunog uništenja" one zone tijela odakle su dolazile negativne informacije.

Dovoljno je da samo nekoliko stanica postane maligno i umjesto da kontrolirano proizvode energiju one će početi trošiti Vašu energiju, nekontrolirano rasti i iscrpljivati Vas.

Ubrzo će im se pridružiti mnogo drugih stanica koje će također "htjeti nekontrolirano" trošiti Vašu energiju i rasti, množiti se, umjesto da kontrolirano proizvode energiju.

Potpuno je logično da ćete se razboljeti, samo je pitanje KADA ? U KOJIM ORGANIMA ?  OD KOJE BOLESTI ? Mnogo nepoznanica je pred Vama. Kako možete izaći iz negativnog kanala Vašeg života ? Osobna "Atlanta E7" je jedini ključ izlaska iz negativnih kanala. Uvjerite se i doživite.

POSLIJE PRIMJENE OSOBNE "ATLANTE, E 7"

  

Iscjeljivanje i deblokiranje čakri, pročišćavanje i energiziranje aure.

   

 

 

Vaša osobna "Atlanta" na Vaš organizam djeluje neposredno, trenutno, direktno na sve Vaše čakre preko one čakre na kojoj je nosite.

Osobna "Atlanta E 7" najbolje djeluje na pleksus solaris čakri koju najprije energetski pročisti jer je ta čakra važan osjetilni centar Vaše podsvijesti.

Preko čakre PLEKSUS SOLARIS Vaša osobna "Atlanta" neprekidno "izvlači" svu akumuliranu patogenu energiju iz Vaše podsvijesti i energije bolesti iz Vaših organa "IZNUTRA" kroz 72.000 Vaših energetskih kanala.

Te nezdrave energije transformira u terapijske i iscjeljujuće i "izbaci" VAN kroz pročišćen pleksus u sve slojeve Vaše aure i iz tih slojeva iscjeljujuća energija "razbija" začepljenja i blokade ostalih čakri, pročišćava ih i ulazi "IZVANA" kroz lijevak svake čakre u energetske kanale tijela.

   

Već nakon samo 5 minuta od aktiviranja osobne "Atlante E7" Vaša aura koju dijagnostički pribor nije mogao detektirati i "prolazilo se je kroz Vas", odjednom počne "izlaziti" iz Vašeg tijela, nakon sat vremena djelovanja osobne "Atlante" Vaša aura ima domet od 50 cm, nakon 3 sata domet od 1,5 m, nakon 24 sata Vaša aura ima domet 3 m, a nakon dva do 3 dana domet od 5 m, zajedno sa "Atlantom" na Vama.

Nakon 30 dana Vaša aura ima domet do 10 m, a nakon 3 mjeseca domet do 15 m. Maksimalna visina Vaše aure može biti 18 m.

Jedna mi je g-đa već drugi dan napisala ovu SMS poruku: "Dobar dan, samo da Vam javim da sam se već jutros probudila u boljem stanju nego inače i bistrije u glavi ... Hvala Vam beskrajno !

 

Osobna "Atlanta E 7" neprekidno pročišćava sve Vaše čakre i cijelu auru, obnavlja i ojačava Vašu bioenergiju i neprekidno "informira" Vaš mozak pozitivnim programima.

Vaše "duhovne" čakre, tjemena i čeona čakra, nakon što se potpuno deblokiraju počinju svjetlucati prekrasnim bojama. Sve Vaše "blokirane" duhovne sposobnosti "ponovo Vam se vraćaju".

Vaša pozitivna stvarnost ponovo Vam se vraća nazad. Sve što je godinama "malo po malo" nestajalo iz Vašeg duha ponovo "oživljava".

Optimizam, uspješnost, poslovnost, motivacija, inspiracija, pozitivna uvjerenja, pozitivne ideje i stavovi, životni  cilj, kreativnost, pozitivne riječi, opuštenost, ambicije, životni koncept ...

Vi prema svojoj okolini mijenjate stavove, postajete pozitivna osoba, Vaša  razmišljanja su pozitivna, inteligencija "počne raditi", vraća se Vaš osmijeh, dobijate neprekidno nove ideje kojima popravljate i Vaše financije, osjećate da je Vaš mozak postao "bistriji", popravlja se pamćenje, ako studirate s lakoćom polažete ispite.

       

Osobna "Atlanta E 7" oporavlja aminokiselinsko-proteinske veze u molekuli DNA (RNK) i sprečava mutacije Vaše genetike.

Vi više niste u stresu, imate snage, s lakoćom obavljate sve Vaše poslove i ne umarate se, nemate više nesanice, spavate i sanjate, migrene su "odjednom" nestale, iz kreveta ustajete puni planova za sadašnjost i budućnost, ....

20 milijardi stanica Vašeg mozga ponovo se "informiraju" i "programiraju" pozitivnim programima potrebnim Vašem duhu, duši i tijelu.

Vaše riječi postaju pozitivne, osjećate u Vašem duhu buđenje neobičnih moći.

SEDAM čakri Vašeg bioenergetskog polja + SEDAM nivoa neprekidnog, svakodnevnog pozitivnog djelovanja Vaše osobne "Atlante E 7" = široko otvorena vrata u prostorno neograničeno područje Vaše duše koje počinje u osmom sloju Vaše aure.

Osmi sloj Vaše zdrave, snažne, pročišćene aure = VRATA VAŠE DUŠE.

OSOBNI BIOGENERATORI "ATLANTA" ČUVAJU VAŠE ZDRAVLJE I ISCJELJUJU VAŠE BOLESTI.

Veliki doseg aure.

Neiscrpna zdrava energija

 

Osobni biogeneratori „Atlanta“ vrlo su prikladni za primjenu u svim uvjetima gdje je ljudski organizam tijekom dana i noći izložen raznim nezdravim  kombinacijama geofizičkih i kozmičko-geomagnetskih patogenih zračenja, tehničkim zračenjima kompjutera, radio stanica, mobitela, tehničkim zračenjima trafo stanica, električnim i elektromagnetskim poljima električnih i elektronskih uređaja na radnom mjestu, na ulici, u transportnim sredstvima javnog prijevoza (električni tramvaji, avioni, autobusi, brodovi), u osobnim automobilima koji su sve više puni razne električne i elektronske opreme.

Također, vrlo su prikladni za primjenu "na svakom mjestu i u svako vrijeme" u „prirodi“ koja više nema „neutralnih zona“ već je sva ispunjena elektromagnetskim valovima koji iscrpljuju bioenergiju čovjeka gdje postoje jaka geopatogena i sve brojnija i sve jača tehnička zračenja.

Posebno treba istaknuti izuzetnu i potpunu efikasnost osobnih biogeneratora "Atlanta" u individualnoj zaštiti Vaše "duhovne matrice" i svih frekvencija Vaše osobne duhovnosti od utjecaja svih oblika duhovnonegativnih (apstraktnih, "G") energija, bez obzira potjecale one od spontanih duhovno negativnih emisija drugih ljudi, od zlonamjernog djelovanja protiv Vaše duhovnosti ili te duhovno negativne (apstraktne, "G") energije potjecale od mjesta na kojem Vi boravite, a na kojem su se u prošlosti događali brojni vrlo negativni događaji (ubojstva, samoubojstva, mučenja drugih ljudi, gubilišta, pogibije ....).

Takvo mjesto (teren) je "trajno zapamtilo" tu vrlo negativnu duhovnu energiju, zrači s njom i djeluje spontano na Vašu duhovnu supstancu, iscrpljuje Vašu bioenergiju i može biti uzrokom i raznih neuroloških poremećaja čije uzroke klasična medicina ne može objasniti i ne može Vas od takvih duhovno negativnih utjecaja "mjesta Vašeg stanovanja, Vašeg rada" izliječiti "kemijskim" lijekovima.

ŽIVITE SVOJ ŽIVOT BEZ ISCRPLJENOSTI, NAPETOSTI I STRESA.

 Čuva Vašu genetiku.

 

 

Pomaže zdravim začećima.

 

Energiziranje pitke vode.

Osobna "Atlanta" neprekidno čuva Vaš DNK od mutacija, tako čuva Vašu genetiku za budućnost.

Osobna "Atlanta" trenutno već nakon samo 5 minuta nošenja oslobađa Vaš organizam "blokada" povećavajući doseg aure, u početku do 3 metra, a nakon tri mjeseca nošenja i do 15 metara.

Uvijek puni zdrave energije, sa lakoćom, bez umora obavljate sve Vaše poslove.

Osobna "Atlanta" neprekidno, neiscrpnom energijom aktivira Vaše unutrašnje snage za kreativnost i uspješnost,

Osobna "Atlanta" proizvodnjom neiscrpne zdrave energije usporava Vaše fiziološko i duhovno starenje, daje Vam "mlađi izgled", život bez migrena i glavobolja, zdrav i okrepljujući san,opuštanje od bilo kojeg oblika stresa (emocionalni, duhovni).

Vaša osobna "Atlanta" daje Vam mogućnost zdravih, prirodnih začeća i rađanja zdrave, vrlo inteligentne djece,

Potpuno zaštićeni možete neograničeno vrlo zdravo razgovarati mobitelom i svakodnevno puno radno vrijeme raditi za kompjuterom.

Osobna "Atlanta" informira Vašu podsvijest pozitivnim programima, negativne programe u Vašoj podsvijesti transformira u pozitivne, proširuje Vašu stvarnost i informira Vas preko vidljivih otisaka o opasnostima u "svijetu nevidljivih energija".

S Vašom osobnom "Atlantom" možete svakodnevno sami proizvoditi energiziranu pitku vodu za Vaše dnevne potrebe.

Neograničeni rad za kompjuterom

 

Bez umora obavljate sve Vaše poslove.

 

Detaljnije o svim zaštitno-terapijsko-iscjeliteljskim karakteristikama osobnih biogeneratora možete pročitati u članku: "Osnovne karakteristike osobnih biogeneratora", a o izuzetno efikasnoj primjeni protiv djelovanja negativnih duhovnih energija u članku: "Duhovne (apstraktne ili "G") energije".

Informacije o mogućnostima kupovine osobne "Atlante" E 7 možete pročitati u izborniku "PRODAJA".

 

 U ZDRAVOM DUHU UVIJEK JE BILO I ZDRAVO TIJELO !

 

 

 

Na bilo kojem mjestu Vašeg boravka, u bilo koje vrijeme, u bilo kojim uvjetima i s bilo kim Vi bili u kontaktu, Vaša osobna "Atlanta" E7 uvijek je s Vama !

Njezina pozitivna energija uvijek cirkulira kroz Vaš duh, dušu i tijelo !

Biogeneratori "Atlanta" neprekidno, doživotno čuvaju Vaše zdravlje i iscjeljuju Vaše bolesti !

NEOGRANIČENA MOĆ REGENERACIJE DUHA I TIJELA !

 

Srdačno Vas pozdravljam !

 Prof. Darko Maltar, dipl. inž.

Dr radiestezije, energetske i duhovne medicine,

izumitelj biogeneratora "Atlanta"

  

Pin It